Best Blush Formulas

As you all know I'm a huge blush hoarder. To be honest I didn't know what a blush was about three years ago (but by that time I already love a good bright lipstick). Now it's a different story. I couldn't live without a blush these days and I'm always interested in new formulas and shades. For today's post I want to share with you a few blush formulas I think are worth the hype or mention! 

Topshop Cream Blushes
These are in my opinion the best cream blushes out there! They're more of a cream to powder formula but it still has a lot of glow and radiance to it which I love. I love Topshop blushes in general but these stand out to me from the whole beauty range the most. I got two shades - Afternoon Tea which is a great everyday pink (here) and Head Over Heels (here) which is a kinda peachy pink which I love! 

Rimmel Stay Blushed! Blushes
This one is kinda different but this in the creamy family. It has more of mousse rather than a classsic cream but the application of this one is really easy and natural looking. It has a funny tube packaging and you only need the tiniest bit to achieve a nice look! Shown here the shade Sunkissed Cherry (swated here). 

Benefit Tints
Lastly from a non-powder department I went for this quite strange looking liquid. You apply it with a little brush and I personally prefer dotting it onto my hand first and then using a stippling brush to apply it onto my cheeks but this shade in particular - Benetint (here) gives such a nice flush! It looks like you've just came back from a windy day out. Love. 

Burberry Light Glow Blushes
I know I mention a lot of high-end stuff but to be honest I find high-end blushes perform way better than the drugstore ones I own (not everytime of course). I just prefer to invest in the ones I know I'm gonna love such as with this Burberry one. I own the shade Peony (here) and I love it to the moon and back! It's juch a great everyday blush and the formula of it is just on point! 

NARS Dual-Intensity Blushes
I'm not going to rave about this a lot because I already did a review on the shade Adoration a few days ago (here) but even though this is quite a new product the formula stood out for me so much that I had to include this one as well. And the color range of these is just stunning.

Hourglass Ambient Lighting Blushes
Now onto my favourite blush of all time! If I had to pick only one blush formula to wear 'till the end of my life it would be this one. Those color may not seem like much in the pan but once you put it onto your face it gives that glow from within. I only own the shade Mood Exposure (here and here) but I surely want to get more of these!

And that's it! My favourite blush formulas. But I have to update you a bit: I got the Clinique Chubby Stick for Cheeks last week (after I took these pictures) and I have to mention it as well! It's seriously stunning and so easy to work with! I'll be sure to feature it in a upcoming Weekly Makeup post! 

What is your all time favourite blush/blush formula? 


CZ
Jak asi všichni víte, vlastním nespočetně mnoho tvářenek. Vlastně víc, než by kdo kdy mohl využít. Popravdě jsem před cca třemi lety ještě pomalu netušila, co to tvářenka je a proč by ji někdo používal. Časy se ale mění a tvářenka je teď pro mě důležitou součástí líčení a tím, co všechno spojí dohromady. V dnešním článku vám ukážu své nejoblíbenější tvářenky co se konzistence (má anglické formula nějaký přijatelný český ekvivalent?) týče! 

Topshop krémové tvářenky
Tohle jsou rozhodně mé nejoblíbenější krémové tvářenky. Zkusila jsem několik i těch dražších, ale ty z Topshop jsou pro mě stále těmi top. Mají cream to powder finiš, i tak ale tvářím dodají krásně zdravý lesk. Mám celkově moc ráda Topshop tvářenky, tyhle krémové jsou ale to nejlepší, co jsem zatím potkala. Oba odstíny, které vlastním, jste již několikrát mohli vidět na blogu - Afternoon Tea tady a Head Over Heels tady

Rimmel Stay Blushed! tvářenky
Podobně jako u předchozích, i tentokrát se jedná o krémové tvářenky, jen s trochu jinou konzistencí. V této maličké tubičce se skrývá pěnová tvářenka, u které vám pro obě tváře stačí vážně malé množství. Psala jsem o ní tady a rozhodně bych si ráda pořídila i jiný odstín, než zmíněný Sunkissed Cherry

Benefit Tints
Jako poslední z těch 'nepudrových' tu mám všem známé tinty od Benefitu. Jedná se v podstatě o barevnou tekutinu, kterou malým štětečkem nanesete na tváře (nebo rty). Já osobně preferuji nanést produkt nejprve na ruku a pak ho štětcem vpracovat do tváří, nicméně odstín Benetint pleti dodá krásný 'červenající se' vzhled (swatch tady). 

Burberry Light Glow tvářenky
Jsem si vědoma toho, že na blogu často zmiňuji dražší high-end produkty, ale vážně se mi osvědčilo si připlatit za kvalitnější produkty. Jako třeba za produkty z řady Burberry Beauty. Odstín Peony (celá recenze tady) jsem dostala k Vánocům a od té doby se stala mou denní tvářenkou! 

NARS Dual-Intensity tvářenky
I když mám tuhle krásku vcelku krátkou dobu, musela jsem ji zmínit. Nebudu o ní básnit dlouho, jelikož jsem před pár dny psala recenzi (tady), ale musím přiznat, že jsem nikdy nevyzkoušela podobnou tvářenku. A nejlepší je, že stejně skvělý výsledek dodá jak za sucha, tak za vlhka! Mám ji v odstínu Adoration, měla jsem ovšem možnost si osahat i všechny ostatní a rozhodně bych se za nějakou další nezlobila.

Hourglass Ambient Lighting tvářenky
No a to nejlepší na konec! Pokud bych si měla vybrat pouze jednu řadu tvářenek, rozhodně by to byly tyto! Zaprvé je na ně radost pohledět (komu by se nelíbil ten mramorový efekt?), jsem nadšená z odstínů (ty mohou někomu připadat fádní a nezajímavé, ale ve spojení se známými Ambient Lighting pudry tvoří ten nejkrásnější efekt) a miluju jak vypadají na tváři! Zatím mám pouze odstín Mood Exposure (tady a tady), ale rozhodně to nebude jediný, u kterého skončím! 

Tak a je to! Mé oblíbené tvářenky. Byl to dlouhý článek, tak snad jsem vás neunudila k smrti! Zajímala by vás třeba má blush collection? S radostí takový článek udělám! A ještě malý update: tento týden se ke mě konečně dostal Clinique Chubby Stick for Cheeks a kdybych již neměla připravené fotky, rozhodně by tu byl taky! Takže ho určitě uvidíte v příštím Weekly Makeup článku. 

A jaké jsou vaše oblíbené tvářenky?

12 komentářů

  1. Nemám žádnou z vyzkoušených, ale hodně mě láká ta Nars :). Já nejčastěji používám tvářenku MAC a nebo od Milani. Vzhledem k ceně mi přijdou super!

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že by nás všechny zajímaly různé collections, ne jenom tvářenek!

    OdpovědětVymazat
  3. Já nejčastěji používám ty od Nars a nebo Chanel a Mac, každopádně Hourglass si rozhodně pořídím letos v Londýně, ty a pár dalších blogerek jste mě na ní fakt nalákaly! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mě hrozně lákají tvářenky od Benefitu! :) Moh se zeptat na jakém pozadí je toto foceno? :)
    http://apinchofglamor.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. skvely clanek:)

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám ráda purdové a krémové tvářenky, měla jsem i Benetint od Benefitu, ale na mě je to moc tekuté a nevyhovuje mi to na 100%. Každopádně ráda zkusím tu od Rimmelu :)

    Jak šetří shopaholici :)

    OdpovědětVymazat
  7. Topshop? Fakt jo? Musim se podivat. I kdyz ja budu mit s jakymikoli kremovymi asi problem s vydrzi s moji mastnejsi pleti. Zrovna premyslim, jakou tvarenku si koupit, musim pohledat recenze na neco, co drzi od rana do vecera jako pribite :)

    Nový článek na SEJ, co došlo v březnu.

    OdpovědětVymazat
  8. Článek o tvých tvářenkách mě zajímá moc, budu se těšit .).

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkný článek!
    Ráda bych vyzkoušela Benetint, po kterém už nějakou dobu koukám, ten swatch vypadá moc pěkně :) Jinak mě hrozně zaujala tvářenka od Nars už v tvém minulém článku, protože vzhledem mi přijde opravdu nezvyklá :)
    www.karinelle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. I never used to use blush all that much, But now I'm a total blush-junkie, I can't get enough! Some of my favourites have to be Charlotte Tilbury Sex On Fire, Gucci Soft Peach & Benefit Rockateur :)

    Latasha xx | todayiadore.com

    OdpovědětVymazat
  11. Ah what lovely blush picks! I love the Topshop blushes too, I recently got my hands on a powder one and I'm really liking it. I'd love to give the Hourglass and Burberry blushes a go!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
  12. Nemohla bych si Tě najmout jako fotografa na blog?:-P NÁD-HER-NÝ!!!! Jinak Hourglass a Burberry si asi budu muset pořídit v létě v Londýně, jinak to nevidím.:-P Bylo by supr, kdyby se dalo Burberry objednávat do těch českých obchodů, jak jsme spekulovaly, i když....možná radši ne, abych měla co jíst.:D Supr článek! <3

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig