HL Needs Your Help!

Hey everyone I hope you all had an amazing relaxed Christmas! I spent those past three days with my family and friends and I seriously don't want to do anything else right now. But as new year approaches it's time to get on the planning. I want change Hi Lychee just a bit but the thing that really matters is your opinion! 

So here comes the question. What would you like to see here on HL? Would you prefer more '#fotd' types of posts, more drugstore products, more high-end reviews? Maybe a bit of a lifestyle or even fashion content? Just let me know in the comments down below! And if you could say which was your favourite HL post of 2014 that would be amazing! I'm really glad for all of the feedback! I'll leave you with a few pics from a past week! (And get excited for Monday. I'm gonna talk about my favourite new beauty of 2014!). 

Have a great weekend everyone! 
(And in case you're wondering about that picture above. I wrote a little post for Base Magazine and I'll keep you updated once it goes live!)
___________________________
CZ
Doufám, že jste všichni měli ty nejhezčí vánoce a ještě teď si užíváte sváteční atmosféru! Já posledních pár dní strávila s rodinou a přáteli a popravdě se mi vůbec nechce vracet do 'školní reality'. Jelikož se ale nový rok kvapem blíží, je čas na trochu toho plánování. Chtěla bych tady na Hi Lychee udělat trochu menších změn, Váš názor je ale pro mě moc důležitý a tak potřebuju Vaši pomoc.

Co byste tady na HL rádi viděli a četli? Chtěli byste víc '#fotd' článků, víc drogérkových produktů, víc high-end recenzí, víc péče o pleť? Nebo možná trochu lifestyle či dokonce 'fashion' článků? Dejte mi vědět dole v komentářích, za každý feedback budu moc vděčná! A kdybyste mi dole napsali, jaký byl váš nejoblíbenější HL článek letošního roku, byla bych víc než šťastná! Dole máte pár random fotek z posledních dní a těšte se na pondělí, jelikož začneme s 2014 favourites!

Přeju Vám všem krásný víkend!
(A pokud by to někoho zajímalo, fotka nahoře byla vyfocena jako příloha ke krátkému článku, který jsem napsala pro Base Magazine, určitě dám vědět, až bude online!)


Annual pic for our parents <3 // Každoroční fotka pro rodiče <3
The biggest babe of them all!
Food party last week. Out of this world. We've made a Green Papaya Salad & Mango Sticky Rice and it was delish! // Malé putovní obžerství minulý týden. Něco neskutečného. Udělali jsme Green Papaya Salad a Mango Sticky Rice a naštěstí se povedlo!
Aaaand I spent 25th with my bff. It was our sixth time yay! // No a 25. jsem zase trávila s Barčou, už pošesté yay!

13 komentářů

  1. As a new lover of hilychee I've ADORED your FOTD posts. Your pictures are always beautiful and I personally would love a photo tips pic, hear about the angles, props, camera/lens you use etc. I always find those types of posts inspire me :)

    Lucie xx
    Fatbeautyx | Plus Size Fashion & Beauty Blogger & Vlogger

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you for your feedback lovely! I'll think about something! .) xx

      Vymazat
  2. Mám nejraději cestovatelské články, takže takový lifestyle. :)
    Zmínila bych Tvůj článek z Pohody- ty fotky jsou dokonalé!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten mám taky strašně ráda a děkuju! :)
      snad se zase někam brzo dostanu a bude nějaké cestování!

      Vymazat
  3. já bych brala klidně víc lifestyle postů :) ale tvůj blog mě baví i teď - vždycky mám pocit že potřebuju všechno co doporučuješ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc za komentář! Pokusím se přidávat i nějaké ty lifestyle články :)

      Vymazat
  4. Já mám tvůj blog strašně ráda už takový, jaký je! Hlavně mi vyhovuje to, že přispíváš často a píšeš o highend produktech, protože o drogerkových se můžu dočíst na každém blogu. Líbí se mi stručnost recenzí, prostě píšeš rovnou k věci a neobaluješ to do nějakých vedlejších keců. :D Dokážu si představit čtivé lifestylové články od tebe, ty by mne zajímaly moc. A taky víc o tobě! Jediný problém, který mám, je česká verze tvých textů. Jsem z nich celkem v rozpacích a dost špatně se čtou. Vlastně jsi první česká blogerka, u které je anglická verze textů mnohem čtivější a poutavější, prostě lepší než česká. Nevím, jestli jsi cizinka (to by vše vysvětlovalo a bylo by to v pořádku), nebo jestli píšeš anglickou verze jako první a pak překládáš do češtiny, ale prostě je to strašné, promiň. :D Některé věty jsou jako z google translatoru a prostě mi nesedí jejich skladba, ani použité výrazy. Třeba "vodní linka" - chápu, že máš na mysli waterline, ale opravdu to není žádná vodní linka. :D Když jsem to četla poprvé, úplně jsem vyprskla smíchy. Česky je to vnitřní linka. A další podobné výrazy, u kterých si nejsem jistá, jestli se mám smát nebo se zhrozit. Kdybys tu českou verzi vypilovala a dala si na ní víc záležet, bylo by to perfektní! A těším se na další recenze, které mám nejradši. A taky beauty talky, jsou super! Měj se krásně, Kitty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejdřív bych ti moc ráda poděkovala za komentář :) Cizinka (bohužel) nejsem a sama musím přiznat, že mám občas s českým textem trochu problém. I když jsem nikdy neměla problém s jakoukoli prací do školy a tak podobně, tyhle věci zaměřené na kosmetiku se mi prostě píší lépe v angličtině. Určitě se ale pokusím na české verzi zapracovat a snad bude vše ok :)

      Vymazat
  5. Já miluju tvoje fotky! Takže víc a víc fotek :))

    OdpovědětVymazat
  6. Your #FOTD posts are absolutely fab!! I'd love to see more of them in the new year :)

    Eilish
    x

    eyelashinwonderland.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. thank you lovely! I'll try to do them as much as I can .)

      Vymazat
  7. myslím, že kapkou life-stylu a módy bys určitě nic nezkazila, ale kosmetika je Tvá parketa a v ní to umíš skvěle! :) více FOTD určitě není špatný nápad.

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig