Easy Sunday #30: SKØG

Another food tip in two weeks? Yep and I have more to come! As you may know last weekend we visited Lucas' parents and while there we decided to also visit Brno and its new exciting urban hub SKØG. I've seen tons of pictures from this beautiful-looking place and couldn't wait to try their lavender lemonade! 

If you're ever in Brno be sure to check SKØG out! A lovely cafe with a great atmosphere and nice staff. I love the interior as it's minimal yet beautiful, there's wood everywhere and really, look at those lights! We tried the lavender-blueberry lemonade which was amazing as well as the jasmin-orange one. Dreamy. On the menu you can find light meals such as hummus, panini or salads and variety of desserts. I went for the caramel cheesecake and oh my God, that was seriously the best cheesecake I've ever tried! Overall we were so happy we had the chance to visit this amazing place! PS: their playlist is the bomb.

Hope you're all having an amazing weekend! 




CZ
Jak asi někteří z vás ví, minulý víkend jsme byli na skok v Brně a naší hlavní zastávkou byl SKØG, nově otevřený podnik/kavárna, ze kterého jsme popravdě nadšení! Místo je stejně příjemné, jak působí ze všech fotek a rozhdoně stojí za návštěvu!

SKØG se nachází hned vedle Dominikánského náměstí a rozhodně ho nemůžete minout. Interiér je vážně krásný a příjemný a popravdě jsme byli překvapeni, jak velký také je. Já se nejvíce těšila na levandulovo-borůvkovou limonádu, kterou mi všichni doporučovali a musím říct, že jsem zklamaná nebyla, naopak. V menu najdete také lehká jídla jako například hummus, panini nebo saláty a výběr je také z několika druhů dezertů. Já se nakonec rozhodla pro karamelový cheesecake a už jen kvůli němu bych byla schopná do Brna vyrazit znovu. Nejlepší cheesecake v mém životě, vážně! Obsluha byla neskutečně milá a dvě hodiny strávené sezením nad kávou a jídlem utekly jako voda. V podvečer se většina míst zaplnila a vytvořila tak z tohoto krásného prostoru místo ještě o něco příjemnější. Takže pokud někdy budete v Brně, určitě se do SKØGu zajděte podívat! PS: po dlouhé době nás tak zaujal playlist, že jsme se museli jít zeptat, co hrají.

Byli jste někdy ve SKØGu? Jak se vám líbí?





4 komentáře

  1. Já do Brna skoro vůbec nejezdím, ale jestli se tam někdy vydám, určitě se do SKØG zastavím :). Pořád vidím ty fotky dezertů a limonád na instagramu a vypadá to tam vážně hezky!

    OdpovědětVymazat
  2. tam je to nejlepsi!! asi si tam zitra udelam vylet:)))
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  3. Do SKØGu chci šíleně moc jít, miluji ten styl! A teď ti šíleně moc závidím, ani si nedovedeš představit jak moc! Jsem z toho teď úplně rozhozená! :D Tohle mi nedělej! :D :D
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig