Sephora x Spring/Summer 2015


So I've been to the Sephora Summer 2015 Press Conference yesterday. Exciting times, right? I was soo excited to see what all of those exclusive brand plus Sephora prepared for us for this upcoming spring and summer and let me tell you - it's gonna be a good spring/summer season!

________________________
CZ
Včera byl velmi speciální den, jelikož jsem měla možnost se zúčastnit Sephora letní tiskové konference, na které se představovaly všechny novinky pro nadcházející jaro/léto. Byla jsem strašně zvědavá, co si pro nás všechny exkluzivní značky i samotná Sephora připravily a musím vám říct, že letošní léto bude vážně stát za to!  




Let's talk about NARS first. We  took a look at the new Tahiti Set (which is actually a Laguna with mini Ita brush). It's such a great thing for summer & traveling in my opinion!
________________________
CZ
Pojďme si říct něco k novinkám NARS. Konečně budeme mít Contour Blushes, třikrát hurá! Jedna vyjde na 1150č a v prodeji budou dva odstíny: Olympia a Paloma. Z letní limitky The Last Resort se můžeme těšit na Tahiti Set (tedy Laguna bronzer s mini Ita štětcem) - 1450Kč. A o nejnovější kolaboraci vám připravím samostatný článek v dubnu!





This might not be interesting for all of you but Urban Decay is finally coming to Czech Republic! It gets me all excited that I will finally be able to take a look at everything, swatch everything and try all of their lipsticks! Any recommendations what I have to get? 
________________________
CZ
Jak už asi většina z vás ví, na začátku dubna (přesné datum je 9.4. na Palladiu) se k nám konečně dostane značka Urban Decay. Jejich proslulé Naked paletky budou k dostání exkluzivně v parfumeriích Sephora. Možná by vás mohlo zajímat, že se bude prodávat celý sortiment značky, tudíž i nové Sheer Lipsticks, všechny druhy očních bází i všechny paletky!






Onto Too Faced now! I've never been really into Too Faced but this new Natural Matte palette got me! It contains only matte shades and you can make so many eyelooks with this one! On the other side - the Sugar Pop palette is all colorfull and fun and I feel like why not! It's only makeup right and it's supposed to be fun. And if you never tried Melted Lipsticks stop everything you're going and buy one now! 
________________________
CZ
Popravdě řečeno jsem značce Too Faced v poslední době nedávala mnoho pozornosti. To se ale při prezentaci jejich nových produktů naprosto změnilo. Respektive v tu chvíli, kdy jsem uviděla novou Natual Matte paletku! Obsahuje pouze matné stíny, se kterými ovšem vytvoříte nekonečně mnoho looků. Paletkou na úplně opačné straně barevného spektra je Sugar Pop! Každý paletka vyjde na 1000Kč. Další novinkou je vtipná paletka pudrů Selfie Powders, která obsahuje tři finishing pudry. Ty vám pleť 'vyfotošopují' do určitého barevného filtru (970Kč). Pro vás, které máte tmavší odstín pleti, bude velmi příjemnou novinkou také Dark Chocolate Solei Powder (770Kč). A nesmím zapomenout na nové odstíny rtěnek Melted (590Kč): Berry, Strawberry, Velvet a Marshmallow. Vyzkoušela jsem Marshmallow a byla jsem z ní nadšená! 

Benefit will be super colorful this summer and get excited for the classic They're Real family (both the mascara and liner) in blue, brown and the liner will also be available in green and purple yay! 
________________________
CZ
Benefit bude letos super barevný a vy se tak můžete těšit na klasickou They're Real řasenku v hnědé a modré (tu už jsem dnes zkoušela a wow!) - cena 820Kč a Push-Up Liner bude dostupný ještě ve fialové a zelené (790Kč) yay!

New NAILS INC are finally coming to the Czech Republic as well! I've raved about the new Nailkale one multiple times and I can't wait for these to land here! Also there are is The New White range coming out for spring/summer plus new Effect ones which look like a blossoms! And I'm seriously tempted to get the VB Bamboo White which is on my nails above.
________________________
CZ
Konečně budeme mít nové NAILS INC!!!! Vážně bych vám přála, abyste viděli mou reakci, když jsem na tiskovce jejich stůl uviděla, haha. Už teď můžete v Palladiu koupit dva limitované odstíny z VB kolekce (každý 450Kč) a postupně budou v prodeji i GelEffect (400Kč), Nailkale (400Kč) a pak i Superbase a Topcoat (každý za 430Kč). 



bareMinerals has an exciting launch as well! Their new Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream is said to be a revolutionary product and I'm really curious about this one (you know I love my tinted moisturisers). And their new Modern Pop Collection is really nice as well!
________________________
CZ
bareMinerals má pro nás zajímavou novinku v podobě revolučního tónovacího krému Complexion Rescue. Zatím jsem na něj četla spoustu skvělých recenzí, takže se nemůžu dočkat, až ho také vyzkouším. K dostaní bude v celkem deseti odstínech za cenu 800Kč. A rozhodně se také zajděte podívat na jejich novou Modern Pop kolekci, která je již teď v obchodech. 





Last but not least Sephora. Sephora has a lot of exciting stuff for this spring/summer such as Craig&Karl collab for Mother's Day, new From Lips To Nails collection (there's a lip oil in this collection which I'm super excited about) and Playful Make Up Collection full of amazing bronzers & Waterproof eyeshadows! 

Which products you're most excited about? 
________________________
CZ
No a jako poslední samotná Sephora! Ta si pro nás nachystala spoustu novinek jako třeba kolaboraci s designérským duem Craig&Karl ke dni matek, novou From Lips To Nails kolekci (ve které najdete také olejíček na rty, ze kterého jsem nadšená) nebo kolekci Playful Make Up, která je zase plná krásných bronzerů a voděodolných stínů. Měli byste zájem o samostatné povídání o nadcházejících kolekcích značky Sephora? Mohla bych dát třeba obrázky na FB, tak mi napište do komentářů! 

Jaké produkty vás zaujaly? Také už se tak těšíte na léto? 
Ještě jednou děkuji Sephora za pozvání!

14 komentářů

  1. ooou, důležité je spočítat si rtěnky, laky a stíny doma, vypnout maniak/zombie mode a zachovat chladnou hlavu. Aneb do Sephory letos na jaře nesmím :D

    Small Everyday Joys blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha tak přeji pevné nervy, já to nevydržím :D

      Vymazat
  2. Sakra to je ale novinek! Nemůžu se dočkat! V merku mám koturovací duo NARS a i jejich stíny, avšak toužím i po té matné paletce stínů TF. Ještě teda rozmýšlím mezi Naturals Eyes, tak uvidíme, která vyhraje. UD mě už nijak extra nebere, vše co jsem chtěla jsem si už sehnala ze zahraničí. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja! a všechno tak super! Duo od NARS můžu jedině doporučit, mám teď už oba odstíny a neměnila bych :)

      Vymazat
  3. achjo tenhle článek jsem teda vůbec neměla otevírat! Kromě těch laků potřebuju asi dalších deset věcí! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha to neměla! Ti pak ještě někdy ukážu ten Nails inc lookbook na jaro/léto :D

      Vymazat
  4. A je už zveřejněné, v kterých Sephorách UD bude? I když pochybuju, že bysme se v Brně konečně něčeho dočkali... :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zatím bohužel nevím, ale hned jak budu, dám vědět! :)

      Vymazat
  5. Vsechny novinky vypadaji skvele, moc se mi libi ty primo od Sephory :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z těch ze Sephory se mi zvlášť líbí ta Craig&Karl kolekce, jejich obaly jsou prostě boží! :)

      Vymazat
  6. páni, to je novinek! :) na UD se určitě půjdu podívat, zatím po ničem nějak zvlášť netoužím, ale vše musím pečlivě prozkoumat a věřím, že na wishlist rozhodně něco přidám :D zato ty nové paletky od TooFaced - ty bych si nechala líbit :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda, já sice taky po UD nikdy moc netoužila, ale moc se těším, až si budu moci na všechno sama sáhnout :)

      Vymazat
  7. Me by zajimali ty tvarenky od sephory :) jaké jsou a jestli za to stojí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žádný z nových odstínů jsem nezkoušela, ale co jsem tak osahávala, mají hodně podobnou texturu jako ty staré a těch doma pár mám a jsou moc fajn :) hezky pigmentované, neflekatí a vcelku fajn drží :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig