New Thing: Bumble and Bumble Primer

I've been interested in Bumble and bumble products for quite a while now but the thing is it's pretty expensive here in the Czech Republic. But when I spotted the Hairdresser's Invisible Oil Primer I knew I need it. It's said to be a multi purpose product that should protect your hair (from both UV and heat), soften them, de-tangle, nourish them and well it should basically make your hair beautiful.

As I mentioned before I want to get a haircut and I want it to be quite short. Due to this there will be a lot of styling and heat and all that kind of jazz so I wanted something that would protect them but also done something more. And I'm pretty sure I found one of the best hair products ever. It's infused with six oils and those make your hair shiny, conditioned, softer and smoother. I've noticed a dramatic difference in my hair since using it - they're really soft and healthy looking. I'm not really sure about the heat protection as I don't use that kind of tools on a daily basis but I will update you later when I get my haircut done. I also picked up a few more bits from Bb in the US so we shall see how I like those but at this point I'm pretty damn impressed!

Have you ever tried anything from Bb?
______________________________________
CZ
Po produktech od Bumble and bumble jsem pokukovala už nějaký ten pátek, problém je ale cena produktů u nás a také výběr. Spousta produktů, které bych ráda vyzkoušela se u nás nedá sehnat, s cestovními baleními se moc nesetkáte a tak najednou dáte za jeden produkt třeba 800 korun. Když jsem ale poprvé viděla Hairdresser's Invisible Oil Primer, bylo jasné, že ho potřebuju. Měl by to být takový x v 1 produkt, který Vaše vlasy ochrání před UV a teplem, udělá je jemnější, pomáhá rozčesávání, no jednoduše budete mít ty nejkrásnější vlasy, jaké vůbec mít můžete.

Jak jsem už zmiňovala v jednom z minulých článků, chci se nechat co nejdřív ostříhat. A jelikož chci mít vlasy o dost kratší, budu je konečně moci různě stylovat a proto jsem potřebovala něco, čím bych je ochránila před teplem. A jsem si vcelku jistá, že jsem našla jeden z nejlepších přípravků na vlasy vůbec. Primer má v sobě šes různých olejů, díky nimž jsou vlasy jemnější, krásně hebké, vyživené a zářivé. Od té doby, co jsme ho začala používat, jsemsi všimla dramatického rozdílu ve kvalitě svých vlasů, vážně vypadají zdravější a to je co říci u mých šíleně zničených konečků. Nejsem si zatím úplně jistá ohledně té heat protection, ale to spíše kvůli tomu, že teď nepoužívám žehličku či kulmu každý den. Určitě dám ale později vědět. V Americe jsem si také koupila pár dalších produktů na vyzkoušení, tak jsem zvědavá, jak budu spokojená s nimi. V tuto chvíli jsem ale nadšená!

Vyzkoušeli jste některý z Bb produktů?




6 komentářů

  1. I haven't actually tried anything from them, but the brand looks amazing!
    Maddy, xo // UNSTITCHEDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. you must try something out! I'm really happy with their products at the moment :)

      Vymazat
  2. Buble and buble mám taky v hledáčku, protože v zahraničí se o téhle značce stále mluví, pějí se na něj ódy a zjistila jsem, že ho mají hned za hranicemi v Drážďanech. ale ty ceny - bože :x

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty ceny no.. bez 20% slevy v Sephoře se to vůbec nevyplatí, pak se ale docela dost blížíš cenám v zahraničí a to už se dá, teda občas samozřejmě:D

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig