New Favourite Mascara Ever?

I usually got a love or hate relationship with the mascaras I try. I know immediately whether I like it or not and I knew I liked this one from the first swipe. I actually love it after four days of wearing it and I think I might found my holy grail mascara. I guess you ask why.

Number one: it's really black and when I say this I mean it. I've never seen such a black mascara from the drugstore which leads me to number two: it's affordable! As being from drugstore brand this L'Oréal False Lash Wings Intenza won't cost you more than 10GBP. And that's pretty cool, right? Number three: it gives lenght as well as volume which I love, I can't deal with only one of the two I just need both. Number four: it holds the curl (while it's not waterproof) and actually looks THE SAME all day long! This is the main thing why I felt in love with it so much. It literally looks identical by the end of the day. Really. And last - number five: it's easy to take off. That's another big deal for me and actually the reason why I don't like waterproof mascaras - you spend entire lifetime taking them off! This one is really easy to take off, doesn't leave any residue and you don't need an oil-based makeup remover (just used my Bioderma as usual). And it's also really easy to apply, I know this kind of brush can be kinda scary but you get used to it trust me. Overall I'm more than impressed! 

Have you tried this one? Which mascara is your favourite one?


CZ
S řasenkami mám buďto love nebo hate relationship. Prostě od začátku vím, jestli ji budu používat, nebo jestli ji můžu rovnou předat dál. A u téhle jsem rovnou věděla, že to bude ta pozitivní varianta. Netušila jsem ale, že si ji po pouhých čtyřech dnech zamiluju natolik, že se stane mou holy grail řasenkou. A Vy se asi ptáte proč.

Číslo jedna: je vážně černá a tím myslím černo černá. Abych pravdu řekla, asi jsem nikdy v drogérii neviděla tolik černou řasenku a to nás přivádí k číslu dva: je cenově dostupná! Díky tomu, že se jedná o drogérkovou řasenku, bude Vás tahle L'Oréal False Lash Wings Intenza stát okolo 300Kč, což je super. Číslo tři: dodá objem i délku. Nenávidím, když řasenka dodává pouze jedno, prostě potřebuju obojí a tahle to splňuje na jedničku! Číslo čtyři: Vypadá celý den stejně a holds the curl (prostě jsou řasy krásně natočené od začátku až do konce - a to i přesto, že není voděodolná). A vážně, když ji večer sundavám, přijde mi, jako bych si ji právě nandala. Vypadá absolutně identicky, žádně povadlé řasy, méně barvy, prostě vypadá ÚPLNĚ STEJNĚ! A jako poslední tu máme číslo pět: skvěle a jednoduše ji dostanete dolů. Tohle je můj velký problém u hodně pigmentovaných nebo voděodolných řasenek, prostě trvá věčnost, než je odlíčíte. S touhle naopak není problém, nezanechává za sebou žádné stopy a nepotřebujete na ani oil-based odličovač (já použila svou Biodermu, jako vždy). Také není žádný problém s její aplikací - vím, že tyhle zvláštní kartáčky můžou občas vypadat strašidelně, ale zvyknete si na něj, vážně (a skvěle se s ním líčí spodní řasy). Celkově jsem víc než nadšená! 

Jaká je Vaše oblíbená řasenka? Vyzkoušeli jste někdo přímo tuhle? 

6 komentářů

  1. This sounds absolutely amazing! Because my lashes are so straight, short and sparse, I definitely look for curl hold, volume and length in a mascara. Impressive to hear it holds curl well despite not being waterproof! I really must try this one out :)

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. it really is amazing! I hate waterproof ones but this one does the job same while not being waterproof! try it! :)

      Vymazat
  2. This looks so good on your lashes, I really want to try it out now!
    Maddy, xo // UNSTITCHEDD

    OdpovědětVymazat
  3. naprosto s Tebou souhlasím - už při prvním použití vím, zda je to láska nebo nenávist :D s touto ale žádnou zkušenost nemám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak určitě vyzkoušej! i když nemám ráda plastové kartáčky, z téhle jsem nadšená! .)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig