Merry Christmas!

Merry
Merry Christmas everyone! I'm so excited that Christmas is finally here and I can't wait to eat loads of potato salad and all kinds of sweets! Today I opted for quite smoky eye look with nude lipstick and I'm pretty happy about how my makeup turned out. Even though I showed you some of my favourite red lip options this week after all I decided to go for a simple nude just so I can eat everything haha. And of course loads of glow thanks to Mary-Lou! But back to food now!

Hope you all have an amazing Christmas and the best holidays! 
How does you makeup look today?

CZ
Krásné Vánoce! Nemůžu vám snad ani říct, jak šťastná jsem, že jsou konečně Vánoce, že můžu jíst neomezeně cukroví a hlavně bramborového salátu! (Jaké jídlo máte na Vánoce nejradši vy?) Červenou rtěnku jsem dnes vyměnila za výraznější kouřovky a jemnou nude rtěnku od Clinique, o které určitě ještě uslyšíte! A proč nude místo rudé, o které jsem psala celý článek? No přeci abych mohla sníst úplně všechno a nemusela se přitom starat o nich jiného haha! A samozřejmě jsem nemohla vynechat spoustu lesku díky Mary-Lou! Tak a teď už zase zpátky k jídlu!

Přeji vám všem ty nejkrásnější Vánoce a svátky!
Jak vypadá vaše dnešní líčení? 


2 komentáře

  1. To líčení je super, moc Ti sluší! Doufám, že sis užila Vánoce a dostala jsi spoustu super kosmetických dárečků, o kterých se tady brzy dozvíme :P.. Něco už jsem zahlédla na snapchatu <3

    OdpovědětVymazat
  2. liceni ti slusi a hlavne se mi libi ten lak na nehty :)) tesim se, az nam ukazes, co jsi z kosmetiky dostala :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig