Life Update #2: Food, Food & Fun

I mentioned January as 'the boring' month in my last life update. February on the other hand is a totally different story. I've been eating a lot which is fun and trying out new food places is even more fun. I'm back to school now which is taking quite a lot of my time this semester but whatever, it needs to be done, right? If you're interested in what I've been up to then keep reading!
___________________________

CZ
Pamatujete, jak jsem o lednu říkala, že je to ten asi nejnudnější měsíc vůbec? Tak únor je na tom úplně jinak. Zkoušky jsou většinou už hotové a tak nastává čas krátkých mezi semestrových prázdnin. Ty jsem strávila ve společnosti jídla, jídla a občas taky kamarádů haha. A pokud vás zajímá, jaká místa jsem navštívila, stačí číst dál!


I finally visited the Bistro 8  (here) right in the beginning of February. If you're ever in Prague you have to check this place out! Nice service, amazing food&drinks plus really nice interior.
___________________________
CZ
Konečně jsem se podívala do krásného Bistra 8 (tady) a jsem z něj nadšená! Pokud máte někdy cestu do Prahy, pak se sem rozhodně zajděte podívat. Skvělé jídlo, milá obsluha a krásný interiér. 

Date night with my babes at our favourite Mamacoffee (here). // Babysitting my baby brother. Ahh he's the cutest at the moment. // Beauty Talk in making (it's already up so check it out here). // Porridge. Fave breakfast!
___________________________
CZ
Rande s mými kočičkami v našem nejoblíbenějším Mamacoffee (tady). // Hlídání mého malého brášky, který je teď nejroztomilejší na světě! // Beauty Talk in making (už jste ho mohli vidět tady). // Ovesná kaše. Moje oblíbená!

I finally met this beauty! If you don't know who Mia is then check out her blog - Kissbook! She's even more beautiful and soooo nice in real life! We went to YamYam (here) for a bit of Asian fusion and I have to admit I'm impressed! Asian restaurants are getting better and better here in Prague.
___________________________
CZ
Konečně jsem naživo poznala tuhle krásku! Pokud Miu neznáte, tak se určitě nezapomeňte kouknout na její blog - Kissbook! Naživo je ještě  krásnější a milejší! Šly jsme do YamYam (tady) a musím říct, že jsem s jídlem byla vážně spokojená! Asijské restaurace se v Praze stále zlepšují! 

We exchanged beauty gifts with Mia and this is what she got me. Ahh isn't she the best? I already mentioned the Benefit Puff Off! in my February favourites, review on this beautiful Clinique blush will be up on Tuesday and the Sally Hansen Nail Rehab is really helping me atm.
___________________________
CZ
S Miou jsme si také vyměnily malý dárek a koukejte, co jsem od ní dostala. Není prostě nejlepší? Benefit Puff Off! jsem již zmínila ve svých oblíbencích za únor, recenzi na tuhle krásnou Clinique tvářenku si budete moci přečíst příští týden a Sally Hansen Nail Rehab mi teď dost pomáhá. Dííky Mio!

An odd thing happened last month. I've been to a fashion show. I know I know. I was invited to see the new Adidas StellaSport collection and suprisingly I really liked it! Especially the sports bra shown above (they also do it in b&w so..). And the food there was amazing!
___________________________
CZ
V únoru se taky stala tak trochu zvláštní věc. Byla jsem na módní přehlídce. Já vím. Byla jsem pozvána se podívat na novou Adidas StellaSport kolekci a překvapivě se mi líbila! Nejvíc tedy ta sportovní podprsenka na obrázku (a dělají ji i v černo-bílé, takže..). A jídlo tam měli skvělé!

Last food place I visited last month is Cafe Jen (here). This is such a great breakfast place! We had those amazing eggs, cheesecake and pancakes and looking back at those pics makes me hungry! Such a cosy little place with amazing food!

What have you been up to in the past few weeks?

___________________________
CZ
Poslední restaurace/bistro, které jsem minulý měsíc navštívila je Cafe Jen (tady). Pokud hledáte skvělé místo na snídani, tohle je přesně něco pro vás! Měly jsme skvělá vajíčka, cheesecake a lívance a jen koukání z koukání na tyhle fotky mám zase hlad! 

A jaký byl váš únor? Pokud pro mě máte nějaké food doporučení, sem s ním!

6 komentářů

  1. Krasne fotky, je videt, ze sis unor uzila :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mia je super, každý její článek čtu vždycky s nadšením :). A dostala jsi skvělé dárečky! V Yam Yam jsem byla také a moc mi tam chutnalo. Jen mě mrzí, že tam nemají větší výběr jídel bez masa. Do Mamacoffee chci už poměrně dlouho, byla jsem ale třeba v Můj šálek kávy a taky to je skvělá kavárna :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mia je nejlepší :)
      V Můj šálek kávy jsem byla dneska a super! Určitě se objeví v příštím článku! :)

      Vymazat
  3. Jsi úžasná. Super článek. Takové mám hodně ráda. :) Super fotky i komentáře k nim. Tvůj blog je prostě skvělý.

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig