GRWM: Bright Lips & Hair Favourites

Today I got another get ready with me type of a post with a matching video. These are some of my favourites to watch and they're actually super easy to film and edit which is always a plus when you work almost full time and have zero free time. I'm also going to tell you a bit about some products used in this video because I think they're really worth a mention.

First let's talk about what's on my lips. I used the Gosh Cosmetics Velvet Lip Liner in the shade Pink Perfection which is a super bright pink shade and is from their summer 2015 collection I believe. I'm still thinking about getting another one - more nude one - because I'm super happy with the result I get while using it! But on top of this gloss is something super exciting. Urban Decay recently released their summer collection which contains new blushes, a few eyeshadows and new Revolution Glosses. I got the shade Scandal* which is an amazing bright pink with no shimmer whatsoever. The gloss itself is super pigmented and you get an opaque coverage. The feel of it is quite strange (mostly in a good way) but you really have to like glosses to get on well with this one as it's quite sticky. I wouldn't go for it on a daily basis but I think the color looks amazing and if you love a bit of gloss this is something to look at!

But let's talk about hair for a bit. I'm currently thinking about getting a haircut again and go shorter. My hair is super fine and doesn't have a lot of volume so I need a few products to give them a bit of something something. I'm still loving the Bumble and bumble Invisible Oil Primer (review here) which just works wonders. Next I've been using the Rowenta Elite Curling Tong* just to give my hair a bit of curl and I have to say I really like the fact that the wang is not tapered. Overall a really good curling tong which doesn't go too warm and is gentle for your hair. Finished off with a bit Syoss Glossing Hold and I'm really to head out.

What are your current hair favourites?

CZ
Dnes mám pro vás dalš 'get ready with me' video ve kterém vám ukážu jednoduché každodenní líčení oživené výraznějšími rty. Mám tento typ videí strašně ráda a popravdě je to také jedno z nejlehčích videí na točení a následné stříhání a to je velké plus, pokud zrovna pracujete téměř full time. Také vám řeknu něco málo o několika produktech, které jsem ve videu použila, tak jdeme na to!

Jako první bych chtěla rozhodně zmínit to, co mám na rtěch. Konturku Gosh v odstínu Pink Perfection jsem si zamilovala na první pohled a ani vyzkoušení nezklamalo. Finish tužky je hodně matný, jde ovšem ruku v ruce s její výdrží a já vážně přemýšlím nad koupí další, nějaké víc nude. Hlavní hvězdou tohoto líčení je ale nový Revolution Gloss od Urban Decay v odstínu Scandal*. Je to nádherná sytě růžová a musím říct, že pigmentace těchto lesků (respektive tohoto, ostatní jsem pouze swatchla v Sephoře) je skvělá. Stačí vám nanést pouze jednu vrstvu a dostanete skvělý výsledek. Co se týče příjemnosti nošení, rozhodně musíte mít rádi lesky obecně, aby vám tyto vyhovovaly - mohou totiž vcelku dost lepit. Jinak je na rtech až zvláštně lehký a pokud by o něco méně lepil, ani nepoznáte, že na nich něco máte. Já po něm asi nesáhnu každý den, ale pokud máte rádi lesky, tohle by vás mohlo bavit!

Pojďme se ale pobavit o mým vlasových oblíbencích. Jsem zase ve stavu, kdy bych se nejraději ostříhala a zase zkracovala. Mé vlasy jsou hodně jemné a bez objemu, tudíž s nimi musím něco dělat, pokud chci alespoň trošky objemu docílit. Bumble and bumble Invisible Oil Primer stále miluju (recenze tady) a vážně pomáhá, pokud vlasy upravujete pomocí žehličky či kulmy. Dál teď často používám kulmu Rowenta Elite Curling Tong* , u které mi vážně vyhovuje fakt, že se nezužuje a má stejný objem v celé délce a vlny jsou tak všude stejné. Celkově je to skvělá kulma, jejíž použití je vážně jednoduché a která vlasy zbytečně nezatěžuje vysokou teplotou. Pak už jen stačí trocha Syoss Glossing Hold a můžu vyrazit.

Jací jsou vaši oblíbenci z péče o vlasy?


8 komentářů

  1. Vyzeráš krásne! :) Podobné líčenie nosím asi najčastejšie. Výhodou je, že je vždy trochu iné vďaka rôznym odtieňom rúžov.
    Na vlasy mám momentálne najradšej radu Miracle Moist od Aussie. Stále sa nejdem nabažiť tej vône :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Já ho taky nosím dost často, je to takový můj go-to look, když se mi nechce nic vymýšlet :D

      Vymazat
  2. Tak ten lesk je skvělý! Taky jsem je zkoušela v Sephoře a pigmentace se zdála být super snad u všech.
    Přiznám se, že mě značka GOSH moc nezaujala. Zatím jsem ale jejich produkty neviděla ve Fannu, tak možná potom změním názor :).A zrovna včera jsem si prohlížela oficiální stránky Bumble and Bumble a vybírala jsem produkty, které nutně potřebuju :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je krásný viď! Já si ho na každý den netroufnu, protože až tak lesky nemusím, ale barva je úžasná a pigmentace je neskutečná :) Já právě zatím zkusila jen tu konturku a krémovou tvářenku něco jako chubby od Clinique a ta je taky fajn :)

      Vymazat
  3. Krásné líčení a i ty vlny ve vlasech ti hrozně sluší. To zkracování chápu také jsem to teď nevydržela a zkrátila vlasy o dobrých deset centimetrů, ale i tak je mám stále dlouhé. Každopádně pokud chceš zkracovat, tak držím palce :)

    Spotřebováno: Červen 2015

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Lucko! :) já se na jednu stranu bojím a myslím si, že toho zase budu litovat, ale tak jsou to jen vlasy :D

      Vymazat
  4. krásná :) moc hezký odstín rtěnky :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig