New In: Too Faced, NARS, Clinique,..

It
It looks like you all love these new in posts so why not to keep on with them! Today I'm gonna show you some new bits I got sent in the past month or so and if you want to hear my opinion on something just let me know! I'll be posting a first impressions on the Chocolate Bon Bons Palette* next week and some of these are going to show up in February favorites as well!


Let's start with Sephora's exclusive brands. Too Faced has a lot of new stuff coming out and I can't wait to tell you about how much I'm enjoing the Hangover Rx Primer* in my February favorites! Another amazing thing that came in the mail is the Pro Sculpt Brow by MUFE*. After the disappointment about the Ultra HD Concealers I'm super happy about how this one works! The skincare section I can't really talk about too much because I have to test it out some more but I can tell you that I'm really enjoying the dr.brandt PoreDermabrasion Exfoliator* so far!

Next we have Clinique which I already spoke about in my last post here. They're coming out with a bunch of stuff for the new season and I love everything! The Lid Pop eyeshadows* are amazing and the thing I'm probably the most excited about is the Sun-Kissed Face Gelee* which is basically a liquid bronzer that doesn't go streaky or look strange. Big love. 

Lastly there's a mix of Estée Lauder and MAC. I'm finally trying out the Strobe Cream* (loving it so far!) and the new Retro Matte Liquid Lipsticks* (same in this case). You may know I love the Estée Lauder Enlighter E.E Cream* so I thought why not to try the serum as well. Still in the process of testing out but so far so good!

What did you get recently? 
Which of these products caught your eyes?
xx Linda


CZ
Podle posledního článku podobného článku to vypadá, že vás tyhle 'new in' posty baví, takže mám dnes pro vás další! Uvidíte několik věcí, které mi přišly za poslední měsíc a pokud by vás na některý z těchto produktů zajímal můj podrobnější názor, určitě mi napište dolů do komentářů! Přístí týden se můžete těšit na first impressions na Too Faced Chocolate Bon Bons* a hodně z těchto produktů se objeví také v oblíbencích za únor! 

Dnes začneme s exkluzivními značkami Sephory. Too Faced má letos spoustu novinek a já si nejvíc zamilovala jejich Hangover Rx Primer*, o kterém tady rozhodně ještě uslyšíte! Stejně tak jsem si zamilovala novou tužku na obočí Pro Sculpt Brow od MUFE*. Po zklamání z jejich nových Ultra HD korektorů je to více než příjemná změna! O produktech z péče o pleť ještě tolik mluvit nechci, jelikož jsem vše nestihla pořádně vyzkoušet, nicméně pokud by vás něco zajímalo, určitě mi dejte vědět. 

Další částí je Clinique a tam to na jaře jen kvete! Lid Pops* už jste asi všichni viděli a odstín Petal je naprosto úžasný! Stejně tak mám ovšem radost z nového Sun-Kissed Face Gelee*, což je vlastně tekutý bronzer, který se skvěle nanáší a neflekatí. A dá se používat samostatně nebo přimícháním do makeupu (jeho dostupností si bohužel nejsem úplně jistá, ale myslím, že by mohl být cca v dubnu/květnu). 

Jako poslední se mi do rukou dostalo několik produktů Estée Lauder a MAC. Konečně zkouším Strobe Cream* (a je to láska) a nové Retro Matte tekuté rtěnky* (tady je tomu stejně tak). Asi víte, jak moc mám ráda Estée Lauder Enlighten E.E Cream*, takže jsem nadšená z toho, že mohu vyzkoušet i sérum z této řady. Zatím nechci vyřknout finální názor, ale zatím je moc fajn!

Zajímalo by vás o některém z těchto produktů víc?
Co jste si v poslední době pořídili vy? 
xx Linda


7 komentářů

  1. I really want to try the Hangover primer! I think I'll wait till winter though when my skin's not so oily! The Clinique lid pops look so cute. I love the blushes so I'd love to try them too but none of the shades jump out at me enough that I'd buy them, y'know?

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
  2. Nars makeup jsem si koupila taky a jsem s ním moc spokojená. Too Faced paletku ti závidím, uplně jsem se do ní zamilovala (ikdyž původně se mi moc nelíbilo balení, ale ty odstíny jsou boží)! Lid Pops se mi taky moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na Too faced sa tiež chystám (: Inak, krásne fotky (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  4. mna zaujimaju TF Bon bons :) Dpst nad nimi uvazujem, ale neviem si ich na sebe prilis predstavit. Odtiene maju celkom teple, co mne vacsinou neslusi, ale kedze sme my dve farebne podobne typy, som velmi zvedava ako to skombinujes :)

    OdpovědětVymazat
  5. I need to give the Too Faced primer a go. I haven't purchased any primers before as I have always just used whatever samples I get from Sephora. I'm running out now, so maybe it's time to finally purchase something! xx
    Celina | The Celution | Bloglovin’

    OdpovědětVymazat
  6. Moc krásné věci! Na TF paletky jsem ujetá, tak jenom čekám, až mi dojde trpělivost a nějakou další si pořídím :D Na Makeup eraser jsem onehdy koukala v Sephoře, ale jsem nějaká skeptická. Ale nezkoušela jsem, tak nemůžu říct!

    Tess Pretty Little Things

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, moc uvažuju nad Hangover a Strobe creamem, který je lepší, jestli se to tak sá říct? :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig