Easy Sunday #26: The 'It' Navy Coat

Ok so I'm back with another outfit! I'm super happy to share a few style bits with you every now and then as I promised at the beginning of 2015. In today's one I'm going to show you my dream trench coat which I got couple of days ago and I'm just loving it!

I've been looking for a great not that girly trench coat for the longest time. I wanted something that would go well with my style and the rest of my clothes but still would look feminine. As soon as I saw this Zara one I knew it will be mine at some point. So after a good month of looking at it it's finally mine and I couldn't be happier about it! I paired it with a basic COS tee, Topshop Leigh jeans and my beloved all white Nike Rosheruns (which will be dirty as F but I just couldn't help myself). And of course my new Daniel Wellington watch (the discount code will be mentioned below). I think it looks great, sporty yet elegant and I just love this kind of look! 

What do you think?




CZ
Hurá, jsem tu zpátky s dalším outfitem! Musím přiznat, že mám dobrý pocit z toho, že dodržuju svá blogovací předsevzetí. Jedním z nich bylo víc 'style' a 'lifestyle' článků, tak se na to pojďme vrhnout! Dneska vám ukážu svůj kabát snů, který jsem si před pár dny koupila a nemůžu z něj spustit oči! 

Ten 'pravý' trench coat jsem sháněla celou věčnost, jelikož jsem chtěla, aby nebyl úplně holčičí, zároveň jsem ale chtěla, aby byl elegantní a i přesto šel k ostatnímu oblečení, které běžně nosím. Proto jsem hned od začátku věděla, že tenhle ze Zary bude jednou můj. A už teď vím, že to byla jedna z nejlepších koupí tohoto roku. Pro dnešní outfit jsem k němu přidala obyčejné COS tričko, své oblíbené Topshop Leigh jeans a své (taky nové a nejnejnejmilovanější haha) bílé Nike Rosheruns, které budou sice tak za týden šedé, když já si nemohla pomoct! A samozřejmě také své nové Daniel Wellington hodinky, které se ke kabátu barevně skvěle hodí. Tenhle ležérně elegantní styl mám nejradši! 

Co na outfit říkáte? 


Use the code 'hilychee' to get 15% off on www.danielwellington.com


10 komentářů

  1. Pěkné, moc se mi líbí boty, ale už bych si znovu na bílé netroufla. Mé bílé conversky jsou spíš žlutohnědočerné. :D

    OdpovědětVymazat
  2. ty boty jsou super, ale taky bych se bala, ze budou za tyden cerny, takze bych spis asi voolila nejaky cerny.. :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  3. Super! Podobný styl nosím taky nejčastěji a tenisky jsou skvělé :). Taky nad nima uvažuju <3

    OdpovědětVymazat
  4. Dokonalé! Podle mě, roshe všem outfitům dodají další rozměr :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tenisky moc pěkný, ale TEN KABÁT (trench coat :D)!!! Milovala jsem Tvůj styl i když jsi byla celá v černém a miluju ho i "barevnější".;)

    OdpovědětVymazat
  6. Super outfit, strašně ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vy jste zlaté holky! Děkuju <3

    OdpovědětVymazat
  8. hmm, tak to je moc dobrý!

    OdpovědětVymazat
  9. jednoduché, neobyčejné a taaak nádherné!!! miluju takové kombinace!:)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig