Three Looks One MUFE Palette


I'm
I'm usually pretty boring when it comes to my eye looks. I love a good winged liner as well as light champagne shadow but I try to go for colors from time to time. When I got the MUFE Artist Shadow Palette I knew I'm gonna get a good use out of it and today I'm gonna show you my top three looks with pop of color. 


_____________________________

CZ
Určitě víte, že se u líčení očí většinou držím linek, nebo jednoduchých neutrálních stínů. Sem tam ale zabrousím i k těm výraznějším a barevnějším stínům a když se mi dostala do ruky tahle MUFE Artist Shadow Palette, bylo tak nějak jasné, že se stane jednou z mých nejoblíbenějších. Má v sobě mix neutrálních a výrazných barev a i když v ní není žádný matný odstín, dají se s ní vytvořit skvělá líčení. A dnes vám tři z nich ukážu. 

Look n.1
This one is the most neutral out of the bunch. I used mixture of all the brown and coppery shades (D-562 top row right, S-616 middle row left, I-662 middle row in the middle) on my lid and in my crease and put the orange shade (I-722 which is actually a blush) into the inner corner of the eye and on the lower lash line. 
_____________________________

CZ
První líčení je tím nejneutrálnějším. Na víčko jsme použila mix třpytivých hnědých a měděných stínů (D-562 - horní rada vpravo a I-662 prostřední řada uprostřed) a do záhybu oka dala trochu tmavě hnědého stínu (S-616 prostřední řada vlevo). Vše jsem pak 'oživila' oranžovým stínem (I-722) na spodní lince a na vnitřní straně víčka. 



Look n.2
Now onto the easiest one. I basically put the green-ish shadow (ME-302) on my lid and lower lash line and blended it out  into the crease of the eye and then added just a touch of black (S-102) to the outer corner. Easy peasy but the green-brown monochrome still adds a little something something!

_____________________________

CZ
Teď k tomu nejlehčímu. Vlastně jsem jen dala zelenkavý stín (ME-302) přes celé víčko a na spodní linku a ztratila ho až do záhybu oka. Následně jsem jen vnější část víčka ztmavila trochou černé (S-102). Kouřovky hotové v minutě a díky měňavému stínu se zeleno-hnědými odlesky nejsou vůbec nudné! 

Look n.3
Last but not least I had to use the blue (D-236). I love wearing blue on my eyes but I wasn't brave enough to put it onto my lids. Instead I put it on my lower lash line and winged it out as a cat eye. And for the lid I mixed a cool toned grey-ish brown (ME-554) and light champagne (I-514). 

Which look is your favorite? 
Do you often use colorful shadows or are you all about the neutrals?

_____________________________

CZ
Poslední líčení je celé o té krásné modré, kterou v paletce najdete. Modrou na očích miluju, běžně si ale netroufám na nanesení takové barvy na celé víčko. Dnes jsem tedy nanesla modrý stín (D-236) na spodní linii řas a protáhla ho nahoru jako linku. Na víčku je pak mix studené šedo-hnědé (ME-554) a jemné champagne (I-514). 

Jaké líčení se vám líbí nejvíc? 
Používáte barevné stíny často, nebo váš spíš baví neutrální tóny?


2 komentáře

  1. Ta paletka vypadá úžasně, nejvíce se mi líbí druhé líčení ;-). Mě osobně fascinují barevná líčení na blogerkách, ale sama se tak nelíčím, nejčastěji sahám po studených hnědých odstínech, kterých mám snad na milion způsobů :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Já tu paletku miluju, zrovna dneska jsem ji použila :). A líčení jsou super, líbí se mi hlavně to druhé.

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig