Lush Valentine's Day Collection


Lush certainly knows how to do a limited edition stuff. I don't find myself going to their store on a daily basis but whenever they bring out the limited edition stuff I'm sold. To be honest I'm not the biggest fan of some of their stronger scented products and I much prefer those fruity ones but this time I'm in love. Which is what it's actually all about this time!

Love Locket Bath Bomb
This is one of the biggest bath bombs I've ever seen in my life haha. It's big enough for two (baths and people) and when you crack it you'll find another heart-shaped bath bomb inside filled with small hearts. It contains fair trade vanilla, floral jasmine or uplifting neroli oil (which is produced from the blossom of bitter orange tree - wow I'm such I geek I know). It makes your bath all pink + you can see all of those little heart floating around and my baby brother loved it!

Unicorn Horn Bubble Bar
This one has a strong lavender smell which I'm not the biggest fan of but once you put it into the bath it creates an amazing sparkling bubbles and the strong smell kinda disappears. It also contains the uplifting neroli oil or ylang ylang oil. 

Cupid's Love Soap
This one has to be my favourite! It's made out of passion fruit juice (which is full of vitamins), moisturising soya joghurt, conditioning fresh figs and cleansing bergamot (citrus) oil and it smells like heaven. And yes I'm being serious. It has a bit of that soap-y feeling once you rinse it off but it's not uncomfortable or anything like that. Overall this is my favourite product from this entire collection!

The Kiss Lip Scrub
This is the only thing I'm yet to try. Per usual for Lush Lip Scrubs it's edible because it's made out of caster sugar, sea salt, sugar sprinkles, mandarin oil, cocoa butter etc etc. It smells really nice and not overly sweet which I like. My lips are incredibly dry at the moment (thanks to my illness) and I don't want to scrub them now but I'll report back later!

Thanks Lush for sending me these goodies and you don't forget to check out this collection, it really is worth it! 


CZ
Jestli je jedna věc, kterou Lush umí, jsou to rozhodně jejich limitované kolekce! Abych byla upřímná, některé jejich produkty jsou na mě až příliš voňavé a tolikrát se do jejich obchůdku sama nevydám, jakmile se ale objeví nějaká limitka, je to úplně něco jiného! A do téhle jsem se zamilovala hned, no a o tom to vlastně celé je!

Love Locket Koupelová Bomba
První čeho si na téhle koupelové bombě všimnete je rozhodně její velikost. Vystačí vám na dvě (mně určitě na tři) koupele a pokud ji rozlomíte, najdete uvnitř ještě další menší bombu plnou červených srdíček. Voní příjemně po vanilce, jasmínu a obsahuje také neroli olej (získávaný z květů pomerančovníku - ano, provedla jsem rozsáhlý research haha) nebo kyselinu citronovou. Koupel je díky ní krásně růžová a všude plavou maličká srdíčka a z těch byl bráška, se kterým jsem ji testovala (tedy spíš on, já jen koukala a čichala), nadšený. 

Unicorn Horn Koupelová Pěna
Oproti Love Locket vám tenhle kus jednorožce vytvoří krásnou pěnu plnou stříbrných třpytek! Voní vcelku hodně po levanduli, která je hlavní přísadou, po rozpuštění ve vodě se ale tahle silná vůně trochu vytratí a je hezky příjemná. Pěna mimo jiné obsahuje také již zmíněný neroli olej a ylang ylangovou silici. 

Cupid's Love Mýdlo
Tohle mýdlo bylo hned od prvního přičichnutí mým nejoblíbenějším produktem z celé kolekce! Jelikož je vyrobeno z hydratačního sójového jogurtu, šťávy z plodů mučenky, svěžích čerstvých fíků a bergamotové (citrusové) silice, má neskutečně svěží a příjemnou vůni. Zanechává sice trochu tu typickou mýdlovou vrstvu na pokožce, není to ovšem nic nepříjemného. Rozhodně si ho zajděte očichat!

The Kiss Scrub Na Rty
Tohle je jediný produkt, který jsem zatím nevyzkoušela, jelikož mám kvůli nemoci rty šíleně suché a bojím se s nimi cokoli dělat. Voní ale krásně (ne až moc) sladce a jako u většiny Lush peelingů na rty je jedlý - je totiž vyroben mimo jiné z cukru, mořské soli, cukrového sypání, fair trade kakaového másla a mandarinkové silice. Rozhodně vám dám vědět, až ho vyzkouším!

Chtěla bych moc poděkovat Lush za krásný balíček a vy se určitě zajděte podívat do Lush obchůdku, nebo se na kolekci podívejte tady!





Pr Samples

8 komentářů

  1. Aaach to já krása, musím do Lush brzy zavítat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musíš! A očichej Cupid's Love, já ho snad budu muset nakoupit do zásoby:D

      Vymazat
  2. Mrzí mě, že Unicorn Horn nebyl dostupný, když jsem minulý týden v Lush byla :( už jen kvůli mé závislosti na jednorožcích se mi chtělo brečet :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, dá se teď ale koupit i na stránkách, tak se koukni tam :)

      Vymazat
  3. I’m obsessed with Lush’s Valentines collection, so many gorgeous bits. I really want to try the Love Locket Bath bomb it looks amazing! I’m loving the Kiss Lip Scrub, as my lips have been ridiculously dry over the winter and this has really helped :)

    Charlee XO | CharmedCharlee

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Really? Ok now I might get to try it finally, thanks for letting me know it helped :) xx

      Vymazat
  4. Lush je skvělý :)) Hlavně se mi líbí jejich často originální a vtipné popisky u produktů. Z této kolekce jsem už vyzkoušela Unicorn Horn, který mi neskutečně voní a Love Locket (u toho mě hrozně příjemně překvapila ta malá srdíčka :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z Love Locket jsem byla taky mile překvapena, to malé srdíčko si schovávám na samostatnou koupel :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig