Beauty On Trial: bareMinerals

If
If you read my blog for some time now you probably know how much I love the bareMinerals Complexion Rescue (review here). As I didn't explore much of the whole range bareMinerals offers I thought it was just about time to change it a lucky enough I was gifted a few bits from the brand and I'm here to report how I feel about them.

Let's start with the bits I think you need to try! The product I haven't seen anyone talk about but I think is the best from what I've tried is the 5 in 1 BB Advanced Performance Cream Eyeshadow in Elegant Taupe. The longest name ever but the products itself is really good! Not only it creates a beautiful eyeshadow on it's own or create a nice base for anything you but on top, it also contains SPF 15 and has a few skincare benefits - for example it should help with fine lines on your lids. This shade in particular looks pretty matte at first but once you start blending it out you'll see that it has micro golden shimmer to it which is just stunning. Next up is the Ready Blush in The Secret's Out and is this thing soft, you have no idea! It's infused with cold-pressed camellia oil and has antiaging benefits but the main point for me is that it blends onto the skin like a dream and lasts for a really nice amount of time. And you need the tiniest bit! Lastly from this category we have the Marvelous Moxie Lipstick. I got two shades of these - Live It Up which is a bright cherry red and Lead The Way which is a dark wine shade. Both of these are super creamy and probably the most comfortable highly pigmented lipsticks I've tried so far. Of course they won't stay on your lips for as long as matte lipsticks but the longevity is still really nice and they fade out into a strong stain.

Next is the you don't necessarily need this but it's still worth trying out category. You know I love the Complexion Rescue almost too much and I was interested to try one of their classic powder foundations. I gave the Original Foundation with SPF 15 a go and I was actually surprised about how glowy and dewy this looks! Your skin looks flawless and silk after using it without overly powdery look. The only reason why I don't use this more is because I love my cream blushes and highlighters and you can't really use those on top of mineral (powder) foundation. The Lash Domination Volumizing Mascara has one of the craziest brushes I've ever seen but it's a nice everyday mascara. It didn't wowed me much but as it lasts all day, adds just enough volume and lenght it's for sure one to try.

Lastly there is one bit that didn't really make it into my everyday makeup bag. Actually I even forgot to take a picture of it haha. It's the Stroke of Light Eye Brightener which I though I would love but sadly it didn't really work for me as it contains 'shimmer' to really brighten your under eye and I'm not the biggest fan of that. Luckily that's the only bit I would pass on from a bunch of stuff I tried out so overall bareMinerals you did a great job! I love the fact that they combine beauty with skincare benefits and really create every product just to enhance your natural beauty!

Wow that was a long one but after a little weekend break you all deserve it!
Have you tried anything from bareMinerals? What are your thoughts?


CZ
Pokud čtete můj blog již nějakou dobu, pak rozhodně víte, jak moc jsem si letos zamilovala bareMinerals Complexion Rescue (sáhodlouhá recenze tady). Jelikož jsem ale zbytek značky nikdy příliš neprozkoumala, bylo na čase to změnit. Dostala jsem několik produktů k vyzkoušení a recenzi a dnes vám řeknu veškeré své dojmy. 

Začneme s těmi produkty, které rozhodně musíte vyzkoušet! Prvním z nich je produkt, který jsem doteď na žádném blogu neviděla a přijde mi to jako neskutečná škoda. 5 in 1 BB Advanced Performance Cream Eyeshadow v odstínu Elegant Taupe má sice ten nejdelší název na světě, funguje ale skvěle. Nejen, že je to skvělý stín samostatně, také tvoří skvělý podklad pod jiné stíny, obsahuje SPF 15 a má další benefity péče o pleť, jako například péči o jemné linky na vašich víčkách. Myslím, že tento odstín byl stvořen přesně pro mě, jelikož je to krásný taupe stín, který je nejprve matný, po rozetření se v něm ovšem objeví miniaturní zlatavé odlesky. Jako další tu máme Ready Blush tvářenku v odstínu The Secret's Out a musím říct, že patří mezi nejjemnější tvářenky, které jsem kdy držela v ruce. Obsahuje olej z kamélie, díky kterému má antiaging benefity, pro mě má ovšem největší přednost v tom, jak neskutečně skvěle se s ní pracuje a jak dobře na tvářích vydrží! A potřebujete jen úplně malinko! Jako poslední z této kategorie tu mám Marvelous Moxie rtěnky. Dva odstíny, které jsem zkoušela, jsou Live It Up, což je výrazná třešňově červená a Lead The Way, tmavá vínová. Jsou neskutečně krémové a snad nejpříjemnější hodně pigmentované rtěnky, které jsem na rtech měla! Samozřejmě nevydrží tolik, jako ty matné, stále je ale výdrž hodně příjemná a zanechávají silný stain. 

Jako další máme kategorii produktů, které tak úplně nepotřebujete, rozhodně ale stojí za povšimnutí! Complexion Rescue miluju, takže jsme byla zvědavá i na kultovní minerální makeup. Vyzkoušela jsem Original Foundation s SPF 15 a byla jsem vážně překvapená, jak leskle a zářivě tento makeup na pleti vypadá. Nevypadal přehnaně pudrově ani na mé věčně suché pleti a během dne krásně držel. Jediný důvod, proč makeup víc nepoužívám je to, že většinu času používám krémové tvářenky a rozjasňovače, které přes pudrový makeup nedám. Lash Domination Volumizing Mascara má asi ten nejšílenější kartáček, jaký jsem u řasenky viděla, i přesto je to ovšem příjemná každodenní řasenka. Nebyla jsem z ní nijak extrémně nadšená, to spíš ale proto, že po vyzkoušení Bobbi Brown Smoky Eye mě tolik nebaví žádná jiná. Nedrolí se, vydrží celý den a přidá tak akorát objemu a délky.

Jako poslední se podíváme na jeden produkt, který se do mé každodenní kosmetické taštičky nedostal. Vlastně jsem ho nakonec i zapomněla vyfotit haha. Mluvím o Stroke of Light Eye Brightener, o kterém jsem si původně myslela, že se do něj zamiluju, nakonec se tak ale nestalo. Není to špatný produkt, ale obsahuje rozjasňující 'třpytivé' částečky, které mi pod oči příliš nesedí a nějak jsem se s nimi nespřátelila. Jelikož je to ale jediný produkt, který mi z celé té spousty nesedl, nejsem z toho ani nijak smutná. Celkově mám z vyzkoušení dalších bareMinerals produktů radost a líbí se mi, že do kosmetiky přináší i benefity péče o pleť! 

Ups, trochu jsem se rozepsala, ale po víkendové pauze si to zasloužíte!
Zkoušeli jste některé z produktů bareMinerals? 


5 komentářů

  1. Milujem tvoje fotky, som očarená! :)

    sydneysleek

    OdpovědětVymazat
  2. Já teda bareMinerals miluju! Právě Original Foundation používám, no snad od té doby co se líčím a mám tedy už několikáté balení a více odstínů (na celý rok). Hodně je vychvalovaný jejich concealer, ale zdá se mi, že ten jsem v Sephoře neviděla, což mě mrzí. No a pak mám nejraději tvářenky a stíny. Rtěnky jsem ale vůbec nezkoušela, tak to musím napravit. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem zkoušela jen Complexion Rescue a je prostě skvělý. Už hrozně dlouho mě ale lákají i ty minerální makeupy, jen se trochu bojím, že neodhadnu odstín.. Jinak bych už nějaký dávno měla. Taky se mi moc líbí stíny a rtěnky teda taky musím vyzkoušet :D. Celkově je mi ta značka moc sympatická, tak bych toho ráda vyzkoušela víc :).

    OdpovědětVymazat
  4. Vždycky mě dostanou ty tvoje fotky!

    http://eternitymoments0.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Bare Minerals is such an underrated brand! I have slowly been trying more from them and seriously love everything! Their lipsticks are amazing, definitely agree - so comfortable for being so pigmented. Their blushes look gorgeous and I have been curious about those cream shadows actually!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig