Spring At LUSH

Yep it's this time of year again when LUSH comes out with the cutest collection ever. We're seriously approaching into spring which makes me all excited (or at least I wish as I'm ill AGAIN). Last Friday, we went to the LUSH store to take a look at all of this cuteness, to make a bath bomb and to have fun! 


This spring/easter collection contains around ten product in total (plus gifts per usual) and all of them are incredibly cute! My favourite of them all is the Bunch of Carrots which you can use multiple times and then just let them dry. If you remember the Love Locket from Valentine's Collection (here) those new Immaculate Eggceptions work (and smell) the same! You break them in half and inside you get either a rabbit or a chicken shaped bath bomb! If you're a fan jasmine and violets you're gonna love the new Ultraviolet bubble bar which is not my favourite but I know a lot of people love the smell of it and it makes your bath purple which sounds amazing! There are also two new soaps: Carrot which contains bergamot, carrot and sicilian lemon oils & Somewhere Over The Rainbow which contains my favourite neroli oil! There's basically something for everyone so don't forget to check out LUSH website for more info & get yourself something nice for spring! And if you can't get your hand on this collection don't worry - there may or may not be a giveaway in two weeks!

What is your favourite piece from this collection? Are you a fan of LUSH?



CZ
Máme tu téměř jaro a to s sebou přináší (krom tepla, konečně) i novou kolekci LUSH. Měla bych z přicházejícího jara asi větší radost, kdybych ho nevítala (znovu) nemocná z postele, aspoň díky fotkám si teď ale tu jarní atmosféru můžu připomenout. A jako vždycky, i tahle kolekce LUSH je úžasně roztomilá!

Nová jarní/velikonoční kolekce obsahuje celkem okolo deseti produktů (u nás myslím přesně deset, jelikož nejroztomilejší králíček bohužel nedorazil) a o roztomilost opravdu není nouze. Nejvíc jsem se zamilovala do Bunch of Carrots, tedy svazku mrkviček, které můžete použít několikrát (vždy je jen necháte uschnout). Pokud si pamatujete Love Locket z Valentýnské kolekce (tady), nové Immaculate Eggceptions fungují na stejném principu (a dokonce i hodně podobně vanilkově voní), takže je rozpůlíte a uvnitř najdete další malou bombu (buďto králíčka, nebo kuřátko). Pro ty z vás, kteří mají v oblibě klasická mýdla, LUSH vytvořil rovnou dvě a to Carrot, které obsahuje mrkvový olej a kakaové máslo a Somewhere Over The Rainbow, které obsahuje můj oblíbený neroli olej! No a pokud milujete vůni fialek, pak si běžte očichat Ultraviolet bubble bar, který po nich neskutečně voní (určitě v ní ucítíte i trochu jasmínu). V této kolekci si ten svůj kousek najde prostě každý, takže se určitě koukněte na www.lush.cz a zajděte se podívat i do voňavého obchůdku. A pokud se ke kolekci nemůžete dostat, tak nezoufejte, něco se třeba objeví i v giveaway! 

Jaký produkt vás nejvíc zaujal? A jaký je vás vůbec nejoblíbenější od LUSH?
Ještě jednou děkuji LUSH za pozvání!










18 komentářů

  1. Nice, they almost look yummy enough to eat. I've got to try them

    www.girlcandress.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. LUSH jsem objevila teprve nedávno, ale naprosto mě pohltil! Jejich koupelové bomby jsou senzační a co teprve sprchová želé.! Nová jarní kolekce vypadá zajímavě, budu si muset pořídit Movis a Pot O'Gold.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jejich želé ještě nezkoušela, ale tohle mě taky zaujalo, tak si asi časem nějaké pořídím :)

      Vymazat
  3. Super fotky:)
    Ty třpytivá mýdla vypadají opravdu lákavě:))

    www.sonastorova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! Taky se mi takhle líbí, jen mě pak trápí ty třpytky všude:D

      Vymazat
  4. Fotky se Ti vážně povedly Lindi!:) Jinak mrkvičky samozřejmě nejroztomilejší.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi nejhodnější! Mrkvičky jsou super a ani nevoní tak silně, jako ostatní produkty :)

      Vymazat
  5. Ty mrkvičky mě strašně lákají, vypadají naprosto rozkošně <3 a to duhové třpytivé mýdlo taky! Mimochodem, jako vždy super fotky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé ty jsi zlatá, děkuji! :) Rainbow i krásně vonělo, tak se na něj určitě skoč podívat :)

      Vymazat
  6. Odpovědi
    1. Jsou! Baví mě i jejich používání - jakoby s nimi vodu zamícháš a pak je necháš zase usušit, celý ten proces je zábavný :)

      Vymazat
  7. moc ráda lush nemám, ale to třpytivé mýdélko asi bude moje :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si k němu našla cestu teprve nedávno, nesmí na mě těch vůní být moc, pak nic necítím :D

      Vymazat
  8. Mrkvicky mi dorazili dneska spolu s vlasovou maskou Marylin a vlasy jsou po ni krasne leskle a prijemne voni. Skoda ze jsem nemocna a mam rymu a necitila jsem jak balicek voni uz pri rozbalovani jako jindy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, užiješ si je i po nemoci! Na něco na vlasy od Lush se chystám už hrozně dlouho, mají nové šampuky, tak třeba vyzkouším ty :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig