Weekly Makeup Bag #1

As you may know I've done a post on my 2015 beauty goals and one of them was to use up what I got. According to this point I've decided to create a new category here on HL as a part of my #fotd post. It will basically show you my daily makeup bag for the new two weeks full of products which I want to use again (and products which I tend to forget about or need to use up). Of course I'll mix up things from time to time but these should be me go-to products for the next two weeks! So let's take a closer look.

First product on the list is the YSL Youth Liberator Serum Foundation which I love but the one and only problem with it is the color. I bought it in the shade B30 which is a bit darker for me in the winter time but I can still (and will) work with it! The L'Oréal Lumi Magique Concealer/Highlighter needs a bit of love too. I don't even know if I ever mentioned the Bourjois Java Rice Powder here on HL but it's a stunning setting powder which can be also use as a highlighter and makes you look flawless! Last but not least from the base we got the Bobbi Brown Rouge Pot in the shade Raspberry which is a stunning shade but I tend to forget about it all the time! Now on eyes I like to be quite minimal and the Topshop Crayon in the shade Pewter is perfect for that! You can apply it all over your eyelids or just as a liner and it stays on for-ever. As you may know I own a lot of lip products. I have a problem I know. The one I picked up for these two upcoming weeks is the Bite Beauty Matte Lip Crayon in the shade Glacé. And that's it! 

Which are your go-to products at the moment?


CZ
Před pár dny jsem psala článek na své kosmetické cíle pro rok 2015 a jedním z těchto cílů bylo také spotřebování toho, co mám. Díky tomuto bodu jsem se rozhodla vytvořit novou kategorii článků, která bude součástí mých klasických #fotd. V těchto článcích vám ukážu svou kosmetickou taštičku na příštích čtrnáct dní, která bude obsahovat několik produktů, na které často zapomínám nebo je kvůli datu spotřeby musím dodělat. Samozřejmě budu během těchto dvou týdnů používat i jiné produkty, po téhle taštičce ovšem sáhnu pokaždé, když budu pospíchat nebo nebudu vědět co. 

Prvním produktem na seznamu je můj milovaný YSL Youth Liberator Serum Foundation, který mám sice strašně ráda, ale bohužel jsem si ho objednala v odstínu B30, který je na mě v zimě trochu tmavší. Není to ale nic nezvladatelného, takže ho hodlám používat i tak užívat si, jak krásně příjemný je (a aspoň nebudu vypadat jako stěna!). A L'Oréal Lumi Magique rozjasňovač/korektor by si taky zasloužil trochu víc lásky. Popravdě ani nevím, jestli jsem na blogu někdy o Bourjois Java Rice Powder mluvila, je to ale nádherný 'rozjasňující' pudr, který můžete používat i jako rozjasňovač a pleť po něm vypadá božsky (někteří ho dokonce přirovnávají k Hourglass Ambient Lighting pudrům). Jestli mám něčeho hodně, pak jsou to rozhodně tvářenky a rtěnky. Tahle Bobbi Brown Rouge Pot v odstínu Raspberry má nádhernou malinovou (překvapení) barvu, i tak mám ovšem tendenci na ni zapomínat. Líčení očí mám nejradši jednoduché a čím kratší dobu mi zabere, tím líp (bavím se samozřejmě o denním líčení). Topshop Crayon v odstínu Pewter je pro tuto potřebu skvělý, jelikož ho můžete lehce nanést přes celé víčko a rozetřít prsty, nebo s ním vytvořit klasickou linku. A vydrží věky. Jako poslední jsem se prohrabala všemi produkty na rty, které doma mám a došla k tomu, že si Bite Beauty Matte Lip Crayon v odstínu Glacé rozhodně zaslouží víc pozornosti!

Jaké produkty jsou teď vaše oblíbené produkty?

7 komentářů

  1. Mám to podobně, taky docela často zapomínám na různé produkty, hlavně na rtěnky a různé oční stíny. Snažím se teda častěji různé produkty střídat a hlavně některé dopotřebovat. Korektor Loreal jsem měla a byl fajn, zbytek ze zmíněných produktů bohužel nevlastním :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to mám stejně, jakmile máš prostě víc rtěnek, je to horor:D Snad mi aspoň tohle pomůže :)

      Vymazat
  2. Já se snažím hodně používat produkty na rty, je mi pak líto, když je nutné je vyhodit.
    Mimochodem Rouge Pot od BB vypadá opravdu skvěle. Chystám se vyzkoušet nějakou krémovou tvářenku, ale nejsem si úplně jistá, do které jít. Tak snad vyberu dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli hledáš skvělou krémovou tvářenku, tak určitě doporučuju ty z Topshopu! Jsou to mé nejoblíbenější vůbec <3

      Vymazat
  3. Ten makeup vypadá naprosto skvěle, mám ho na wishlistu, ale už je mi to úplně trapný pořizovat si další makeup.:D Stejně tak toužím i po Armani Luminous Silk, ten vypadá, že taky dělá hrozně pěknou pleť a to nemluvím o tom, jak jsi mě nalákala na ten Nars Tinted Moisturizer, to je strašný, já nechci být takovej závislák, pomooc!:D Chtěla jsem se zeptatještě k tomu YSL - jakou má konzistenci, krytí, hydrataci atd.?;) Moc moc děkuju!!:) <3
    Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po Luminous Silk toužím taky šíleně dlouho! A víš, že ten Tinted Moisturiser potřebuješ! Příště jdeme rovnou pro vzoreček! :) Jinak YSL má lehké až střední krytí, ale jde navrstvit a i tak vypadá dobře (mě většinou stačí dvě pumpičky na celý obličej). Konzistence je taková zvláštní, trochu jakoby gelová, na obličej ho nejradši nanáším hned po krému, krásně se pak spojí s pletí a vypadá, jako bys na sobě nic neměla. A k tomu všemu je hezky hydratační! Jsem tu z toho udělala úplně recenzi :D

      Vymazat
    2. Tak to bychom se na ten Armani mohly jit mrknout spolu a odnest si domu vzorecky.;)) Haha, to beru, asi ho fakt potrebuju, neda se to vydrzet.:D Recenze skvělá, jsi nejlepší Lindi, děkuju!:-* Já jsem si totiž vždycky představovala, že ten YSL je hodně tekutej, třeba jako MAC Face and Body, coz mi moc nevyhovuje, ale i tak me porad lakal.;) Hmm, takze to abych zacala setrit.:D

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig