If I Had To Use Only One Cleanser

If you're a long time reader of Hi Lychee you probably know about my love affair with this Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Cream Wash. It's basically the only cleanser I use and as I recently bought a new tube I thought it was just about time to do a separate post about it. So here's why it rocks.
My skin is very dry to dry sometimes quite sensitive and I suffer from eczema. I find most of non-creamy cleansers just dry my skin out (especially those foamy one, which are best for oily skin) but on the other hand creamy cleansers can leave a not nice sticky residue which makes your skin feeling dirty again. I tried loads of cleansers (mostly from drugstore or from pharmacy) and this one is seriously the best one for my liking. It cleanses deeply, removes all the dirt (and what is left of your makeup, helps prevent spots and blackheads and it really does that. Every time I use it up and want to switch to something else I notice that my skin really is more spotty. Thanks to the creamy texture it leaves my skin hydrated yet feeling super clean. It's tested for sensitive skin so if you have a sensitive skin this one should be good for you as well. Overall I know this is my holy grail skincare product without a doubt.

What is you holy grail skincare product?


CZ
Jestli čtete Hi Lychee už déle, pak určitě víte, jak moc miluju Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Cream Wash. Je to vlastně jediný 'čistič', který na obličej používám a jelikož jsem si nedávnou koupila čtvrté balení, je na čase o něm promluvit trochu více. 

Má pleť je hodně suchá, občas dost citlivá a také trpím ekzémem. Většina jiných čističů, než jsou ty krémové, mi většinou pleť neskutečně vysuší (nejhorší je to samozřejmě u těch pěnových, které jsou primárně přizpůsobeny pro mastnoi pleť), na druhou stranu ovšem krémové můžou zanechávat nepříjemné 'zbytky' na pleti a ta se díky nim necítí tak čistě, jak by měla. Vyzkoušela jsem spoustu čistících přípravků (teď myslím těch na druhé čistění pleti, ne na odlíčení), především z drogérie, ale až tento si získal moje srdce. Hloubkově čistí, odstraní zbytky makeupu a zabraňuje vzniku pupínků a černých teček. Pokaždé když ho dopotřebuju a koupím si na zkoušku jiný, pleť nereaguje úplně šťastně, spíš vůbec. Krémová textura navíc zanechává moji pleť krásně jemnou, hydratovanou a přitom čistou. Celkově pro mě rozhodně must-have, který mohu doporučit všem se stejným typem pleto. 

Jaké jsou vaše oblíbené produkty z péče o pleť? 

8 komentářů

  1. Já z týhle řady uctívám hlavně peeling. Strašně se mi po něm lepší pleť a vypada o dost zdravěji. Tvoje nadšení teda naprosto chápu, Neutrogena mě touhle řadou tenkrat dost oslovila.

    OdpovědětVymazat
  2. Pro mě jsou to momentálně: Tea Tree Water, Grease Lightning a Mask of Magnaminty z Lush! Doporučuji všem s mastnější/aknoidní pletí. Konečně po letech trápení se moje akné dalo na ústup. A ještě mám super pocit, že kosmetika je fair trade, z surovin o kterých vím co znamenají a z většiny veganská. Akorát teda teď v těch vedrech, když se pořád potím, tak se mi pleť zhoršila...

    OdpovědětVymazat
  3. Já měla z téhle řady peeling, ale už je to pár let. Mám taky citlivou plet, smíšenou a zase trpím na akné. Jediné, co mi vyhovuje je čistící pěna od Neostraty. Mám už taky minimálně čtvrté balení :)

    OdpovědětVymazat
  4. Skus Dr. Hauschka. Ten je fantasticky. Vola sa cistiaci krem. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ráda zkouším nové produkty, co se týká čištění pleti. Takže se možná příště podívám po nějakém takovém. Zrovna mi dochází, díky za doporučení.:)

    OdpovědětVymazat
  6. Hi, this product has also in my boatrom a stable place. I use this one as well as a face mask and it does the work very well. For my daily cleaning routin use the visible clear facial wash gel formula. i have a normal to oily skin and this neutrogena products are perfects. Sabina

    OdpovědětVymazat
  7. z této řady jsem před x lety používala peeling a byl moc fajn :) teď mě Neutrogena tak celkově nechává chladnou, ale kdyby k nám přišlo z USA více z jejich sortimentu, vůbec bych se nezlobila! jinak pleťovku miluji od NUXE, La Roche Posay a teď nově řadu Cleanance od Avene - je skvělá.

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig