2014: The Recap

This year came to it's end and I thought it would be nice to look back at all those great things that happend! 2014 was honestly one of the best year in my life. I traveled a lot, spent a lot of time with my amazing family & my friends and I've started this blog which has to be marked as one of the best decisions I've made. I would love to thank you all for all of your support and kind comments & basically for everything. I never thought the blog community was such a nice and friendly place! 

Wish you all the best for this upcoming year! Love you all! 
________________________
CZ
Rok se s rokem sešel a nikdy není od věci si udělat krátkou rekapitulaci. Musím přiznat, že rok 2014 byl jedním z těch nejlepších v mém životě! Strašně moc jsem cestovala, trávila hodně času s mou skvělou rodinou a báječnými přáteli a také založila tenhle blog a to je také jedno z nejlepších rozhodnutí, která jsem kdy udělala. Proto bych Vám všem chtěla poděkovat za veškerou podporu a milé komentáře, které jste mi tu za posledních několik měsíců nechali a vlastně tak nějak za všechno. Nikdy jsem si nemyslela, že by blogový svět mohl být tak pozitivním a přátelským místem!

Přeju Vám všem jen to nejkrásnější do Nového roku! Love you all!

January/February/March - January was when all of my exams happened so I spent most of the time at home with my family & my little brother. In February we went to Berlin with my friends to see Bombay Bicycle Club & Haim and it was everyhing! Still in love with the city. And March - the month of Hi Lychee, the month when I started rambling about beauty online. 
//
Leden/Únor/Březen - Leden jsem díky zkouškám strávila téměř celý doma s rodinou a malým bráškou. Zato hned v únoru jsme s kamarády vyrazili na pár dní do Berlína a viděli Bombay Bicycle Club a Haim a bylo to nejlepší! Berlín je stále jedním z mých nejoblíbenějších měst vůbec. No a pak přišel březen - měsíc začátku Hi Lychee!


April - April was mainly about getting into the blog life and gigs. I went to see my beloved Dillon and also Cut Copy once again and loved both. April also brought the MAC x Proenza Schouler collection which is one of my favorites this year!
//
Duben - Duben byl skoro celý o koncertech a blogu. Viděla jsem podruhé jak Dillon, tak Cut Copy a z obojího jsem byla znovu nadšená. V dubnu také vyšla kolekce MAC x Proenza Schouler, kterou musím pasovat na jednu z mých nejoblíbenějších pro tento rok. 

May - We started May with the Tim Burton Exhibition which was ah-mazing. I love all of his work & it was just dreamy to see all of his sketches and everything. I also discovered a lot of new beauty brands during May & tried to eat clean.
//
Květen - Květen začal Tim Burton výstavou, která byla vážně nádherná. Mám hrozně ráda jeho tvorbu a bylo skvělé vidět všechny kresby, filmové a tak podobně! V květnu jsem také objevila spoustu nových kosmetických značek a snažila se jíst zdravě. 


June - Aaah the summer was almost there. Loads of exams but also loads of grill parties which are my favorite ones! And we also got to see Arcade Fire in Dresden. The best gig of this year. Really.
//
Červen - Ach to už bylo skoro léto! Měla jsem hromadu zkoušek, ale také jsme pořádali spoustu grilovaček, které zbožňuju. A jeli jsme na do Drážďan na Arcade Fire. Nejlepší koncert tohoto roku. Vážně.



July - Summer holiday finally (well it's been full of saving for Asia but whatevs). We went to Pohoda Festival & Colours of Ostrava, seen a lot of musicians and drank a lot. Classic summer. 
//
Červenec - Konečně pořádné prázdniny (nebo spíš prázdniny plné šetření na Asii?). Byli jsme na božské Pohodě a taky na Colours, poslouchali jsme hodně hudby a hodně se opíjeli. Prostě léto. 

August - August was mainly about #lulingoestoasia and all the preparation. But one thing happend before we took the flight to Bangkok and it was the 'thank letter' from NARS that came all the way from NYC. It's so amazing to get something like this from your favorite brand ever. And then Thailand happened and it was all kinds of amazing. 
//
Srpen - Srpen byl především o #lulingoestoasia a všech přípravách s tím spojených. Jedna věc se ale stala ještě předtím, než jsme sedli na letadlo do Bangkoku a to děkovný dopis od NARS, který přišel až z NYC. Je skvělé dostat něco takového od vaší nejoblíbenější značky. No a pak už Thajsko, které bylo prostě nepopsatelné. 

September - #lulingoestoasia was still on, we've visited Malaysia (oh my I loved Kuala Lumpur), Singapore & Jakarta (which we didn't really like) and honestly those 5 weeks were the best ones in my life. 
//
Září - #lulingoestoasia pokračování, byli jsme v Malajsii (ach, Kuala Lumpur!), Singapuru a Jakartě (která se nám vůbec ale vůbec nelíbila) a musím říct, že to bylo těch nejlepších pět týdnů v mém životě. 

October - Back home, a lot of stuff to do. I went to see my biggest guilty pleasure Lady G. and it was awesome. It was also our 2 year anniversary in October (time really flies) and I spent a lot of time visiting NARS counter & my friend Bara. 
//
Říjen - Zpátky doma se spoustou věcí na práci. V říjnu jsem také konečně viděla Lady G. a bylo to skvělé. V polovině měsíce pak následovalo naše druhé výročí (čas vážně šíleně letí) a také jsem se až moc ochomýtala okolo NARSu. 

November - NYC. That's all I have to say about November. I'm kinda kidding but New York was the highlight of November no joke. It was also my birthday & I got my haircut done finally. Oh and also Bloges Market happened. Great month November was!
//
Listopad - NYC. Víc asi říkat nemusím. Dělám si trochu legraci, ale New York byl vážně highlightem celého podzimu. Také jsem měla narozeniny a konečně se nechala ostříhat. A ještě k tomu se konal Bloges Market. Musím uznat, že listopad byl vážně skvělý. 

December - The month of exhausting #blogmas. I never really thought how hard it was to blog every single day but now I know. And I actually can't wait to go back to my 'post every other day' routine. We also went to see amazing GusGus. I'm writing this post on Christmas Eve which was lovely but not as Christmas-y as normal and I got the best New Year's in front of me!
//
Prosinec - Měsíc vyčerpávajících #blogmas. Nikdy jsem se vážně nezamyslela nad tím, jak náročné je blogovat každý den. Teď už to ale vím. A popravdě se nemůžu dočkat, až se vrátím ke své 'články ob den' rutině. Na začátku prosince jsme také viděli GusGus. Tento článek dopisuju na Štědrý večer, který byl moc hezký, ale ne tak vánoční, jako jindy. A mám před sebou skvělý Silvestr s nejbližšími kamarády.



4 komentáře

  1. hezký! mám tyhle shrnutí moc ráda a vypadá to že jsi měla krásný rok :) všechno nejlepší do toho nového!

    OdpovědětVymazat
  2. to byl pořádně nabitý rok! :)) Tvůj se letos stal jeden z mých vůbec nejoblíbenějších a Tvé články hltám, takže se těším na kosmetické novinky, které nám tenhle rok přinese :) ať Ti všechno vyjde tak, jak si přeješ.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tvé komentáře mi vždycky udělají strašnou radost! ať se ti v novém roce daří :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig