Review: NARS 413 BLKR Duo

I'm actually quite surprised I haven't done a NARS product review in a pretty long time. Their eyeshadow formula is one of my favourites ever (my stepmom owns tons of them which means I could test them out properly). You may know their Brumes duo is my favourite eyeshadow duo of all time (you can see it here and here) especially beause of the matte shade. But on my recent trip to the US I had the opportunity to visit their flagship boutique on Bleecker Street & pick up the signature 413 BLKR Duo

I'm all about those dusty kinda shades at the moment and this purple (discribed as a shimmering amethyst) is right up my alley. It looks almost taupey on the lid and creates the most amazing natural-looking shadow to your eye. The great thing about this one is that it can be used on it's own all over the lid or together with more of a shimmery shade. Even though it has a bit of sheen it looks almost matte on the lid. But now onto the star of the show. The black shade (which is actually described as a black with red pearl) has a bit of reddish, almost purple, shimmer to it. It's swatches a bit sheer on the hand but it can be layered up heavily on the eye. I love the versatility of this duo as it can be used for an everyday look as well as for a night out. For the daytime look I usually use the purple shade all over the lid and then just darken up the outer edge creating a bit of a flick. Done in 2 mins.

What is your go-to eyeshadow duo/palette at the moment?

CZ
Vlastně mě i docela překvapuje, jak dlouho už se tu neobjevil žádný samostatný článek o jakémkoli produktu NARS. Jejich stíny jsou jedny z mých nejoblíbenějších vůbec (a jelikož jich má moje stepmom tuny, mohla jsem si je pořádně osahat). Možná si pamatujete na některý z článků, ve kterých jsem psala o svém holy grail duu v odstínu Brumes (třeba tady nebo tady), které zbožňuju zvlášť kvůli tomu skvělému matnému stínu. No a když jsem v Americe navštívila jejich flagship boutique na Bleecker Street bylo jasno - tohle krásné 413 BLKR Duo muselo jít se mnou. 

Mám poslední dobou strašně ráda takové ty 'dusty' odstíny (znovu se dostávám k té kráse překládání z angličtiny do češtiny - 'zaprášené' odstíny?) a tenhle fialový je přesně něco pro mě. Chvíli vypadá do hněda, chvíli do fialova a i když má v sobě jemný lesk, na očích vypadá skoro až matně. Je skvělý jak samostatně na celém víčku nebo v kombinaci s jak světlejším, tak tmavším stínem, prostě skvělý univerzální odstín. Podívejme se ale na star of the show a to je tenhle božský černý stín (je popisován jako black with red pearl), který má v sobě červené (skoro až možná fialové) třpytky, které ale na oku nevypadají nijak přehnaně. Pigmentace na ruce není nic moc, na očích se ale dají krásně vrstvit a můžete dosáhnout skvělé černé. Jak jsem již zmínila, na tomhle duu mě nejvíc baví univerzálnost stínů - můžu je nosit jak přes den (jako třeba na obrázku nahoře - fialový přes celé víčko a černý jen ve vnějším koutku, trochu jako linka), tak i na večer - dá se s nimi vytvořit nádherně výrazné líčení. A všechno je to hotové v pár minutách.

Jaké jsou teď Vaše oblíbené oční stíny? 

4 komentáře

  1. Love this colour combination, its beautiful. I'm really into purples right now. xxxx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. me too! and this one is so unique!
      thanks for comment lovely xx :)

      Vymazat
  2. Wow those colours are so nice! I love the darker one

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig