New Thing: Zoeva Cream Liners

I think you all now know Zoeva for their amazing brushes. I own a few of them and love them all (and I really need to get one of their sets asap!) but I never tried any of their makeup. When Zoeva kindly sent me two of their new liners that was it. I knew I have to try out more! So what do I think?

There are three new additions to the classic black liner. Baroque which is the one I don't own (but still think about) which is a brown/bronze shade, Magic Moment* - a rich burgundy and After Hours* a petrol blue. All of these contain light shimmer which doesn't look overly glittery or anything it's just not full on matte. They really stand for its name as they're super creamy and I really mean it. Thanks to that the application of these is super-easy and as a bonus you can use them all over the lid as an un-moveable base! This leads me to another thing - the longevity. I usually experience creasing of my liner in the outer corners of my eyes but these stay put! I wore Magic Moment for about eight hours and noticed just a bit of movement near the crease of my eye. And that was it! The intensity of the color was still the same and it literally looked on fleek. As the product is really creamy I recommend investing your time in two coats for the full on opaque finish but in the picture below I'm wearing Magic Moment with only a one layer and it still looks amazing. For the application I used the 317 Winged Liner* which works perfectly! Overall I'm super pleased by these and if you're looking for a long-wear liner in fun colors, check out Zoeva!

Have you tried something from Zoeva? What are your thoughts?


CZ
Zoeva zná už snad každý, kdo se pohybuje v 'kosmetickém světě' a to především pro jejich štětce. Několik jich sama mám doma a rozhodně jsou to ty nejlepší štětce, které jsem zatím mohla vyzkoušet (a asi nutně potřebuju nějaký z jejich nádherných setů). Popravdě jsem se zatím ale příliš nezajímala o jejich dekorativní kosmetiku. To se ovšem změnilo, když mi ze Zoeva poslali dvoje z jejich nových očních linek, za což jim neskutečně děkuji! A asi nezůstane jen u nich..

Kolekce krémových očních linek se kromě klasické černé rozrostla i o Baroque - hnědo/bronzovou, Magic Moment* - nádhernou tmavou burgundy a After Hours* - petrolejově modrou. Všechny tyto linky obsahují lehký shimmer, nejsou to ovšem žádné výrazné třpytky, jen se nejedná o klasickou krémovou matnou. Jejich název je vážně vystihující, jelikož jsou linky nádherně krémové, a tím myslím vážně hodně krémové. Při prvním použití jsem se popravdě trochu bála, že díky tomuto nebudou linky dobře držet a jejich aplikace bude složitá. Je tomu ale právě naopak, s linkami se skvěle pracuje a díky své krémové konzistenci mohou být naneseny i přes celé víčko jako báze. A nikam se nehnou! Vážně, Magic Moment jsem na sobě měla něco okolo osmi hodin a jediné místo, kde jsem si všimla lehké ztráty produkty byl oční záhyb. Jinak linky neztratily svou intenzitu, nerozpíjely se, ani se nijak nerozmazávaly. Jelikož jsou linky hodně krémové, doporučuji pro vyšší intenzitu aplikovat dvě vrstvy, já mám ovšem na sobě na fotce níže pouze jednu a i tak linky vypadají skvěle. K aplikaci linek používám 317 Winged Liner* štětec, který funguje vážně skvěle! Celkově mám z produktu obrovskou radost a po dlouhé době jsem se zase vrátila od fixu ke klasickým linkám a nemohu si je vynachválit! Pokud sháníte na léto něco víc hravého, rozhodně koukněte na stránky Zoeva

Wearing Zoeva Magic Moments Cream Eye Liner (for full list of products used stay tunned 'till Sunday!)

4 komentáře

  1. Modrou bych asi nevyužila, ale ta burgundy je vážně super! Taky musím říct, že jsem jejich dekorativku většinou přehlížela, ikdyž paletky mají hezké. Spíše bych teď chtěla nějakou sadu štětců na oči, jen pořád nevím, kterou vybrat :).

    OdpovědětVymazat
  2. Oooh, these look lovely! I quite like deep colourful shades in liner, it's a nice subtle way of adding some colour! In love with your lippie too!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé, mám stejné odstíny :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/vybarvi-se-2-do-bronzova.html

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig