The Cult Classic: Two From Clinique


I'm so late in this case I know but I finally properly tried Clinique's Chubby Sticks (those one and only true ones in my opinion) and I'm impressed! I managed to grab a holiday gift package which included four of them on sale in January and I'm really glad I did so. I also re-purchased my favourite mouisturiser of all time - the Dramatically Different Moisturusing Lotion + in the jumbo version and I'm gonna tell you a bit more about both of these products today!

Chubby Sticks
I guess everyone and their mum know these and I have to admit I've been a bit sceptical about them before. I thought why you should pay such an amout on money for a tinted lip balm but how wrong I was! These come in two (now three with Baby Tints which I'm yet to try) types - the classic version really is more of a tinted lip balm and the intense version which has far more pigment to it and looks kinda like a lipstick. Luckily the set I got included two from each category so I could try out both and I have to say I like them both equally! They're both hydrating on the lips and those intense ones have a great staying power as well! My favourite one has to be Grandest Grape which is a vibrant berry-red which tends to look quite dark on me. But surprisingly I've been also loving Woppin' Watermelon which is a light baby pink. 

Dramatically Different Moisturising Lotion +
Oh hello God of moisturising! I've been loving this stuff ever since I got it for Christmas two years ago (?) and I have to admit this has really changed my skin! I've always been suffering of really dry skin but since using this one on daily basis my flaky dry skin has disappeared. It doesn't have that thick consistency whatsoever and doesn't feel heavy on the skin while being really hydrating. I love the fact that it has a pump because I don't end up wasting any product (as I know two pumps will do best). I love trying out new moisturisers but I always end up coming back to this one. Big love. And in case you have oily skin they also do the gel version which should be amazing for oily skin!

Have you tried any of these? Which Chubby Stick is your favourite?

Clockwise from the top: Woppin' Watermelon, Pudgy Peony, Plushest Punch and Grandest Grape
CZ
V tomhle případě jsem absolutně opožděná, já vím, nicméně jsem se na konci ledna konečně dostala ke všemi opěvovaným Clinique Chubby Stickům a už vím, proč si je všichni tak chválí. Ve slevě jsem sehnala set se čtyřmi miniaturami za cenu jednoho klasického (což je něco okolo 500Kč, myslím) a jsem z nich nadšená! Při té příležitosti jsem se také vrátila ke svému nejoblíbenějšímu Dramatically Different Moisturising Lotion + a o obojím vám dnes povím trochu víc!

Chubby Sticks
Myslím, že tyhle pastelky na rty vám asi nemusím zdlouhavě představovat. Já byla až donedávna toho názoru, proč platit za 'zabarvený' balzám na rty tolik. Jak jsem se ale mýlila. Tyhle pastelky rozhodně nejsou jen zabarvené balzámy, jsou totiž krásně pigmentované a rty také moc příjemně hydratují. Sehnat je můžete ve dvou (teď už vlastně třech - v létě loňského roku vyšly ještě Baby Tints, na které se chystám příště) a to v té klasické a intense verzi, která je o hodně víc pigmentovaná a podobá se tak více rtěnce. Set, který jsem si pořídila, v sobě obsahoval dvě z každé verze, takže jsem mohla s radostí vyzkoušet jak ty klasické, tak i intenzivní a popravdě se nemůžu rozhodnout, které mám radši! Mým nejoblíbenějším odstínem je rozhodně Grandest Grape (surprise surprise!) a překvapivě také Woppin' Watermelon, což je jemná růžová. 

Dramatically Different Moisturising Lotion +
Ahh můj nejoblíbenější krém na světě! Zamilovala jsem se do něj hned při prvním vyzkoušení někdy před rokem a půl a musím říci, že se mi díky němu absolutně změnila pleť. Veškerá šupinkově suchá místa okamžitě zmizela a od té doby už jsem podobně suchou pleť nikdy neměla. Má jemnou fluidní konzistenci bez pocitu těžkosti, i tak ale pleť nádherně hydratuje a rychle se vstřebá. Jsem moc ráda, že má pumpičku, jelikož díky ní neplýtvám (vím přesně, že dvě pumpičky mi stačí akorát na celý obličej a krk). Strašně ráda zkouším nové krémy, je ovšem pravda, že se vždycky zase vrátím k tomuhle. V Clinique prodejnách teď začali prodávat i jumbo 200ml verzi a po omezený čas ji mají za stejnou cenu, jako 125ml verzi! A pokud máte pleť spíše mastnou, nezoufejte! Clinique má i gelovou verzi, která je speciálně vytvořena pro mastnou pleť.

Vyzkoušeli jste některý z těchto produktů? Jaký odstín Chubby Sticku je váš oblíbený?

11 komentářů

  1. Krém jsem měla asi před 2 lety a byl docela fajn, ale mám jiné oblíbence. Chubby stick jsem měla jen jeden, už jsem ho sice vypotřebovala, ale byl super. Používala jsem ho moc ráda, ikdyž Chubby sticks z limitky od Clarins je mnoohem lepší a nic se mu nevyrovná :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaké máš oblíbence? Jsem pořád otevřena i dalším :D Na ty Clarins jsem si taky brousila zuby, ale nakonec mi to bohužel nevyšlo a pak už byly pryč :(

      Vymazat
  2. Ty odstiny jsou super a vsechny ti moc slusi :-) Krem me zaujal, supinky me obcas taky trapi a jedine co mi na ne pomaha je obycejna Nivea :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) Já si ho právě zamilovala v době, kdy jsem měla nejsušší pleť vůbec a od té doby bych neměnila a pokaždé se k němu vracím :) Určitě doporučuju! A hlavně mají v Clinique i miniaturky, což je skvělý způsob, jak ho vyzkoušet :)

      Vymazat
  3. Já mám tu Pudgy Peony a jsem spokojená :) Ta Grandest Grape je ale naprosto úžasná a dost ti sluší! Jinak od Clinique pravidelně už asi 1,5 roku používám Moisture Surge a nemůžu si ten krém/gel vynachválit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z Grandest Grape jsem hrozně nadšená! Je to sice taková spíš podzimní/zimní barva, ale budu ji stejně nosit celý rok :)

      Vymazat
    2. To se nedivim, ja kdyz se pro neco nadchnu, tak to taky pak nosim at je leto nebo zima :)

      Vymazat
  4. Skvěle napsáno!
    A Grandest grape je z těch výrazných prostě nej. <3

    OdpovědětVymazat
  5. gelového brášku DD krému pro mastnou pleť naprosto zbožňuju :) Chubby Sticky jsem zatím nezkoušela, ale ty tmavší odstíny se mi moc líbí a vypadají skvěle!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak jsem ráda, že má skvělé recenze i ten pro mastnou pleť! :) Chubby určitě vyzkoušej, Grandest Grape by na tobě vypadal skvěle!

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig