Review: MUFE Ultra HD Invisible Cover Concealers

Usually
Usually when I decide to write about something I actually know how I feel about the product. In this case it's quite different. If you're at least a bit interested in beauty I'm sure you've heard about these new MUFE Ultra HD Invisible Cover Concealers as every beauty guru seems to love it. I was really excited to try them but to be honest I'm still not sure what to do with these. Want to know why?

Here is the thing. These work the same as for example the Bobbi Brown Correctors & Concealers. You should use the shade starting with R to cancel out the dark circles and the one with Y to actually conceal. As the R shades aren't enough salmon-y toned they don't work particulary good for really canceling out the dark colors and I prefer using just one of them (or using the Bobbi Brown Corrector underneath). The shade range contains 10 shades I believe but MUFE is known for it's amazing variety of colors so I think they will extend the color selection at some point. I got the shades R20* and Y23* and even though I'm super pale I use the second lightest shades which is pretty amazing because even those with really white face can find a match. The coverage is medium to full I would say and I like the consistency which works really nice all over the face and for covering blemishes but to be honest I don't really like it under my eyes. It tends to crease if I don't set it (which I usually don't with other concealers) and even when I do it kinda disappears throughout the day. Also there are days when it sits on the skin really well and I can't really work out why it changes that much. I think I expected much more from this one.

Did you try these new concealers? How do you feel about them?


CZ
Snad pokaždé, když už se rozhodnu o něčem psát, vím, jaký mám na daný produkt názor. Dnes je to tak trochu jinak a přestože jsem si na nové MUFE Ultra HD Invisible Cover Concealers ještě nevytvořila konečný názor, chci vám o nich povědět co nejdřív. Pokud sledujete beauty scénu, rozhodně jste je už někde zahlédli a hlavně - mluví o nich všichni beauty guru a všichni je očividně milují. 

Podle všech videí, která jsem o těchto korektorech viděla, jsem pochopila, že byste měli nejprve použít R odstín na 'vyzmizíkování' černých kruhů a poté Y odstín jako klasický korektor. Prostě něco na způsob Bobbi Brown. Problém je takový, že R odstíny nejsou dostatečně zabarvené, takže si s tmavými kruhy příliš neporadí a spíš je ještě zvýrazní. Používám tedy jen jeden - Y23* (R mám v odstínu R20*), který má hezky žlutý nádech a je to přesně barva pro mě. Jelikož je to druhý nejsvětlejší odstín, přijdou si na své i ty úplné bledulky, 20 je totiž vážně hodně světlá, skoro až bílá. Krytí je střední až plné a korektor na obličeji po zapracování vypadá naprosto skvěle, mě bohužel ale nesedí pod očima. Má tendenci zalézat do vrásek a to i pokud ho zafixuju pudrem (což běžně moc nedělám a třeba Urban Decay si s tím bez problémů poradí) a hlavně se během dne vcelku rychle vytratí. Nejzvláštnější je to, že v některých dnech sedí na pleti skvěle a vypadá božsky, jindy je to naopak hrůza a já pořád nepřišla na to proč. Popravdě jsem od něj asi čekala více.

Vyzkoušel někdo z vás už nové MUFE korektory?
Jaký na ně máte názor?


14 komentářů

  1. Lindo, nejsi sama, mám úplně ty samé postřehy, zdá se mi, že v jedné vrstvě korektor málo kryje (nebo mám blbou barvu, to je možné). Každopádně, v první okamžik vypadá pod očima hezky, neviditelně. Pak se postupně odpaří, neznámo kam a zbyde po něm takový vyschlý povrch. Do vrásek mi nezalézá, ale vůbec mne netěší ho používat, Clarins Instant Concealer, Estée Lauder DW nebo Clinique All about eyes concealer mi vyhovují stokrát lépe. Bohužel má pocit, že inovovaný EL DW je to samé, jako HD MUFE. Jen EL má trochu lepší pigmentaci. Také nemám finální názor, spíše rozpaky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na jednu stranu jsem ráda, že nejsem sama, ale je to vážně škoda. Clarins jsem ještě neměla možnost vyzkoušet, ale rozhodně chci, když o něm tolik lidí mluví! :)

      Vymazat
  2. Mela jsem ho doma asi o den driv nez Ty a strasne jsem o nem chtela napsat ( a nejli prvni- blogerska schyza), ale jsem na tom stejne a nevim, co presne o nem napsat. Je to jak chuze po tenkem ledu - vsichni makeupartist ho miluji a obdivuji, zahranicni blogeri si z nej sedli na zadek a ja.. Mne nevyhovuje :/ presne jak pises, zaleza mi strasne do vrasek a i kdyz to zafixuju pudrem, sleva se mi to do te doby, dokud mi jeste nejaky produkt na kuzi zbyva.. Pubodne jsem zkousela R30 (myslim) a ten na me nebyl vubec videt a fakt nic nedelal, takze jsem si nakonec vzala jen Y23 ( v tech cislech mam ted zmatek) a ten je sice videt, ale jen hned po aplikaci. Pak jakoby splyne s okolim a neni poznat, az na zvyraznene slite linky, ze neco pod ocima mam. A ja pritom hledala rozjasneni, mam rada tu oblast svetlejsi. Hm, tak vedle.. :( na hory jsem radsi nakonec vzala tu novou Catrice camouflage, ktera mi udelala presne to, co jsem potrebovala a diky vodeodolne formuli jeste vydrzela cely den. Fakt jsem ho chtela mit rada, ale zatim se uz skoro mesic doma jen ignorujeme

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že se strašně zvláštně vytrácí, achjo, to je fakt škoda.. Já mám několik korektorových oblíbenců a vážně jsem se hodně těšila na tenhle, ale bohužel prostě ne :(

      Vymazat
  3. Tak to je fakt náhoda! Zrovna mám rozepsaný článek o tomhle korektoru, který bude asi zítra online :) Sdílím podobně rozpačité dojmy. Čekala jsem od něj mnohem lepší krytí a určitě nepotřebuju korektor, který budu mít ve dvou odstínech, aby mi jeden něco potlačil a druhý to zakryl :) Na NARS korektor zatím nic nemá a u tohoto se bohužel konalo zklamání :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to škoda no, u mě je to hodně zapříčiněno tím, že jsem se na něj tak těšila a očekávala od něj hrozně moc. Já třeba systém Bobbi miluju, ten nový Intensive Skin Serum Corrector je skvělý a ve dnech, kdy mám fakt tmavé kruhy pod očima, je to největší záchrana! U těchto to ale nefungovalo.. Už jsi zkoušela ten Urban Decay?

      Vymazat
  4. Hm tak dobre, ze som mu v Sephore odolala :) Mam uz v zbierke MUFE Full Cover concealer a moc ma nezaujal, takze odolavanie tejto novinke nebolo zas az tak tazke :)) ... Najnovsie ma ale velmi milo prekvapil Erase Paste od Benefitu (kruhy moc nemam, potrebujem hlavne prejasnit a aby korektor nezaliezal do vrasok a nevysusoval) a chcela by som skusit korektor od UD, kedze ho vsetci chvalia. Naopak Nars kryje skvelo, prejasnuje bajecne, no na mna je asi moc tuhy a tazky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já třeba Radiant Creamy taky nemusím, je na mě taky těžký. Tak to určitě vyzkoušej Urban Decay, z toho jsem naprosto nadšená a vím, že si určitě koupím další :)

      Vymazat
  5. Tak to si ho asi pořizovat nebudu. Četla jsem na něj spoooustu pozizivních recenzí, ale i pár těch negativních. Ikdyž je pravda, že nový korektor bych potřebovala.. zkusím asi nějaký jiný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si myslím, že každý produkt musí člověk vyzkoušet i sám (pokud nad ním přemýšlí) :) Kosmetika totiž na každém funguje jinak, ale bohužel z nějak ani po dalším zoušení nadšená nejsem.. Určitě zkus Urban Decay :)

      Vymazat
  6. Skúsenosť nemám a ani sa nechystám mať. Ktorý iný korektor by si mi odporučila?
    Daniela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já za sebe mohu rozhodně doporučit Urban Decay Naked Skin a z těch levnějších Maybelline Age Rewind, pokud máš možnost ho sehnat :)

      Vymazat
  7. Fab post lovely, I’ve really been intrigued by this since I’ve seen it pop up on YT and blogs. Such a shame about it creasing under the eyes though :(

    Charlee XO | CharmedCharlee

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I'm really sad about it as well! Not worth the hype in my opinion..

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig