Review: Estée Lauder Double Wear To Go

There
There are a lot of new ideas in terms of the foundation packaging these days. For example we see a lot of cushions inspired by the Korean beauty industry. Estée Lauder came out with something a bit different. A compact which looks like one of those cushion-y ones but it's totally different!

You all probably know the famous Double Wear Foundation. It's a favorite of many people but to be honest it's too thick and heavy for my skin type and preferences. So naturally I was a bit hesitant about the new To-Go version* of this foundation but now I'm really happy I gave it a go! You easily push the 'button' and the product comes out. At that point you should use the sponge that comes in the compact but I'm not the biggest fan for the first application. When I do my makeup at home I use a BeautyBlender with it which works amazing! When I'm on the go I can get away with using the sponge but I much prefer my fingers (when I got my hand sanitizer with me of course). The texture is still quite thick but in a good and hydrating way. It delivers a nice natural glow while covering any imperfections and I would say that the coverage is light to medium, mostly medium without even trying. What I like about this is mainly the finish and the fact that it doesn't cling onto any of my drier patches and of course the packaging which is amazing for being on the go. It lasts for around eight hours before it starts going away around my nose but thanks to the formula it's really easy to reapply throughout the day. Overall if you're not a fan of the original formula I would still recommend trying this out especially if you have dry skin! 

Are you a fan of the original Double Wear?
Which foundation you use at the moment?
xx Linda


CZ
Poslednou dobou se na nás ze všech stran hrnou nejrůznější inovativní balení makeupů. Asi všichni jste si všimli třeba cushion (houbičkových) balení, která jsou inspirovaná hlavně korejskou kosmetikou. V Estée Lauder přišli s něčím trochu jiným a i přesto, že se může na první pohled zdát, že jde také o houbičku, je to docela jinak!

Myslím, že klasický Estée Lauder Double Wear asi představovat nemusím. Je oblíbencem spousty lidí, na mě je ovšem moc hutný a těžký. Také proto jsem si zkoušením nové verze To-Go nebyla úplně jistá, teď jsem ovšem samozřejmě ráda, že jsem se k ní dostala. Balení vypadá trochu jako puk a je skvělé právě na cestování a touch-ups během dne. Stačí jednoduše zmáčknout 'tlačítko', abyste makeup dostali ven (viz obrázek nahoře). Ten byste pak měli nabrat houbičkou, přiloženou v obalu, a tou makeup aplikovat. Já na to jdu trochu jinak. Pokud jsem doma, používám BeautyBlender, který s tímto makeupem funguje skvěle, pokud jsem ale venku, používám prsty (samozřejmě po použití antibakteriálního gelu) nebo právě přiloženou houbičku. Textura tohoto makeupu je vcelku hutná, ovšem v tom dobrém (hydratačním) slova smyslu. Pleti dodá hezky přirozený lesk, který mám nejradši a krytí je lehčí až střední (většinou spíše střední bez snažení). Pokud máte sušší pleť, rozhodně se nemusíte bát, že by makeup zalézal do sušších míst, nebo byl nějak vidět. Na druhou stranu ovšem nevypadá přehnaně 'mastně' a já ho se svou hodně suchou pletí nemusím ani trochu pudrovat. Vydrží beze změny okolo osmi hodin, pak se začne ztrácet okolo nosu, dá se ale hezky vrstvit a já raději znovu nanesu menší vrstvu okolo nosu, než abych x krát pudrovala, aby makeup vydržel déle. Obecně bych tento makeup doporučila vyzkoušet těm, kterým nesedla originální varianta, kteří mají sušší pleť a neradi pudrují. 

Zkoušeli jste tento, nebo klasický Double Wear?
Jaký makeup je teď váš nejoblíbenější? 
xx Linda


8 komentářů

  1. Práve uvažujem o novom makeupe... mám suchšiu pleť, takže musím dávať pozor, aby som nevyzerala šupinkovo, takže ho asi zaradím do zoznamu (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud máš ráda lehčí krytí, můžu taky rozhodně 100% doporučit bareMinerals Complexion Rescue, ten je na suchou pleť skvělý! :)

      Vymazat
  2. Tohle vypadá hodně zajímavě, já jsem ale věrná Double Wear Light a pak jejich skvělému korektoru v podobném balení. <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom mluví Vivianna, takže se k němu taky dostanu haha :D

      Vymazat
  3. Mně taky klasický Double Wear moc nevyhovoval, zkoušela jsem i Light. Ten mi přišel o něco lepší, ale nesedl mi odstín na 100%, takže bych do nemj znovu asi nešla. Toto ale vypadal zajímavě, hlavně na upravu během dne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud nemáš nějak extra mastnou pleť nebo nečekáš extra krytí, tak by se ti líbit mohl :)

      Vymazat
  4. Jee! <3 Já s ním strašně ráda líčím. Sedne skoro každému a dá se krásně vrstvit. Ale přesně jak píšeš - není tak hutný. :) (y)
    PS: ta poslední fotka je krásná!

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig