Life Update #5: New Place, Pearl Earrings & H&M Home Obsession

You
You may noticed that I've been a bit busy in the past few weeks. The main reason for this is that I finally moved to Prague! Even though it took me around 50 minutes to get to Prague from home I was just too exhausted from the constant traveling and I couldn't be more excited about finally living in Prague!

Today I wanted to show you first snippets from the room as I went through all of my makeup and decor stuff yesterday and also share a few bits that make me happy at the moment. I decided to keep my desk simple and only have my MUJI drawers and every-day brushes on it (and also switched to black and I love it!). And to be honest I'm super happy about the look of it! The other thing I'm super happy about are my new earrings from Eppi. They kindly sent me these and I love how dainty and elegant these are. Anyone else loves pearls? Also I've been super obsessed with H&M Home in the past few weeks. I bought quite a lot of stuff and I still want more haha. Which place is your favourite for homeware shopping? Lastly can we take a moment to adore these cute cacti from IKEA down below? They're my life basically. I feel full of energy and can't wait to film and write here. Do you have any post/video recommendations or is there something you would like to see? Let me know!

Hope you're all having an amazing week! 

CZ
Možná jste si všimli, že jsem v poslední době byla trochu zaneprázdněná. Hlavním důvodem bylo to, že jsem se konečně přestěhovala do Prahy. Cesta z domova do centra mi sice trvala 'jen' okolo padesáti minut, i tak jsem z toho každodenního cestování byla trochu unavená a vážně mám ze stěhování obrovskou radost!

Dnes vám tak chci ukázat první části z mého nového domova a také pár věcí, které mi zrovna dělají radost. Rozhodla jsem se pracovní/beauty stůl udělat co nejjednodušší a čistý, tudíž jsem na něm nechala jen MUJI šuplíky a hrnek se štětci, které používám denně. Také jsem z bílé přešla na černé dřevo a jsem neskutečně spokojená s tím, jak všechno vypadá (a také jak jinak vypadají fotky). Další věcí, která mi dělá obrovskou radost jsou nové náušnice z Eppi. Tam byli tak hodní a poslali mi tyto krásné perličky a já se na ně nemůžu vynadívat. Provedení je nádherné, stejně jako to, jak jemné a elegantní jsou. A ještě ke všemu přišly nádherně zabalené! Také tak milujete perly? Mimo jiné jsem v poslední době závislá na H&M Home, chodila bych tam nejradši každý den a vybírala nové a nové krabičky, svíčky, tácky, no prostě všechno! Kde nejraději nakupujete bytové doplňky? No a samozřejmě nesmím opomenout ty nejroztomilejší kaktusy z IKEA. Ty jsou mými největšími oblíbenci! Mám teď spoustu energie a hrozně se těším, až tu začnu fotit a točit! Máte nápady na videa či články, které byste rádi viděli? Určitě mi dejte vědět dole v komentářích! 

Doufám, že máte všichni skvělý týden! 


12 komentářů

  1. Náušničky jsou opravdu krásné! :-) A ty pidi kaktusky! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. ikea a hm home je skvely, stejne jako treba zara home, maji nadherny doplnky, zlvast ve stribrny, rose gold nebo bily :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě právě Zara Home tolik nezaujala, když jsem tam ve Francii byla. Byla jsem z toho vcelku zklamaná. Třeba příště :)

      Vymazat
  3. Jé, taky jsem se teď stěhovala do Prahy:) a ty kaktusky jsem si taky koupila :D
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha myslím, že je to takový povinný nákup všech :D

      Vymazat
  4. Ahoj :) mna by zaujimalo viac fotiek z tvojho noveho byvania, nejake dalsie zakutia :) a mozem sa opytat, byvas sama ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Časem zase něco vyfotím, potřebuju to ještě hodně doladit, ale zatím jsem spokojená :) Bydlím s přítelem a kamarády :)

      Vymazat
  5. Moc pěkně zařízené! Líbí se nám hlavně stojánek na štětce a kaktusy jsou moc roztomilé :) Děkujeme za spolupráci <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já děkuji! A jsem ráda, že se bydlení líbí :)

      Vymazat
  6. Tyhle typy příspěvků na blozích miluju ze všeho nejvíc :) Slouží jako perfektní zdroj inspirace :) Moc hezky sis to doma jinak zařídila :) Ty pořadače na kosmetiku se mi moc líbí :) A škoda, že u nás nikde poblíž není H&M Home, moc bych se tam chtěla podívat :) Perličkové náušnice jsou božské, přesně můj styl, nenosím žádné jiné (i když jsou jen bižutérkové) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Já právě taky, jen nikdy nebyla moc možnost je psát, snad se to teď změní :) H&M Home se dá koupit k na ofiko stránkách, poštovné je většinou zdarma, tak se určitě podívej :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig