Black & Navy Obsession

When
When we started shooting this outfit I instantly though 'Oh but I wore the same bag, knit and shoes in the previous outfit post, no one's gonna like it'. But then I though about it a little bit more and I realized that this is actually what I do in my every-day life. When I get something new I love I usually wear it ALL THE DARN TIME and combine it with each and every thing in my closet. 


I already mentioned I want to do more fashion related posts so I guess this needs to be adressed first. Please, don't expect new and unseen clothes all the time. I'm gonna do it a bit differently. I'm really inspired by all of those 'capsule, 30x30' wardrobe projects and I feel like showing you how to style less pieces & creating you perfect wardrobe that will really suit your style can help a lot of people. And it may also help with the shopping obsession problem almost all of us have haha. What are your thoughs on this? Do you try to buy pieces that will go well together so you don't even have to think about it? 


So what would you say to posts on how to wear one piece in x different ways
 or something like that?
Have a great day!



Coat - ZARA || Dress - COS || Trousers - ZARA || Jumper - Orsay || Bag - Mango || Shoes - Adidas || Sunglasses - & other stories

CZ
Když jsme začali fotit tenhle outfit, okamžitě mě napadla myšlenka, že jsem v posledním článku měla stejný svetr, tašku a boty a že to přece nikoho nebude bavit. Doma jsme se nad tím ale zamyslela trochu víc a došlo mi, že tohle jsem ale přeci já. Baví mě kombinovat několik kousků a tvořit z nich pokaždé úplně jiné outfity a pokud mám něco nového, nosím to prostě pořád (viz tyhle skvělé Stan Smithy). 

Jelikož jsem již v minulém článku psala, že chci dělat víc 'fashion-related' článků, asi by bylo dobré tohle adresovat předem. Prosím, nečekejte v každém článku úplně nové a jiné věci. Chci to dělat trochu jinak. Poslední dobou mě neskutečně inspirují všechny šatníkové projekty jako 'capsule wardrobe nebo 30x30' a myslím, že inspirace v tom, jak sestavit ten ideální šatník, který vás nebude nudit, bude zajímavý a budete v něm mít 40 zbytečných kousků, může být pro hodně lidí nápomocnou. A taky ušetří spoustu peněz haha. Jaký je váš názor na tohle? Snažíte se počet vašeho oblečení minimalizovat, nebo si po této stránce nemůžete pomoct?

A jak by se vám líbily třeba články o tom, jak stylizovat jednotlivé kousky do
 několika naprosto odlišných outfitů?
Mějte se krásně!


BTW this is how I pose haha!

10 komentářů

  1. Ten kabát je nejlepší, lituju, že jsem si ho nekoupila taky. A tmavě modrou miluju, je to jedna z mých oblíbených barev :). Jinak já to mám trošku jinak. Nesnáším plýtvání - ve všem.. Oblečení, kosmetika atd. Sice toho mám hodně, ale opravdu všechno používám nebo nosím. Nemám ráda, když mi doma leží něco, co nenosím nebo mi nesluší. Takže to okamžitě bud prodávám nebo někomu daruju :). 30 věcí bych asi uplně nezvládla, jsem totiž ve fázi kdyz konečně miluju můj šatník a zbavit se třeba poloviny bych rozhodně nemohla :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je! Kamarád mi ho sice omylem pokapal šlehačkou (haha:D), takže potřebuje nutně do čistírny, ale je skvělý! To tě obdivuju, já měla vždycky to, že jsem potřebovala všechno haha. A v poslední době mám pocit, že stejně víc, než těch 30 kousků, stejně nenosím :)

      Vymazat
  2. Já přesně potřebuju, abys tyhle články dělala, protože mi praská skříň a stejně "nemám co na sebe"! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha oki Domi! Dáme nějakou vyřazovací sešn :D

      Vymazat
  3. Já Tě tak zbožňuju! <3
    Určitě víc takových článků! Já jsem právě za poslední dobu zjistila, že to oblečení, které mám vlastně ani k životu nepotřebuju, vystačím si s málem, takže teď třídím, prodávám a dávám na charitu! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eli <3
      Já to mám podobně, prostě to všechno neunosím a stejně pak tahám dokola jen těch několik kousků :)

      Vymazat
  4. pecka! tohle ti strašně sekne!

    www.mnerad.com

    OdpovědětVymazat
  5. Tento outfit sa mi páči... (: tiež kombinujem iba zopár kúskov a takisto :D sa chystám preriediť si šatník.
    Daniela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Já se chystám taky ještě všechno protřídit a udělat v tom větší pořádek, tak třeba o tom pak taky bude nějaký článek! :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig