Skincare On the Go: City Break

I love traveling we all know that but on the other hand I hate packing. That's why I always want to be prepared when going somewhere for a weekend and got my to-go skincare bag ready at all times. Those are mainly miniatures of products I use on a daily basis plus just a few more things I know work great while on the go. So let's dive in! 


When I created this skincare on the go bag I went through my skincare routine to not miss a thing. Firstly I need something to take my makeup off. That's usually the Bioderma Micellar Water in 50ml which is great for traveling. Also if I happen to wear waterproof makeup I like to take a waterproof eye makeup remover - this one is from Sephora. Next comes another cleansing product which I couldn't live without which is the Neutrogena Creamy Wash with Pink Grapefruit - my favourite cleanser of all time. Next onto after cleansing. I always need to moisturise my skin and the Kiehl's Ultra Facial Moisturising Lotion is really nice. The packaging is same as the Créme de Corps which I use as an all over body moisturiser and is great for traveling as well. On eyes I got two products in here. Firstly the Clinique All About Eyes which I mainly use for the night and then the Benefit Puff-Off which is great for tired mornings. Lastly I got some extra bits in this on the go bag just in case something happens. Those extra bits contain Sephora Moisturising and Energizing Jelly Mask if my skin is feeling super dehydrated, Origins Super Spot Remover, Beloderm for my skin issues and The Body Shop Strawberry Hand Cleanser. And of course a lip balm of choice - the one I took to Paris with me is the Kiehl's Mint Lip Balm

What do you usually carry in your on the go skincare bag?

CZ
Miluju cestování, to asi všichni víte. Na druhou stranu ovšem nesnáším balení. Proto se snažím být vždy co nejlépe připravena, co se balení kosmetiky a péče o pleť týká a mám tak v šuplíku vždy připavenou svou cestovní taštičku. V té mám většinou miniatury produktů, které denně používám a také pár extra kousků, které se mi na cestách už několikrát osvědčily. Tak se pojďme podívat!

Když jsem si tuhle cestovní taštičku vytvářela, prošla jsem si jednoduše svou denní péči o pleť a podle ní vybírala produkty. Proto tu jako první mám několik produktů potřebných pro čištění pleti. Bioderma micelární voda je mou nejlepší kamarádkou a pokud cestuji, tohle 50ml balení je skvělé. Odličovač voděodolného makeupu je také nezbytností, zvlášť pokud jedete někam do tepla a máte tak s sebou produkty, které mají vydržet celý den - tento je ze Sephory. Dvojité čištění pleti je pro mě nezbytností, a tak si s sebou vždy beru svůj neoblíbenější Neutrogena Creamy Wash with Pink Grapefruit - nejlepší čistič pro suchou pleť. Teď už ale k samotné péči. Vždy musím pleť hydratovat a tohle malé balení Kiehl's Ultra Facial Moisturising Lotion je na cesty ideální. Ve stejném balení mám také Créme de Corps, který používám pro hydrataci celého těla. Péče o oční okolí je stejně důležitá, proto s sebou většinou beru dva produkty - Clinique All About Eyes na noc a Benefit Puff-Off na den, kdy krásně zchladí unavené oči. Teď už se ale podíváme na ty extra kousky, které se vždy hodí -  Sephora Moisturising and Energizing Jelly Mask , pokud mám pleť extrémně suchou, Origins Super Spot RemoverBeloderm pro mé problémy s ekzémem a The Body Shop Strawberry Hand Cleanser. A samozřejmě balzám na rty - tentokrát jsem si vzala Kiehl's Mint Lip Balm.

A co je ve vaší cestovní taštičce?



10 komentářů

  1. Odpovědi
    1. It really is lightweight yet moisturising, right? Great stuff! :)

      Vymazat
  2. Malou Biodermu si s sebou beru také a antibakteriální gel z TBS rovněž. Já si vždycky vezmu odličovací ubrousky, odličovač očí, denní a oční krém, někdy sérum, čistící pěnu a tonikum. Potom ještě krém na ruce a tělo :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má pleť na odličovací ubrousky ve vyšší míře právě reaguje dost špatně, takže se spíš vždycky snažím brát Biodermu a pak svůj milovaná Neutrogena Cream Wash. Ten mě zachrání v jakékoli situaci :)

      Vymazat
  3. I loved reading this post, I'm going for a city break to London beginning of July & am trying to work out what to take with me so this was super helpful!!

    Jasmine | jasminehardingmakeup.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahh I'm glad to hear this Jasmine! Have fun in London! :)

      Vymazat
  4. Vzdycky kdyz cestuji, tak se snazim mit s sebou nejake miniatury a nebo ty pripravky alespon prelit do cestovnich lahvicek :) ja mam naopak plet mastnou se sklonem k akne, takze pouzivam jiny orodukty, ale tu miceralku od biodermy jsem uz taky mela :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na miniaturky celkově úplně šílená, takže je pomalu sbírám haha :D A jak se pak skvěle hodí, když člověk někam na chvilku jede :)

      Vymazat
  5. mohla bych se zeptat, kde si sehnala 50ml Biodermu? zatím jsem ji nikde neviděla:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji kupuju v Praze v Palladiu v lékárně, mají ji tam většinou v akci a jinak jsme ji viděla běžně v lékárnách, kde prodávají Biodermu :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig