Review: Max Factor Lipfinity Lipsticks

I'm
I'm a huge lipstick lover there are no doubts about that. I feel like I really own too many but there' just something about them I can't resist and I would basically love to own every lipstick out there. These swatch-review posts are some of my favorites and you seem to love them as well so let's dive in!

This newly released Max Factor Lipfinity Long Lasting Lipsticks* promise a long wear with creamy finish and comfortable feeling. I love when lipsticks are really pigmented and comfortable all in one and the long wear staying power is a huge plus. All of these are very creamy, apply seamlessly in one swipe and don't emphasis any dry patches on your lips. I got three shades which you can see below. Just Deluxe is an amazing bright orange-y red with yellow undertones. This one is really creamy and looks quite shiny on the lips. It lasted for about six hours throughout drinking and little snacks. Always Chic is quite similar to Just Deluxe just a bit darker and with more blue undertones and less creamy finish. The pigmentation on this one is on point, it's super comfortable and lasts for seven to eight hours. It doesn't bleed out or fade out in a strange way and it actually leaves a stain after it wears off completely. My favorite for sure. Last one I got is the Evermore Lush which is the most nude you can get in this collection. It's one of those mauve-y nudes which can look even a bit purple in some lightings. Sadly I wasn't too impressed with this one as it doesn't stay on as long as these other ones. It also contains a bit of shimmer which I personally don't prefer. It's really comfortable on the lips it's just not my cut of tea. 

I can would personally recommend taking a look at Always Chic which 
is an amazing classic red. Have you tried these?




CZ
Asi bych se znovu opakovala, kdybych začla mluvit o své lásce k rtěnkám. Prostě jich nikdy není a nebude dost, vždycky mě budou bavit a tečka. Rtěnky jsou nejlepší haha. Strašně ráda dělám tyhle 'swatch' recenze a vám se očividně také líbí, tudíž jdeme rovnou na to! 

Nové Max Factor Lipfinity Long Lasting Lipsticks* slibují dlouho výdrž, krémový finish a hlavně pohodlí během nošení. Mám ráda rtěnky, které jsou hodně pigmentované a příjemné zároveň, dlouhá výdrž už je pak jen třešničkou na dortu. Všechny tyto nové rtěnky, které jsme vyzkoušela, jsou hodně krémové, nanáší se skvěle a v jedné vrstvě dostanete plnou barvu a to vše bez zvýraznění suchých míst na rtech. Just Deluxe je krásná oranžovo-červená s teplým podtónem. Je asi nejkrémovější ze všech na rtech má lesklý finiš. Vydrží okolo šesti hodin a to i během pití a konzumování menších jídel. Always Chic je hodně podobná Just Deluxe, jen trochu tmavší, s více studeným podtónem a méně krémovým finišem. Pigmentace je u této naprosto skvělá, jedna vrstva naprosto stačí, rtěnka je během celého nošení neskutečně příjemná na rtech a první cca čtyři hodiny hydratuje. Poté již tolik ne, rozhodně ovšem nevysušuje. Výdrž je příjemných osm hodin ve stejné intenzitě, pak se začíná ztrácet. Zanechává ale stain, tudíž se nemusíte bát. Rozhodně má favoritka. Jako poslední máme Evermore Lush, cože je ta nejsvětlejší a nejvíc nude barva, kterou v kolekci najdete. Je hybrid mezi mauve-y nude s trochou růžové, na některých světlech vypadá i trochu do fialova. Bohužel jsem z této tak nadšená nebyla, jelikož výdrž není tak skvělá (což se dá ale u nude asi čekat). Je taky o hodně lesklejší a přijde mi, jako by obsahovala mikroskopický shimmer, což příliš nemusím. Na rtech je ale vážně příjemná. 

Osobně bych nejvíce doporučila Always Chic, jelikož je to krásná klasická červená 
a výdrž je skvělá. Zkoušeli jste někdo tyto nové rtěnky?


4 komentáře

  1. Krásný článek! Tyhle lip swatche u tebe zbožňuju. Líbí se mi všechny, nejvíc asi Evermore lush, přesto, že píšeš o mini shimmeru, který ani já nemusím, láká mě jí vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Miuš! Koukni i na ostatní odstíny, jsou super! :)

      Vymazat
  2. Ty rtěnky vypadají moc pěkně, líbí se mi i obal. Vůbec bych neřekla, že se jedná o rtěnku z drogerie :). Vážně se povedly! I ty odstíny jsou super, jen škoda, že ta nude má shimmer. I tak je ale omrknu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi líbí obal a i přesto, že nemají klasicky tvar 'do špičky', tak se hrozně hezky nanáší! Ten shimmer je fakt zanedbatelný, ale já takové rtěnky obecně moc nemusím..

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig