Cooking With Strongbow

Do you remember this post where we wanted to do a birthday picnic for our friend and it didn't go as planned? It was kind of a same story with last week's one mainly because of the weather. As we didn't want to cancel the whole thing we decided to do an indoor 'food party' and teamed up with Strongbow to recreate one of their recipes which goes amazingly with their Elderflower cider - the smoked salmon with potato rosti and honey mayo! Interested in seeing the result?


All you need for this quick & easy meal is following (for 4 people):

  • 400g smoked salmon, 50g mayo, 50g honey, 50g wholegrain mustard, 2 big potatoes (we actually used four), 1 egg yolk, salt and pepper. 
  • All you have to do then is to peel & grate the pototoes, add salt and pepper and the egg yolk, heat the fat in a frying pan and cook potatoes for about fifteen minutes until golden & crispy. Then place the smoked salmon onto the rosti, mix mayo, honey and mustard and spread the dressing all over the salmon and rosti. Tadaa, you´re done!

It was super easy yet super tasty especially in combination with Strongbow Elderflower! What is your favourite recipe when cooking with friends?
Pics by Klappa <3





CZ
Pamatujete si na tento článek, kde jsem popisovala, jak jsme chtěli kamarádovi udělat tajnou narozeninovou oslavu, ale nedopadlo to tak úplně podle plánu? Tak s naším dalším piknikem jsme na tom byli dost podobně, tentokrát díky počasí. Nechtěli jsme ale všechno rušit, a tak jsme místo pikniku udělali domácí food party ve spojení se Strongbow! Ty mají několik receptů, jež by se měly skvěle hodit k jejich ciderům a my se nakonec rozhodli vyzkoušet uzeného lososa s bramborovými rosti a hořčičnou majonézou. Zajímá vás, jak na to? 

Vše, co potřebujete na tento skvělý recept je (pro čtyři osoby):

  • 400g uzeného lososa, 50g majonézy, 50g medu, 50g hrubozrnné hořčice, 2 větší brambory (my použili čtyři), jeden žloutek, sůl a pepř. 
  • Brambory oloupejte a nastrouhejte, přidejte sůl, pepř a žloutek a vše smíchejte. Na rozpáleném oleji smažte asi patnáct minut, dokud rosti nebudou zlatavé a křupavé. Poté natrhejte lososa na kousky a umístěte na rosti. Smíchejte majonézu, med a hořčici a tímto dresingem pak lososa i rosti polijte. Tadá, je hotovo!

Recept byl neskutečně jednoduchý a přitom neskutečně skvělý, zvlášť ve spojení se Strongbow Elderflower! Jaký je váš oblíbený recept, když vaříte s kamarády?
A velký dík za fotky patří Klappovi <3






2 komentáře

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig