Summer Skin In a Tube



As Summer is slowly aproaching I'm getting my body ready for the sun. That means the SPF and UV protection on one side but on the other I also like to prep my skin with a bit of self-tanner just so I tan easily. I find that when I self-tan before I go on holiday or something my skin doesn't get all red (as usual) but I'm instantly tanned. So which products are my go-to when it comes to summer skin?

St. Tropez Gradual Tan 
This is basically a body lotion which adds gratual tan to your skin. I bought it last summer before we went to Asia and I was so surprised by its results! It's not striky at all, delivers an overall nice-looking tan without making you look super orange or looking obvious. I usually prep my skin with the Garnier Body Oil Beauty Moisturising Scrub which gently exfoliates and then use the St.Tropez Gradual Tan as a normal moisturiser all over my body. I haven't experienced a bad result with this one yet so I'm happy to say even those of us with such pale skin like me can use self-tan!

Vita Liberata Self Tanning Night Moisture Mask*
Now we got our body tanned but what about the face? I never put the body lotion on my face obviously but I hate when people have totally different color between their face and body. I was super excited when I got this Vita Liberata mask as it gradually adds color to your face without looking strange. I used it twice in two weeks and I already see the difference. It also adds moisture and doesn't smell overly self-tanning which is amazing. One thing that help to highlight the tan on your face is the Sampar Golden Glow* which I love at the moment. It can be used under or mixed with your foundation and you instantly look like you've been on holiday!

What are your go-to products when it comes to self-tanning or do you actually use
 this type of products?
(PS: If you're not interested in self-tanning but you still want to look bronzed I would highly recommend checking out Sephora's new bronzers, they're fab!)


CZ
Jelikož se léto kvapem blíží, je na čase připravit tělo na pořádné teplo a hlavně na slunce. To znamená nejen používání ochranných krémů, ale v mém případě také používání těch samoopalovacích. Možná to zní trochu zvláštně, ale díky své světlé pleti se špatně opaluji (to zvláštní není), po použití samoopalovacího krému se ale opálím lépe a netrápí mě klasické červené fleky či spálení. A jaké produkty ráda používám? 

St. Tropez Gradual Tan 
Toto je vlastně jediný samoopalovací krém, který jsem vyzkoušela, ale díky jeho skvělým výsledkům jsem vlastně ani neměla potřebu zkoušet jiný. Jeho efekt je postupný, tudíž k aplikaci ani nepotřebujete rukavici a pokud pokožku pořádně připravíte (já k exfoliaci používám Garnier Body Oil Beauty Moisturising Scrub), nemusíte se bát fleků nebo nerovnoměrného opálení. Roztírá se jednoduše a je vlastně vcelku těžké s ním nadělat chyby. Já ho kupovala loni před cestou do Asie a i po opakovaném používání mohu s čistým svědomím říct, že je skvělý.

Vita Liberata Self Tanning Night Moisture Mask*
Tak, tělo máme, ale co obličej? Nikdy produkty na tělo nedávám i na obličej, na druhou stranu ale nesnáším, když má někdo úplně opálené tělo a k němu světlý obličej. Skvělým pomocníkem je v tomto případě tato samoopalovací maska Vita Liberata (k dostání v prodejnách Sephora), kterou nanesete buďto před čištěním obličeje nebo v malé vrstvě před spaním a obličej by měla nejen tónovat, ale také hydratovat. Já ji použila jen dvakrát (během dvou týdnů), ale i tak už na své pleti vidím rozdíl. Pokud chci výsledek masky ještě podtrhnout, většinou sahám po Sampar Golden Glow*, který můžete použít pod makeup nebo ho s ním smíchat a budete hned vypadat, jako byste se vrátili z dovolené!

Jaké samoopalovací produkty používáte vy, respektive používáte vůbec nějaké? Já se jim dlouhou dobu vyhýbala, teď mě to k nim ale nějak táhne. 
(PS: Pokud se necítíte na samoopalovací produkty, ale stejně byste si chtěli dopřát trochu toho bronzu, určitě koukněte na nové bronzery Sephora!)


8 komentářů

  1. Já nějak samoopalováky nepoužívám, ale Dove vyrábí báječnej Sunshine samoopalovák, na který nedám dopustit. Není tak ,,výrazný" a nedělá fleky, což mi naprosto vyhovuje. Ten určitě doporučuju vyzkoušet! :) Stejně tak Piz Buin Self Tanning Colour, na kterym si můžeš přímo nastavit odstín podle svojí pokožky :)
    www.rinakrois.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, na ten bych se měla zajít podívat, děkuju za tip! :)

      Vymazat
  2. Já nepoužívám žádné, opálím se fakt rychle, až jsem vždycky naštvaná, že jsem tak tmavá :D. I tak bych se ale samoopalováků docela bála, když vidím, jak všechny youtuberky mají pak flekaté ruce :D.. ale asi to záleží na výrobku a stylu používání :). A bronzer je krásný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo tak to ti závidím, já jsem vždycky jen červené prasátko :D Ten St.Tropez je skvělý v tom, že právě vůbec neflekatí a od začátku se nanáší jako tělové mléko, což je super :)

      Vymazat
  3. V létě preferuji opalování, ale když chci trošku přidat, miluji ten od Dioru :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten od Dioru mi nedávno doporučovala kamarádka, asi se na něj budu muset taky podívat :)

      Vymazat
  4. Poslední dobou také přemýšlím o nějakém kvalitním samoopalováku, jen jsem netušila po čem sáhnout, aby to nedělalo nějaké šílené fleky:D.. Na St. Tropez jsem zatím viděla jen samé super ohlasy, takže moc děkuji za tip, určitě po něm mrknu!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že jsem alespoň trochu pomohla :) Za sebe (jako sněhurka:D) můžu jen doporučit právě tento gradual tan - lotion :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig