My First Real Facial Experience w/ Juvena



Elite
Elite Bloggers - Content Marketing

I remember from a few years ago being quite jealous when my mum went to get a facial done. It always felt like something super special and fancy and let's face it - an hour when someone takes care of your face and you got to relax? I'm in. Yesterday I experienced my first REAL facial. And by real I mean proper cleansing, relaxation and everything that comes with it. 

I was invited to the Juvena Salon here in Prague and to be honest I wasn't sure what to expect. After a little talk I was ready to get my facial done and I can't even describe how calming, pleasant and nice it was. When someone massages your face and cleanses it properly after a day when you had to wake up for work at 4am it seems like a heaven. A lot of Juvena products contain SkiNova Technology and Stemcell Peptide which were invented to help with the healing of burns so it should basically renew your skin, make it all nice and smooth and comfortable while hydrated and firm. All the products were nice and didn't irritate my sensitive skin at all. Now my face is exfoliated, masked to the max and feels fresh new. Now I need this type of relaxation every week haha, is that possible?

Do you often go to get a facial done? 
xx Linda





CZ
Nedávno jsem vám psala o tom, jak důležité je relaxovat a najít si chvilku jen pro sebe. Dnes jsem možná našla jeden ze způsobů, jak toho alespoň na tu hodinu/hodinu a půl docílit. Jelikož jsem dostala možnost navštívit a napsat o salonu Juvena, nacházejícím se ve FAnn Parfumerii v Galerii Harfa, mohu vám dnes popsat své pocity ze své první pravé 'kosmetiky'. 

Na úvod by se rozhodně hodilo říci, že jsem včera vstávala ve čtyři ráno a byl to přesně jeden z těch dnů, kdy byste potřebovali úplně vypnout a na nic nemyslet. A přesně to mi procedura v salonu Juvena přinesla. Celé tohle království klidu vede milá Adélka, která se o mě hodinu a půl starala, řekla nám zajímavé informace o značce samotné (jako například to, že se hodně zaměřuje na relaxační procedury a dokonce má svou vlastní masáž) a krok za krokem nás provedla celou procedurou. Těch je na výběr hned několik, já si užila tu 1,5 hodiny dlouhou, která zahrnuje hloubkové čištění pleti, exfoliaci, péči v podobě několika masek na různé problémy, relaxační masáž křišťálem a masáž ultrazvukem, jež by měla pleť nabudit a rozproudit všechny mimické svaly. Při procedurách se samozřejmě používají produkty švýcarské značky Juvena. Řada z těchto produktů obsahuje SkiNova Technology a Stem Cell Peptide, což, jak jsem se dnes naučila, jsou látky objevené v lékařství, jež byly vytvořeny pro pomoc s hojením popálenin. Díky tomu produkty pomáhají s přirozenou výměnou pleti, která je pak také více hydratovaná a pevnější. Sama musím říci, že mám teď pleť neskutečně jemnou a pevnou a také jakoby září. Jak jsme již zmínila, procedur je na výběr hned několik, ceník najdete na fotce níže a například procedura, kterou jsem absolvovala já, vyjde na 1 490 Kč. Pokud jste na kosmetice nikdy nebyli a rádi byste zkusili, zda vám něco takového vyhovujete a nechcete hned na poprvé dávat plnou cenu, zajímavé je také 50 minutové 'studentské ošetření', které stojí 690 Kč. Produkty značky jsou často v několika variantách pro různé typy pleti, nebo jsou udělané tak, aby nedráždily ani tu nejcitlivější pleť a nezáleží tedy na tom, zda máte pleť suchou či mastnou, vždy se budou používat právě takové produkty, které vašemu typu pleti budou sedět. Baví mě také to, že si můžete vybrat z řady dalšíchdoplňkových služeb, ať už z oblasti depilace nebo líčení.  Já sama byla z procedury nadšená a odcházela jsem nádherně odpočatá, s novou pletí a ještě s vytrhaným obočím (i to Adélka svede). A občas přeci není od věci se trochu rozmazlit, no ne? 

Další informace a kontakt najdete buďto na stránkách Galerie Harfa 

Byli jste někdy na podobné proceduře, nebo se na nějakou chystáte?
xx Linda








3 komentáře

  1. Oooo, vyzerá to tam skvele, no zatiaľ som na ničom podobnom nebola (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna jsem přemýšlela o tom, že bych se ráda nechala rozmazlovat a nechat o sebe hýčkat..:) Překvapily mě ceny procedúr, čekala jsem větší..

    Chic by Jane

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig