FOTD : Work Appropriate Look

Today
Today I though I would update you on my day-to-day makeup which is work appropriate while you still look fresh & put together. And it takes five minutes as with all of my looks haha. I recently started in a new work and this is seriously what I've been going for every day.

I noticed recently that my skin has been even more dry than usual and that every foundation dries my skin out. The only one that doesn't do that while still evens out my skin tone and protects my skin (which is really important even during winter time) is the Estée Lauder E.E Enlighten* which you probably know I love. I've been also testing out the new MUFE Ultra HD Concealers* and to be honest I'm not sure about these just yet. It looks amazing once you put it on your face but then it tends to disappear once you don't set it properly. I'll let you know once I'm sure how I feel about these! The rest of my makeup is pretty simple but I wanted to give it a bit of a twist so I started adding colored eye pencils on my lower lash line but just in the centre. It doesn't look too dramatic or in your face but still adds a little something and makes the eye look more special. 

How do you do your makeup for work? 

CZ
Dnes si dáme takový malý update mé každodenní makeup rutiny, která se v poslední době stala spíš rutinou pracovní. Jelikož jsem před pár dny nastoupila do nové práce, je třeba urychlit ranní přípravu a popravdě to nejvíce odnáší právě líčení. Proto jsem si našla něco, co nezabere hodinu a přesto vypadám alespoň trochu přijatelně haha.

V poslední době mám ještě sušší pleť než kdy jindy a snad každý makeup je mi na obličeji okamžitě vidět. Jediný, který vypadá dobře, lehce sjednotí a ještě pleť ochrání (což je neskutečně důležité i teď v zimě) je Estée Lauder E.E Enlighten*, o kterém jsem tu už určitě slyšli. Také stále zkousím nové MUFE Ultra HD korektory* a popravdě si zatím úplně nejsem jistá svým názorem na ně. Po aplikaci vypadají nádherně a do pleti se krásně vstřebají, pokud se ovšem nezafixujete (nebo zafixujete špatným pudrem), moc toho nevydrží. Až jim přijdu na kloub, dám vědět! Jelikož je zbytek líčení hodně jednoduchý, dá se k němu jednoduše přidat jakákoli rtěnka. Já si ale oblíbila spíš barevné či třpytivé linky na spodní linku a jen do středu. A hlavně tu z Topshopu, kterou můžete vidět na fotce. Líčení je tak pořád 'neutrální', ale není obyčejné! 

Jaké líčení volíte do práce vy? 


3 komentáře

  1. So natural and lovely! I've been doing something similar recently as well since I'm just too lazy to wake up extra early in the winters just to put on makeup! xx
    Celina | The Celution | Bloglovin’

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné :). Já se do práce líčím většinou tak nějak stejně, jako všude jinde. Většinou ale volím někakou matnou rtěnku, která vydrží déle a nemusím ji pořád opravovat :).

    OdpovědětVymazat
  3. Také nosím často do práce na spodní lince trošku barevnější odstíny, třeba fialkovou anebo růžovou se shimmerem :-). Je to zpestření, ale pořád ještě decentní.. si myslím. Z MUFE korektoru jsem bezradná, připadá mi, že krycí schopnost není úplně závratná, v jedné vrstvě. Na pleti kupodivu drží, ale mám z něj rozporuplné pocity, zatím... uvidíme :-).

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig