Beauty On Trial: Three Affordable Products

Hi
Hi everyone! I know I'm not really consistent with my posts for the pas few weeks but with all the exams and everything it's pretty hard to sit down and get back to blogging. But hopefully I'm gonna get back to it from now on so be sure to check back for new posts! Anyways, today I got another instalment of my beauty on trial series and we'll take a look at some more affordable beauty picks!


  • L'Oréal Volume Million Lashes Feline* - I'll start with the least favourite product this time just to get it out of the way. There's one thing with this one. It works amazing on my lower lasher but on the upper half it just doesn't do anything. Like actually nothing. I'm really sad about this because I just can't be bothered to use two mascaras every time. Maybe next time L'Oréal.
  • H&M Beauty Cream Blush in Dusty Rose - We all know by now how much I love the new H&M Beauty range. I wanted to try their cream blushes as well and I'm not disappointed at all. The texture is quite similar to my ever-so-loved Topshop blushers, they wear for a long time and this shade is just on point for everyday wear. Big love here.
  • Maybelline Better Skin Concealer* - Now this one stands somewhere in the middle and I'll tell you why in a minute. The packaging is ok, nothing too fancy but works great, the formula is creamy yet quite pigmented and it doesn't crease. So where is the problem you may ask. I was sent a shade a bit darker for me. I can make it work and I tested it out for a couple of days and it really works nice but I would prefer something a bit lighter for my skintone. Overall one to look at if you're on a hunt for a drugstore concealer! 

Which drugstore or more affordable products caught your eyes recently?


Ahoj! Jak jste si asi všimli, jsem teď ohledně blogu trochu neaktivní a popravdě se nějak po všech těch zkouškách nemůžu dostat zpět do toho blogovacího koloběhu. Snad se to ale dneškem změní, tak nezapomeňte zase vyhlížet nové články! Zkouším teď spoustu produktů a kdybyste měli třeba něco, co byste chtěli tady na blogu vidět, dejte určitě vědět! Dnes vám ukážu tři levnější produkty, které jsem v poslední době vyzkoušela a řeknu vám, které z nich stojí za to!


  • L'Oréal Volume Million Lashes Feline* - Dnes začnu produktem, který mi úplně nesedl. Obecně mám L'Oréal řasenky ráda a většina z těch, které jsem vyzkoušela, mi vyhovovala. S novou Feline edicí oblíbené řasenky Volume Million Lashes mám ale trochu problém. Nádherně prodlouží a zvýrazní mé spodní řady, na těch horních ale neudělá vůbec, ale VŮBEC, nic. A jelikož každý den nemám čas na dvě různé řasenky, půjde asi pryč. 

  • H&M Beauty Cream Blush odstín Dusty Rose - O tom, že jsem si neskutečně oblíbila beauty řadu H&M, už asi ani nemusím mluvit. Krémové tvářenky jsou moje slabost a tak bylo jen otázkou času, kdy se vrhnu i na tuhle. A nezklamala. Konzistencí a finišem jsou podobné mým oblíbeným Topshop tvářenkám, během dne hezky drží a tenhle odstín je prostě skvělý na každý den. 

  • Maybelline Better Skin Concealer* - Jako poslední tu mám produkt, který sedí tak trochu mezi a já vám hned řeknu proč. Balení je fajn, nic extra, ale funguje dobře. Konzistence je hodně krémová a hezky pigmentovaná a korektor nezalézá do vrásek kolem očí. Asi si teď říkáte, proč mu nedávám jasný palec nahoru. Bohužel mi přišel o něco tmavší odstín. Obecně bych ho mohla unosit, ale není to to pravé ořechové. Nicméně dala jsem mu několik dní a co se konzistence, výdrže a všeho ostatního, rozhodně není špatný. 

Jaké produkty z drogérie vás v poslední době zaujaly?



4 komentáře

  1. Já jsem teď vyzkoušela jednu z tekutých rtěnek od L'Oreal. Mají různý verze - lesklý, krémový a matný.. Vyzkoušela jsem matnou nude barvu a mám smíšený pocity - líbí se mi ta textura, je krémovitá a zároveň matná, takže je moc příjemná, ale ta barva je pak na rtech spíš do žluta, takže nevypadá úplně nejlíp. Snad příjdou teda ještě s dalšíma odstínama. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já už do drogerie moc nechodím, takže o novinkách toho moc nevím. Řasenky Loreal jsem měla kdysi ráda, a většina mi vyhovovala. Každopádně mi přijde, že většina těch neobvyklých kartáčků mi moc nesedí.

    OdpovědětVymazat
  3. krémovou tvářenku z H&Mka jsem sice ještě nevyzkoušela, ale mám doma jednu pudrovou a ta je dream-come-true :) po tomto korektoru už jsem v drogérii pokukovala a jelikož mi dochází můj milovaný liquid camouflage od Catrice a je snad všude vyprodaný, sáhnu asi právě po Better Skin.

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig