Sephora Press Conference: SS16

Today's
Today's post will be less about talking and more about pictures. Yesterday I attended the Sephora press conference where I could see all the new products for the upcoming season. As usual with the SS one it was all about the glow, hydration and bronzed skin as you will see below. I will be doing a separate posts on loads of these products but just wanted to mention some bits and bobs I fell in love with!

Korean beauty will be a huge trend this spring and summer and we finally have Tony Moly coming to our Sephora! Aren't these products just super cute? Sephora got inspired by Korean beauty as well and they're coming out with a whole 'Wonderful Cushion' range and I have to say I'm already in love with all of them! Next I got stuck at the NARS counter of course. If you haven't seen the Orgasm&Laguna limited edition products and also the Liquid Laguna you have to get yourself excited! Allready in love with the liquid bronzer! Another excited launch this season is Peter Thomas Roth with all of his famous masks. Viviannadoesmakeup raves about them so I'm obvs excited to give them a try. If you love a bit of highlighter watch out for the new Urban Decay collection and if you love a bit of gold, bareMinerals is the way to go this season. 


Which products got you excited?
What would you like to see a review on?
xx Linda






CZ
Dnes mám pro vás článek, který bude hlavně o fotkách a vašich následných dotazech. Včera jsem měla možnost se znovu podívat na tiskovou konferenci parfumerie Sephora, na které jsou představeny všechny beauty novinky pro nadcházející sezónu. Jak by se asi dalo očekávat, tiskovka SS16 byla plná jemných tónů, opálené a jasné pleti, hydratační péče o pleť a korejské kosmetiky. O většině z produktů ještě určitě uslyšíte, dnes vám ale řeknu něco o produktech, které mě zaujaly na první pohled (a použití). 

Korejská kosmetika v poslední době zažívá obrovský boom a inspiruje se jí nejedna kosmetická značka. Letos se k nám konečně dostanou roztomilé produkty značky Tony Moly a těšit se můžete i na Wonderful Cushion kolekci Sephora, že které jsem zatím absolutně nadšená! Nemohla jsem samozřejmě vynechat stánek NARSu s mojí milovanou Terezkou. Pokud jste ještě neviděli obrázky limitované edice balení tvářenky Orgasm a bronzeru Laguna, máte se na co těšit. Já jsem ale nejvíc nadšená z Liquid Laguna, to je absolutní bomba! Tekuté rozjasňovače má hned několik značek, třeba i Benefit nebo bareMinerals, u kterých najdete celou krásnou kolekci ve zlatých obalech. Hodně z vás bude mít rozhodně radost z toho, že se k nám dostane nová paletka Too Faced Sweet Peach. Mě osobně paletka příliš nezaujala, zato na voděodolnou Better Than Sex se těším moc! Stejně tak jako na nádherné rozjasňovače a tinted cream od Urban Decay. Z péče o pleť mě nejvíce zaujaly vychvalované masky Peter Thomas Roth, které se k nám konečně dostaly a také Hydra řada značky Rexaline.  Většina produktů by měla být dostupná v rozmezí duben/květen, s přesnými daty je to trochu složitější. 

Jaké produkty vás nejvíce zaujaly?
Moc ráda vám v komentářích odpovím na všechny otázky, které k produktům budete mít! 
xx Linda



















15 komentářů

  1. Teraz ľutujem, že Sephora nie je na SVK. Chcela by som všetkoooo... (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. Super produkty :) Budeš o nich dělat video? Tedy o těch, které jsi dostala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná bych mohla :) Zatím si ještě nejsem 100% jistá, protože popravdě moc nestíhám, ale uvidíme :)

      Vymazat
  3. Na tie pandičky a zajačiky sa teším. :P

    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  4. Když jsem ty PeteThomasRoth masky viděla u nás, dostala jsem malej infakrt a skoro hned jsem si musela koupit to discover balení tří miniatur :D (A jsou fakt super) Jinak hezkej report .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky!!! :D Zatím jsem zkoušela tu okurkovou a je super příjemná!

      Vymazat
  5. Peter Thomas Roth masky určitě vyzkouším v tom výhodném trojbalení, ty si nenechám ujít :) prozkoumat chci i nové produkty z řady Sephora, viděla jsem nějaké sérum na mastnou pleť, juch!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sephora má teď spoustu sér, budu zkoušet to rozjasňující, tak jsem zvědavá! :)

      Vymazat
  6. Produkty vypadají naprosto luxusně, moc se mi líbí ta balení značky TonyMoly :)

    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  7. Lindi, neříkali vám, kdy půjde do prodeje ta broskvová paleta od Too Faced? Musím si naplánocat výlet do Prahy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesné datum neříkali, ale pokud se nepletu, tak by to mělo být ze začátku dubna :) Určitě bych doporučila sledovat FB Sephory :)

      Vymazat
  8. Vám blogerkám vždycky takové akce strašně závidím, je to hotový ráj! :) Hodně mě zaujal Benefit, ale u toho bych si chtěla dát premiéru s práškovým Hoola v krabičce (držme se při zemi, s tekutým by to nemuselo dopadnout úplně dobře). Rozhodně mě taky zaujalo Too Faced (obaly mají vždycky vymazlené), a pak i NARS a Tony Moly :) Člověk by chtěl nejradši všechno a hned teď :D

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig