Three Eye Brushes You Need In Your Life

Today's post will be a rather quick one and we'll talk about brushes! I love me some good brushes (oh those Wayne Goss ones, right?) but I don't need tons of them. Especially for eyes where I find I could just go through my life with three brushes only. 

Zoeva is one of the best brands for brushes if you ask me especially if you're looking for affordable yet good quality ones. First let's pack on the color. The 234/ Luxe Smoky Shader is the newest addition to my Zoeva family but really it's a game changer. Packing on color has never been so easy and you get the best pigmentation out of everything. For blending (and blending and blending) I reach for the 227/ Soft Definer daily. Such a great multi-tasking brush! You can use it for just a light wash of color, to blend out or even for your concealer or highlighter. Love. Lastly the one I use for my lower lashline or for packing on darker shadows in the outer corner/highlighting in the inner corner - 230/ Pencil. Done. Three brushes and your eye makeup looks fab.

Are you a brush hoarder or you're good to go with just a few?

CZ
Dnešní článek bude konečně zase kratší a budeme v něm mluvit o štětcích, přesněji o těch na oči. Miluju štětce (ach, ty Wayne Goss mi nedají spát), ale nepotřebuju jich tunu. A to především co se očí týče, tam mi většinu času stačí tyto tři.

Zoeva štětce mám neskutečně ráda a pokud hledáte cenově dostupné, ale zároveň i kvalitní, rozhodně doporučuji! Na nanesení barvy přes celé víčko běžně používám 234/ Luxe Smoky Shader. Je to můj nejnovější Zoeva štětec a jeden z mých nejoblíbenějších. Nanesete s ním bez problémů i 'tvrdší' stíny či pigmenty. Na 'roztírání' snad nepoužívám nic jiného než 227/ Soft Definer, který se dá použít nejen na blending, ale také pro nanášení stínů, roztírání korektoru nebo nanášení rozjasňovače. No a jako poslední tu mám  230/ Pencil. Skvělý štětec na spodní linku, rozjasnění ve vnitřním koutku či přidávání barvy ve vnějším koutku. Hotovo!

Jste sběratelé štětců, nebo si také vystačíte s málem? 


8 komentářů

  1. Vystačím si přesně s těmito třemi :) akorát je mám v rosegold :))

    OdpovědětVymazat
  2. Zoeva štětce mě moc lákají a určitě si brzy nějaké pořídím. Já jich většinou k běžnému líčení používám více, třeba ještě tužkový :)

    OdpovědětVymazat
  3. Finally got my hands on some Zoeva brushes recently! I got the rose gold set which includes the 227 and I absolutely love it!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
  4. Jojo vystačím si s málem :D Nepotřebuji jich milióny. Ale právě přemýšlím o těhle Zoeva :)

    OdpovědětVymazat
  5. Od Zoevy mám blending brush a je úžasný... :)

    OdpovědětVymazat
  6. Fab post, I am really loving Zoeva brushes at the moment the quality is amazing for such a low price. I need to get my hands on the 234 the brush sounds great, and the 227 is just amazing for blending :)

    Charlee XO | CharmedCharlee

    OdpovědětVymazat
  7. Štětce od Zoevy už mĕ lákají delší dobu tak si snad časem udělám radost a nějaké si koupím a také si vystačím s málem.
    Jinak moc pěkný článek:)

    OdpovědětVymazat
  8. mě stačí jen pár štětců :) zoevu jsem ještě nevyzkoušela, zatím jsem spokojená s Real techniques :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig