New Nail Polish I Love

As
As it's getting colder and colder each day I finally brought out all of my dark vampy polishes and I couldn't be any more excited! The one I've been wearing almost non-stop since I got it is the H&M Nail Polish in the shade Smoky Aubergine which is probably one of the most unique nail polishes I ever owned. 


I already mentioned another H&M polish here and I got a bunch of these from Mia for my bday so I can do a full post on these if you're interested but I felt like this one deserved a separate post. It's a mix of grey, black and purple and it basically looks like a smoked aubergine which you could guess by now. It's opaque in one layer but I usually go for two which gives it more glossy and full look. It's not patchy at all and I'm really pleased with the application as well (as they have wide brushes). It started chipping after about three to four days but you can't really trust this because NOTHING stays on my nails for longer. Really. I have to say I'm blown away by the color and I feel like it's a nice alternative to classic black which can look a bit harsh sometimes.

What do you think of the color and what is your favourite polish at the moment?

CZ
S přicházející zimou čím dám tím častěji vytahuji tmavé a výraznější laky na nehty. Tím, který jsem poslední dobou téměř nesundala, je H&M Smoky Aubergine, což je také asi nejzajímavější tmavý lak, se kterým jsem se setkala. Dostala jsem ho společně s několika dalšími od Mii k narozeninám, takže pokud by vás zajímaly i ostatní barvy, určitě mi dejte vědět v komentářích. Tenhle si ale 100% zaslouží samostatný článek!

Smoky Aubergine v sobě spojuje šedou, černou a fialovou a vážně vypadá tak trochu 'popelavě' a na nehtech vypadá vážně hezky! Krytí je skvělé už v jedné vrstvě, já vždy raději nanáším dvě, lak má potom lesklejší a výraznější finiš. Při aplikaci vůbec neflekatí a nanáší se skvěle, což zapříčiňuje širší štěteček, které já osobně preferuju. Ve stejné podobě vydržel tři dny, tím bych se ale úplně neřídila, protože na mých nehtech déle nevydrží nic a většinu laků mám sloupanou už po půl dni. Musím ovšem říci, že jsme vážně nadšená z barvy, která je skvělou alternativou černé, jež může občas působit až moc tvrdě. 

Jak se vám barva líbí a jaký lak jste si v poslední době oblíbili?

12 komentářů

  1. Tak ten odstín musím mít :D! Já nosím tmavé nehy celoročně, a světlé odstíny jsou u mel spíše výjimka. Já si teď docela oblíbila burgundy lak od Sally Hansen. Před týdnem jsem si nalakovala nehty tmavě fialovým lakem od Artdeco, který je sice krásný.. Bohužel ale nevydržel ani jeden den a tak šíleně mě to štvalo, že jsem ho odlakovala :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já od Artdeca obecně vůbec nic nezkoušela, stojí něco za to? Tenhle je vážně krásný, jen je pořád nemají na stránkách, tak už to snad brzy bude! :)

      Vymazat
  2. zrovna jsem na ně slyšela chválu u KathleenLights :) v Praze jsem na ně koukala, ale mají tolik úžasných odstínů, že jsem prostě nedokázala vybrat jeden :( :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé Kathleen o nich mluvila? Na to musím kouknout! :) Těch barev je neskutečná spousta, mám stejný problém :D

      Vymazat
  3. So many people have been raving about their polishes! I'll definitely have to check 'em out, this is a gorgeous shade!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. That's true right! I heard KathleenLights talking about them as well! They're really good!

      Vymazat
  4. ja si v HM koupila ten stribrny, protoze jinde jsem ho nemohla sehnat. Nejakych 160kc za lak jsem jeste nikdy nedala, nejradsi mam Rimmel, ktery je asi za 50kc. U HM me prekvapilo, ze by stacila jen jedna vrstva, je dobre pigmentovany, coz moc laku neni .. ale po dvou dnech se zacal odlupovat, a to jsem nedelala s prsty nic namahavyho .. takze to me docela nastvalo, ale stejne jsem za nej rada, protoze ta stribrna je na vanoce super :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě jsou dražší, než drogérkové laky, to je pravda. Pro mě je hlavní výhodou obrovské množství barev, o kterém právě mluvíš! :) A já mám dole jakýkoli lak po dvou dnech, takže... :D

      Vymazat
  5. Já mám od H&M teď dva - Rose Umber a Nutmeg a jsem spokojená. Baví mě hlavně ten velký výběr odstínů :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nutmeg bude určitě krásný, ani mi to nepiš, nebo se na ně zase budu muset jít podívat :D

      Vymazat
  6. Tímto článkem jsi mi udělala obrovskou radost. O:) <3
    Já ještě pořád nemám žádný. Budu to muset napravit, ale až v lednu. Teď mám těch novinek až až. A už žádný nákupy pro sebe pro tento rok. :D :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aaale! Tys mi udělala radost! Neboj, nějaký mít budeš ještě dřív <3

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig