Base Done With MUFE #UltraHDgeneration

As
As you may remember I went to Paris about a month ago to explore the Cité du Cinema with Makeu Up For Ever and also to learn a bit more about their products - especially about the new Ultra HD Foundation. And today I'm here to report about all the base products I tried from MUFE up to this date!

Let's start with priming the skin. The Step 1 Primers got really hyped up during the last year or so and I get what everyone mean. I reviewed the Hydrating one here and I really really like it - it hydrates, preps the skin and makes everything last longer. The Smoothing one is the one I would use only on specific parts of my face (mainly around my nose where my pores are a bit larger) because otherwise it can dry my skin out a bit. Moving to the actual foundation I've been testing both the Ultra HD Foundation and Ultra HD Foundation Stick and as my skin is on the dry side I prefer liquid foundation so let's talk about the classic foundation first. If you know me I love my glow-y bases, this one has more of a semi-matte/satin finish and gives you a medium coverage. I have to moisturize well before applying it as with other satin/semi-matte foundations but this stays on my face ALL DAY! It's not my every-day-go-to foundation but if I want a sweat proof, long-lasting base this is the one. I'm usually quite afraid of stick foundations/concealers as they can dry my skin out but this one for some reason I really like! Don't get me wrong - it is really quite heavy and full coverage but blends out into the skin beautifully and stays put. With both of these I prefer using my BeautyBlender not the MUFE Straight 108 Brush, which I actually prefer for powders. The BeautyBlender just adds that bit of dewy finish I need. Lastly there are two products for setting everything - the HD Loose Powder which I love and the Mist&Fix which I love as well haha. The powder is amazing for setting under eyes and for blurring your skin - man this thing really give you that photoshopped look. These two actually come hand in hand because if you go a bit overboard with the powder you can easily spay it over with the Mist&Fix to get rid of the powder-y look. And more about the setting spray here.

Wow that was long! This type of base is more of that going-out/filming/taking-photos kind of base with all the number of products I've used but I have to say I really like this range at the moment. Next one my list are their Cream Blushers and  Pro-Bronze Fusions


CZ
Možná si vzpomínáte, že jsem byla cca před měsícem v Paříži s Make Up For Ever, abych si prohlídla krásné Cite du Cinéma, MUFE Academy a naučila se něco víc o jejich produktech - především o novém makeupu Ultra HD. Dnes mám pro vás konečně takové malé shrnutí všech jejich 'base' produktů, jež jsem měla možnost vyzkoušet!

Začneme s přípravou pleti. Step 1 Primers jsou v poslední době stále oblíbenější a oblíbenější a já naprosto chápu proč. Ten hydratační (Hydrating) jsem recenzoval zde a jak asi víte, vážně jsme si ho oblíbila - pleť nádherně hydratuje, připraví ji na další vrstvu a vše pak lépe drží. Vyhlazující (Smoothing) mohu, díky své suché pleti, používat pouze na specifických částech obličeje, třeba v okolí nosu, kde mám o maličko zvětšené póry. Ve větší míře nebo přes celý obličej má tendenci vysušovat. Co se týče samotného makeupu, vyzkoušela jsem jak tekutou verzi - Ultra HD Foundation i krémovou - Ultra HD Foundation Stick. Právě díky typu mé pleti mi vyhovují spíše tekuté makeupy, proto vám nejprve povím o té klasické verzi. Tento má saténový/semi-matný finiš a střední krytí (můžete docílit i plného). Před jeho nanášením musím pleť pořádně hydratovat, stejně tak jako se všemi saténovými makeupy, ale tento vydrží vážně celý den! Není to makeup, který bych nosila denně, ale pokud chci něco na večer, na točení/focení, nebo chci více krytí a pořádnou výdrž, je vážně skvělý! Sticku jsem se dost bála, jelikož na mé pleti mají podobné produkty tendenci hodně vysušovat, jsem z něj ale vážně mile překvapená. Samozřejmě je o dost těžší, než tekutá verze, ale do pleti se dá neskutečně krásně vpracovat a není na ní vůbec vidět! Tento se u nás bohužel zatím sehnat nedá, třeba se ho ale také dočkáme. Oba produkty zapracovávám BeautyBlenderem, který dodá všechnu potřebnou hydrataci. Štětec MUFE Straight 108 používám spíše na pudr, o kterém budu mluvit teď. Jako poslední musím zmínit dva produkty, které pomohou vše udržet na svém místě - HD Loose Powder a Mist&Fix. Pudr je skvělý na zafixování korektoru pod očima a celkové vyhlazení pleti - vážně vypadáte, jako byste prošli photoshopem. A pokud to s ním přeženete, stačí sáhnout po fixačním spreji, o kterém jsem psala tady

Trochu jsem se rozepsala, ale musím říct, že jsem si tuto řadu vážně oblíbila. Nepoužívám všechny produkty společně, spíš je zkouším i s produtky jiných značek, fungují ale vážně dobře! Další na seznamu věcí, co chci od MUFE vyzkoušet jsou jejich krémové tvářenky a Pro-Bronze Fusion. Co je na tom vašem?


13 komentářů

  1. Mám makeup i primer (ten smoothing) a jsem moc spokojená. Taky ho nanáším beauty blenderem a výsledek je prostě skvělý :). Ráda bych vyzkoušela i bronzer a oční stíny. Mozná i ten hydratační primer, měla jsem vzoreček a byl skvělý!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já o něm právě nedávno četla u tebe a bylo mi jasné, že ho musím vyzkoušet, jen ho prostě používám jen na určitá místa :) Já chci hrozně ten bronzer a stíny mohu jen doporučit!!! :)

      Vymazat
  2. I really want to try some MUFE products - I've heard heaps of great things about the revamped HD foundation! I'm curious to have a look at the primers, it's so cool that they have so many.

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. You shoud for sure!! I really like the feel of the Nourishing primer as well but it's amazing they cover all skintones and skintypes! :)

      Vymazat
  3. O primerech už jsem párkrát někde něco četla a je vidět, že jsou asi vážně dobré! Já jsem od MUFE ještě nic nezkoušela, ale právě ty primery mě dost lákají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych do něj určitě šla, skvělý má být i ten Nourishing, záleží na typu pleti, ale je jich vážně spousta! :)

      Vymazat
  4. ahooj, od MUFR momentálne už dlhšiu dobu používam make up Ultra HD Foundation a moc sa s hodnotením nestotžňujem. Moc nekryje, nemá ani matný finiš a už vôbec nevydrží celý deň. Ja by som ho nedoporučovala. Inak sa mi veľmi páči štetec. Pekný deň. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Simono :) myslím, že makeup je hodně individuálním produktem a na každém může působit trochu jinak. Jak jsem psala, makeup má saténový/semi-matný finish, rozhodně to není úplný mat, tam jsem se možná nevyjádřila úplně přesně :) Ale na mém obličeji vydrží vážně celý den, je vidět, jak může stejný produkt působit na dvě osoby :) měj se krásně!

      Vymazat
  5. Ahoj, díky za tipy - už nějakou dobu přemýšlím nad hydratačním a rozjasňujícím primerem a rozhodně se teď musím podívat i na sypký pudr :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na primery určitě koukni, v tom by MUFE neměl zklamat! :) A pudr je skvělý, já ho sice používám jen pod oči, na celý obličej je pro mě až moc vyhlazující, rozhodně ale stojí za povšimnutí! :)

      Vymazat
  6. Super článek, díky za inspiraci. Já mám od Mufe akorát hydratační bázy, která je super a fialové linky :-) a na mém seznamu je určitě make-up a fixátor.

    OdpovědětVymazat
  7. Super článek, díky za inspiraci. Já mám od Mufe akorát hydratační bázy, která je super a fialové linky :-) a na mém seznamu je určitě make-up a fixátor.

    OdpovědětVymazat
  8. Moc děkuju Irčo! Jejich linky chci taky vyzkoušet, jak ti vyhovují? :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig