#FOTD: Back To The Roots



I used to wear cat eye ALL THE TIME back in the day. And when I digged into my stash yesterday I knew I want to share this look with you. This was my day-to-day makeup around two years ago. Bright (especially red) lipstick & feline flick. This is kinda what I would call the classic makeup look and I fell in love with it once again!

I've tried loads of eyeliner and I have to say that my favourite one will always be the Stila Stay All Days. Even though I used the Kat Von D Tattoo Liner for this look and I love the application with it (the nib is really precise and easy to use), the longevity of it is not the best. It tends to disappear on me after a bit. Not really cool. And the lipstick I paired with it this time is the Too Faced Melted Berry* which reminds me of NARS Luxembourg. And these stay on like nobody's business! All products are mentioned below! What is your favourite makeup look?

Are you a fan of cat eyeliner?

Products used: Bourjois Healthy Mix Serum, Bourjois CC Eye Cream, NARS Olympia Contour Blush, Topshop Cheek Jelly in Sibling, Bourjois Healthy Balance Powder, Kat Von D Tattoo Liner, MUFE Smoky Lash & Too Faced Melted Berry

CZ
Kde jsou ty časy, kdy jsem každý den nosila linky. Vlastně to byl můj denní chléb tak dva roky zpátky - linky a výrazné rty. Když jsem včera procházela svou kosmetiku, okamžitě jsem věděla, že vám tohle líčení chci ukázat. Je to tak trochu to, co bych označila jako klasický makeup, nebo něco, co si představím, když se řekne 'ikonický look'.

Linek v tužce jsem zkusila už spousty, má nejoblíbenější je ale pořád Stila All Day. I když jsem pro tohle líčení použila Kat Von D Tattoo Liner, který mám ráda pro jeho lehkou aplikaci a skvělý štěteček. To, co mi na nich ovšem poslední dobou vadí, je fakt, že mi na očích prostě nevydrží. Možná je to tím, že většinou dávám jen jednu vrstvu, během dne se mi ale z očí jednoduše vytratí. Samozřejmě teď trochu přeháním, ale u těch Stila jsem takový problém nikdy neměla. No a rtěnka, kterou jsem dnes linky doplnila je Too Faced Melted Berry* (jedenn ze čtyř nových odstínů, které by se v Sephoře měli objevit v nadcházejících několika týdnech - možná už i jsou, popravdě jsem se dlouho u stojanu Too Faced podívat nebyla). Je to krásná růžovo-červená, která mi hodně připomíná NARS Luxembourg. A hlavně na rtech vydrží věčnost! Jaký je váš oblíbený makeup look? 

Nosíte cat eye linky často? 


12 komentářů

  1. Já mám vždycky období, kdy linky nosím pořád, a potom je zase nějaký čas nenosím vůbec. Ted jsem si dost oblíbila nude oči a výrazné rty :). Když mám ale náladu na linky, tak většinou použiju They're Real od Benefitu, jsou fakt super! A tahle tekutá rtěnky od Too Faced má skvělý odstín. Konečně nějaký, který by mě zaujal a možná mi i slušel :)

    OdpovědětVymazat
  2. Driv jsem linky nosila casto, no ted spis jenom kdyz mam na liceni dost casu a kdyz mam naladu, vetsinou se mi na prvni pokus nikdy nepovedou obe stejne :-D Jinak ta rtenka ma krasnou barvu, moc ti slusi :-)

    OdpovědětVymazat
  3. tiež som kedysi linky nosila každý deň, ale teraz už mám len jedny gélové, jedny v pere a využívam ich len raz za čas, keď mám na to náladu :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  4. Lindi ty jsi nádherná!<3 Ta Melted ti úplně sedí, taky po nějaké toužím, hrozně mě lákají.;) Neplánuješ náhodou recenzi?;) Linky Stilla mám taky na wishlistu už několik let.;)

    OdpovědětVymazat
  5. moc ti to sluší! já linky moc nedávám a už vůbec takhle krásně protažený - mám pitomě přepadávající tučný víčka a nejde to :(

    OdpovědětVymazat
  6. Ah so pretty! I love this look on you. I really want to try the Too Faced Melted lipsticks! It sucks to hear that the longevity on the eyeliner wasn't that great, I've heard so many good things about it! :(

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
  7. Hezké líčení :-)
    Když se líčím, tak jsou pro mě linky denní rutinou. Bez nich mi připadají mé oči "nahé". Nedám dopustit na klasické gelovky...mám od Maybelline a jsem spokojená s "čerností" i výdrží. Slyšela jsem hodně chválu i na gelovky od L´Orealu...tak je chci také vyzkoušet (až mi budou docházet ty mé).
    Nejsem sice rtěnková (jsem klasický balzámkofil), ale Melted od Too Faced se podle mého názoru hodně povedly....barvičky mají moc pěkné. A pigmentace, ta je naprosto skvostná-aspoń, co jsem měla možnost vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  8. Poslední dobou nosím cat eye denně. Mám nejraději obyčejné linky od Dermacol, stojí pár korun, balení mi vydrží rok (nechápu) a především drží tak, jak jsem je nanesla až do odlíčení.:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Prekrásne líčenie, pod pojmom iconic look si predstavím presne to isté :) Ja si cat eye linky nerobím veľmi často, musím mať na ne náladu.

    OdpovědětVymazat
  10. Lindo, ta poslední fotka je naprosto dokonalá. <33
    Celkově tenhle článek miluju. Klikla jsem na něj už třikrát. :D
    A tu rtěnku v odstínu Berry musim mít!

    OdpovědětVymazat
  11. Linky plus tahle rtenka na tobe vypadaji skvele. Nejakym zahadnym zpusobem, rekla bych se odstinem rtenky, se krasne podtrhly pihy :)

    Ja si linky maluju fakt skoro kazdy den. Asi o neco min v lete, ale v zime vicemene porad. Nejlip z toho, co vlastnim mi drzi Shiseido v kelimku a Holika Holika gelova tuzka. Takze oba asiati. A tak premyslim, ze si zkusim koupit Sana Super Quick Liquid Eyeliner, ma nadherny stetec, a cetla jsem na ni super recenze.


    My Scheming Bulgarian Rose - perfektní maska na rozmazlování, relax, hydrataci a spoustu jiných věcí.

    OdpovědětVymazat
  12. Ta Meltidka vyzera super!
    Inak tiez som mala linkove obdobie..linky dodaju ociam taky sibalsky smrnc ;) No odkedy pracujem (a rano nestiham), pouzivam castejsie len nejake mono nude stiny :D

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig