New Thing: Clinique Sculptionary Cheek

I love multi-functional products. Who doesn't right? That's why I fell in love with this new Clinique Sculptionary Cheek Contouring Palette the moment I saw it, A blush that's supposed to contour, highlight and give colour all in one? I'm in! 

You can use those three parts separately to give your face colour/contour or to highlight or you can swirl them together for an amazing and easy glow! The formula of this blush is really soft which makes it blend like a dream. There are four (six in the US I think) shades to choose from - I'm a happy owner of the shade Defining Nudes which is the most neutral one of them all. The darkest (contour) shade has a bit red undertone to it which makes you look like you've been a on sunny holiday! It's not your average contour shade but it gives your face a definition while adding a healthy glow! My favourite shade (or part I should say) is the 'colour' one which has a light peachy tone to it and looks amazing with my freckles. The best thing is that it seriously lasts all day on the face. Like really. All day long! And they work great as an eyeshadow as well! Thumbs up Clinique, you've done a great job on these!

Have you tried this one? What is your favourite blush at the moment?

(L-R) All together // Highlight // Colour // Contour
CZ
Mám hrozně ráda multifunkční produkty. Kdo taky ne, žejo? Taky proto mě tahle Clinique Sculptionary Cheek Contouring Palette zaujala hned na první fotce. Tvářenka, která dodá barvu, rozjasní a ještě obličej trochu vykonturuje? I'm in!

Myšlenka této tvářenky je taková, že každou část můžete použít buďto zvlášť (pro konturování, jako tvářenku, nebo jako rozjasňovač), nebo části smícháte dohromady a tím obličeji dodáte krásnou zdravou barvu. Tvářenka se svou jemností skoro až rovná mé milované Hourglass a dá se rozetřít bez jakéhokoli problému. Můžete si vybrat ze čtyř odstínů (Defining Berries vypadá taky krásně!), já jsem hrdou majitelkou Defining Nudes a nemohu si tuhle nejjemnější variantu vynachválit. Ta nejtmavší (konturovací) část má jemný červený podtón, díky kterému budete vypadat, jako byste se právě vrátili ze slunné dovolené. Není to sice váš klasický konturovací odstín, vážně vám ale trochu těch lícních kostí přidá. Má nejoblíbenější část je rozhodně ta 'tvářenková', jelikož je to nádherná světle růžovo-meruňková champagne (wow, vážně se těžko popisuje) a hezky zvýrazňuje mé pihy. Nejlepší je, že na obličeji vydrží vážně celý den (zkoušela jsem ji teď dvakrát za sebou i v náročnějších podmínkách a obstála! A taky se dá použít i jako stíny. Palec nahoru pro Clinique, tohle se povedlo!

Zkoušel je někdo z vás? Jaká je teď vaše oblíbená tvářenka?

8 komentářů

  1. Já jsem je ještě v Sephoře neviděla, ale fakt se mi líbí, tak si možná jednu koupím :). A momentálně nejčastěji používám tvářenku od MAC v odstínu Gingerly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Sephoře je myslím zatím nemají, jen v Clinique obchůdcích.. Určitě se na ně běž podívat, jsou náádherné! :)

      Vymazat
  2. This looks lovely, beautifull photos! x Josune, Your Beauty Script

    http://yourbeautyscript.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle odstín je nádherný, já mám berries and nectars, ale tuhle bych určitě taky využila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na berries jsem taky koukala, je to přesně takový můj odstín, ale jsem ráda, že takhle aspoň zkusím něco jiného :)

      Vymazat
  4. vypadají skvěle!:)

    PS: U mě na blogu probíhá GIVEAWAY, která bude již brzy končit!:)
    www.lovies47.cz

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig