#FOTD: Two For Eyes

I've never done a post like this before. At this point you may think 'what the heck?' but I'll explain in a minute. Today I've been to a beauty outlet whatever selling event where they basically sell older products/limited edition by brands such as Bobbi Brown, MAC or Clinique for example. I was super excited about Bobbi as I don't own many products by them but I'm super curious about them! So let's see.

I got a few bits but the one thing I wanted to slap on my face the minute I got back home was the Long-Wear Cream Shadow Stick in the shade Velvet Plum. Oh my God, this shade is seriously everything. I don't know wheather it is a limited edition shade or whatever, I don't know if you can get it (I know they do it in a powder eyeshadow & cream shadow - the one in pot - version) but this bronze plum shade is everything to me at the moment. The eye look I've done today took me two minutes to get done - I've just blended it out with my fingers and that's it. Finished with a loads of mascara and done. TA-DA. The easiest smokey eye ever. So yep, I bought it today, put it on my face today, fell in love with it today. 

Have you tried Bobbi Brown Shadow Sticks?



CZ
Ještě nikdy jsem žádný takovýhle článek nepsala. Asi si teď říkáte, o čem to mluvím a já vám to taky hned vysvětlím. Abyste chápali, dnes jsem byla na kosmetickém výprodeji a už před začátkem akce jsem si imaginárně plácala přes prsty a připomínala si, kolik toho doma mám a že už vlastně nic víc nepotřebuju! Hrozně jsme se ale těšila na produkty Bobbi Brown, jelikož jich moc nevlastním, ale značka mě vždycky nějakým způsobem zajímala. A teď k tomu hlavnímu.

Pořídila jsme si pár věcí, jednu jsem si na sebe ovšem musela dát hned, jakmile jsem dorazila domů. Long-Wear Cream Shadow Stick v odstínu Velvet Plum je něco neskutečného. Nemám tušení, zda se dá normálně koupit (byl součástí setu z loňské zimní limitky), nebo zda to bylo nějaké speciální vydání, jelikož jeho krémovou verzi v kalíšku i pudrovou jsem našla, tuhle stick verzi ovšem ne. Nicméně je to asi nejkrásnější barva stínu, jakou vlastním a nemůžu se téhle bronzovo-fialové nabažit! Look, který na fotkách vidíte mi zabral necelé dvě minuty, stíny jsem jen aplikovala na víčko a rozetřela prsty, přidala spoustu řasenky a TA-DÁ! Nejrychlejší a nejefektivnější smokey eyes mého života byly na světě! O tomhle prckovi ještě určitě uslyšíte! 

Zkoušeli jste někdy Bobbi Brown Shadow Sticky?





8 komentářů

  1. Já jsem si nedávno také pořídila long-wear cream shadow stick od BB (akorát v odstínu Dusty Mauve) a jsem naprosto zamilovaná! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Lovely colour on you! I've never tried any Bobbi Brown makeup (?!) but the shadow sticks look lovely! x

    Always, Alice x

    OdpovědětVymazat
  3. To je vazne krasny odstin, moc ti slusi :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Oh wow...this shade is GORG! I love how multidimensional it looks on your lids. Seriously stunning!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
  5. A co to bylo za výprodej? Tam bych chtěla taky!!

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadají vážně skvěle a moc ti sluší! Máš výhodu, že ti sluší výrazné oči i rty :).

    OdpovědětVymazat
  7. Moc moc děkuju slečny, jste zlaté! :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig