Easy Sunday #24: Farmer's Market

I love lazy weekend full of doing nothing but the thing I love even more is exploring new places, eating good food and having a relaxed weekend spent with my friends! That's why I wanted to do go to the Prague's famous farmer's market so bad and I'm more than glad I did! Flowers everywhere, good food, live music, friends and great atmosphere. What more can you ask for on a Saturday morning!

A quick blog update thrown in - I'm working on a HL birthday week posts and I need your help! Which post have been your favourite one in this past year? I want to do something like a throwback to show you my favourite posts and I also want to know what you've been enjoying! Thank you so much for every comment! Anyways I'm pretty busy these days which actually makes me really happy! I might be filming a video next week (yay!), trying to find some nice bits for my giveaway and meeting a lot of great people! Exciting times! 

How is everyone? Happy Sunday! 


CZ
Mám strašně ráda víkendy plné nicnedělání! Ještě radši mám ale víkendy plné příjemného poznávání nových věcí, jídla a času stráveného s mými přáteli. A tak jsem se nemohla dočkat, až jednu sobotu konečně vyrazíme na farmářské trhy na Náplavce! Kytky všude, skvělé jídlo, živá hudba a ta atmosféra! Bylo to skvělé a pokud vás zajímá víc o jídle, koukněte k Verče

Trošku z jiného soudku - potřebuji od vás blogovou pomoc! Připravuji články a HL birthday week a ráda bych věděla, které články se vám na Hi Lychee líbily nejvíc! Já se s vámi o své oblíbené v jednom z nadcházejících článků také podělím. Předem děkuji za všechny komentáře! A malý life update: mám toho poslední dobou tolik, že až sama sebe překvapuji (dřív jsem většinu času trávila doma, což mi i tak nějak vyhovovalo) haha. Možná budu příští týden natáčet video (yaay), budu shánět maličkosti do plánované giveaway a také se konečně poznám s dalšími blogerkami! Nemůžu se dočkat!

Jak se máte vy? Krásnou neděli! 










12 komentářů

  1. Trhy musely byt super a na video se moc tesim! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, to vypadá jako skvěle strávená sobota, já se na náplavku chystám už NEKONEČNĚ dlouho, ale nikdy se mi nechce dobrovolně vstávat.:D A s videem se počítá zlato, pokud myslíš to naše.<3 Jinak mě baví úplně všechny články, to je těžký.:D Mám ráda tyhlety lifestyle stejně tak jako recenze, kde ukazuješ ten určitý produkt na sobě.:) Ale v hlavě mi utkvěl nejvíc ten o Nars produktech a pak štědrovečerní líčení.:)
    Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak někdy zajdeme i spolu! Na středu se těším :)

      Vymazat
  3. Muselo to být super, snad jste si to pořádně užili! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Bylo to super, nenáročná, ale zábavná sobota :)

      Vymazat
  4. trhy, to je něco pro mě :) chci si naplánovat víkend strávený u kamarádky v Praze a tohle bych rozhodně nechtěla vynechat, protože o nich slýchám pořád!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé tak to se tam určitě zastavte! A pak můžete rovnou na kafe do I need coffee, tam to mám taky moc ráda :)

      Vymazat
  5. Tie tulipány a tie dobroty <3 dúfamže sa tam tiež niekedy dostanem :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě jo, už jen takovýhle příjemně strávený den stojí za výlet do Prahy! :)

      Vymazat
  6. na náplavce je to prostě nejlepší :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig