The 'Blue Nail' Obsession Continues



If
If you follow me on my Instagram you should probably be aware of my current blue obsession. Especially when it comes to nails. I basically stopped using anything but blue and whenever I go near a nail polish stand I seek all the blues. Here's my latest addition. 

H&M recently re-done their beauty collection and I'm more than excited about it! I recently picked up a few bits one of them being this Spanish Bluebell nail polish. And man, do I love this shade! Muted blue with just a touch of grey to it. It's opaque in two coats, has a creamy (yet not too much) consistency and no sparkle whatsoever. The lasting power of this one is actually quite good as well (you know that nothing lasts on my nails ever) - around three days without chipping. And the cute yet sleek packaging is just a bonus. Would you like to see a whole H&M Beauty post?

Did you try something from their new range?
_________________________________________________

CZ
Pokud mě sledujete na Instagramu, pak jistě víte, jak moc jsem si v poslední době zamilovala modrou. A to především co se nehtů týče. Vlastně jsem přestala používat všechny ostatní a kdykoli se přiblížím ke stojanu s laky, hledám modrou. A dnes vám ukážu nejnovější přírůstek.

H&M nedávno představilo svou novou kosmetickou kolekci a musím říci, že se mi vážně líbí. Rozhodla jsem se proto vyzkoušet několik produktů, mezi nimi i lak na nehty v odstínu Spanish Bluebell. A neskutečně jsem se do toho odstínu zamilovala. Zastřená světle modrá s trochou šedé, dle mého to bude skvělá barva na zimu. Lak bezchybně kryje ve dvou vrstvách, má krémovou (ale ne až moc) konzistenci a žádné třpytky. Výdrž také není špatná (i když vy asi víte, že na mých nechtech nic moc nevydrží, tudíž toto kritérium příliš hodnotit nemůžu) - u mě to byly tři dny bez loupání. A to krásné a roztomilé balení je jen třešničkou na dortu. Kolekce se dá bohužel zatím sehnat jen v Myslbeku a na eshopu mají vše, právě krom laků, tak snad se brzy objeví i ty. Chtěli byste vidět i zbytek produktů, které jsem v H&M pořídila?

Vyzkoušeli jste již něco z nové kolekce?

8 komentářů

  1. hm len tri dni? mne ten paper ash drzal 5 dni, ale som zvedava na dalsie dva, kt som si kupila :D bojim sa ze je to kus od kusu s tymi vlastnostami..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už nějde psala, že mě nevydrží na nehtech nic déle než dva dny, tudíž je i tohle pro mě dobré. Mám hrozně lámavé nehty, takže se mi konce okamžite oloupou:D

      Vymazat
  2. Doufám, že je aspoň na eshopu doplní, ráda bych je vyzkoušela :) a určitě se pochlub i zbytkem produktů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkusím zjistit nějaké info ohledně eshopu a dám kdyžtak vědět! :) A článek bude :)

      Vymazat
  3. This shade looks absolutely stunning! I’ve never actually tried H&M beauty before but would be interested in a whole post and checking out their range :)

    Charlee XO | CharmedCharlee

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. It's beautiful itsn't it? The new range looks great and I'm happy with the products I picked up so far! :)

      Vymazat
  4. ten je krásný!
    zajímala by mě recenze i na další kousky - na pohled se mi líbili paletky stínů zajímalo by mě jaký jsou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paletku zatím kupovat neplánuju, ale líbily se mi některé odstíny stínů, tak zkusím nějaký z nich a podám info :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig