Battle of Liners

When I picked this Sephora Draw the Line set I knew I will love it! Eyeliner are my thing and I'm always excited in trying new ones. And when you get the opportunity to try ones from brands such as Marc Jacobs, NARS, Urban Decay or Kat Von D you can't really complain (btw the price was 30USD - the Urban Decay 24/7 Liner is 20USD on its own). Now I don't want to review each one separately but I want to point out the best of them all. 


PIGMENTATION
This one was acutally quite easy to decide on. As you can se from the picture below the Urban Decay 24/7 Glide-On Liner in both Rockstar (the purple one) and Perversion (the black one) has the most amazing pigmentation ever. But I have to five a shout out to the Stila Stay All Day Liquid Liner in Dark Brown as well - it might look like nothing in the picture but it's a bomb (considering it's brown not black).

APPLICATION
Now in terms of application a winner for me is the Kat Von D Tattoo Liner in Trooper. It has a brush tip instead of a classic felt tip and you have to be quite experienced in that flick thing but once you do it's an amazing product. I also found the Marc Jacobs Highline in Blacquer really easy to apply especially on the waterline (the color pay off was amazing as well). 

LONGEVITY
This has to be the most important category of them all, right? Now this category was taken over (once again) by the Urban Decay 24/7 Glide-On Liner. It stayed on for entire lifetime and it looked the same. It can be smudged out around the lash line or used as a winged liner. In terms of waterline my favourite one has the be the NARS Larger Than Life Eyeliner in Via Veneto. It stays on for around seven hours looking exactly the same. And doesn't budge whatsoever.

You may noticed I didn't mentioned the Sephora 12HR Wear Eyeliner in Black Lace and it's just because I didn't really get into it. I owned it once before and didn't really like it because of the bad staying power. Over all my favourite one has to be the Urban Decay one - the black side really is black & the purple one is a nice twist on classic eyeliner. 

Which eyeliner is the one for you?

(L-R) Kat Von D, Stila, Marc Jacobs, NARS, Sephora, Urban Decay x2
CZ
Když jsem si kupovala tenhle Sephora Draw the Line set, bylo mi jasné, že ho budu zbožňovat (a taky jsem zase byla smutná, že v naší Sephoře nic takového nemáme). Mám strašně ráda všemožné linky na oči a jakmile jsem uviděla tuhle možnost vyzkoušet ty od značek jako je Marc Jacobs, Kat Von D nebo Urban Decay, nešlo odolat (a pokud si vezmu, že set stál 30USD vs. 20USD za samostatné linky Urban Decay..). Nechtěla jsem recenzovat každý zvlášť (kdyby Vás ale i tak víc o některých z nich zajímalo, dejte vědět), tak Vám přináším to nejlepší z nich.

PIGMENTACE
V tomto ohledu bez debat vyhrává Urban Decay 24/7 Glide-On Liner a to jak v odstínu Rockstar (fialový konec) tak i v odstínu Perversion (černý konec). Jak můžete vidět na fotce nahoře, pigmentace obou je vážně skvělá. Rozhodně musím ale zmínit i Stila Stay All Day Liquid Liner v odstínu Dark Brown. Na fotce sice možná nevypadá příliš extra, ale ve skutečnosti je pigmentace skvělá (ještě pokud vezmeme v úvahu, že jsou hnědé a ne černé).

APLIKACE
Co se aplikace týče rozhodně jsem si nejvíc oblíbila linky Kat Von D v odstínu Trooper. Nemají klasický fixový aplikátor, ale štěteček, díky kterému je sice aplikace o něco těžší, pokud nejste s linkami příliš kamarádi, pokud ale jste, všechno jde jedna báseň a vytvoříte s nimi i tu nejtenčí linku. Na vnitřní linku se mi nejlépe aplikovaly linky Marc Jacobs Highline v odstínu Blacquer (a pigmentace také nebyla úplně k zahození).

VÝDRŽ
Tohle bude pro většinu z Vás ta nejdůležitější kategorie vůbec. A já musím znovu korunovat Urban Decay 24/7 Glide-On  Liner. Vydržely na očích celou věčnost a dají se použít jak jemně rozmazané v těsné blízkosti řas, tak i na vnitřní lince. Tam pro mě ovšem vyhrály linky od NARS Larger Than Life v odstínu Via Veneto. Vůbec se nerozmazaly a vydržely úplně stejné na cca sedm hodin!

Možná jste si všimli, že jsem nezmínila Sephora 12HR Wear Eyeliner v odstínu Black Lace a to především proto, že jsem je zatím nestihla příliš vyzkoušet. Měla jsem ty samé jen waterproof verzi a nebyla jsem z nich vůbec nadšená (výdrž byla mizerná), ale určitě dám vědět, jak jsou na tom tyhle. Celkově musím za vítěze označit bez nadsázky Urban Decay. Pigmentace je skvělá a baví mě především ta fialová část.

Jaké jsou Vaše oblíbené linky?

5 komentářů

  1. Awesome post! Very interesting to compare different eyeliners, they all seem pretty great! I've been hearing amazing things about the Kat Von D liner, and the UD ones have always been faves of many!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. thank you lovely! I'm really surprised about these ones from UD!

      Vymazat
  2. škoda, že drtivá většina z nich je u nás nedostupná :( Kat Von D bych chtěla vyzkoušet, stejně tak legendární tužky od Urban Decay :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to škoda no, ale NARS i Sephoru seženeš u nás a Stila a Urban Decay se dá sehnat z feelunique za celkem přijatelné peníze :) Jen ta Kat Von D a Marc no :/

      Vymazat
  3. Mám v plánu si pořídit oční linky zn. Stila, mám už plný zuby toho, jak je na našem trhu problém sehnat kvalitní linky na oči, které se nerozmazávají a drží na oku celý den. A rozhodně vydrží víc než měsíc aplikování, než vyschne hrot a celé linky jdou do kopru. Už jsem na ně koukala na feelunique a budou prostě moje :) Lákají mě samozřejmě i Kat Von D, ale ty jsou poměrně nedostupné :/

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig