Fantastic Five: October

I'm a bit late with my October favourites but let's be honest. It doesn't really matter, right? I've been trying out quite a lot of new products lately (which reminds me - Sephora Haul is coming your way sometime next week yay) but I also got some of my old favourites for you today so let's get crackin'.

I don't think I have to say a word about these new NARS Audacious Lipsticks again. If I was wearing dark lips this past month it was only the shade Vivien. It's a perfect wine color and I just can't get enough of it (read my full review here as well as lip swatch). Somehow I managed to fell in love with my MAC eyeshadows again - especially with the shade Vex which is a monochrome silver with a hint of pink and hint of green. It doesn't get as much love as it should here on the internet but it truly is an amazing shade! Last from the beauty department is my new Soap&Glory Brow Archery. I've only been using the brow tint pen kind of end but I'm telling you - this makes the most amazing natural looking brows ever. The only thing is that the color is not really the best for me but I can work it out. Now onto my hair. I've done a post on this Bb Hairdresser's Primer last week (read it here) and I'm still in love with it. Makes your hair all shiny and soft without making them oily whatsoever. Great great stuff really! And last is a bit boring thing but needed one. My lips are so incredibly dry atm I can't handle it. The only thing that actually helps is my NUXE Reve de Miel which helps every time. Go and get it if you have problems with your lips.

What have you been loving this past month?




CZ
Jsem z oblíbenci za říjen trochu pozadu já vím, já vím. Ale vždyť na tom vlastně ani nesejde, lepší pozdě nežli později (nebo nikdy), že? Minulý měsíc jsme zkoušela vcelku dost nových produktů (což mi připomíná, že Sephora Haul by měl být na blogu někdy příští týden yay), také jsem si ale znovu zamilovala pár starších věcí. Tak se na to pojďme podívat!

NARS Audacious Lipsticks už snad ani nemusím mluvit, hm? Tenhle měsíc mi ale víc přirostla k srdci Vivien, krásná barva červeného vína - jestli jsem tenhle měsíc měla tmavou rtěnku, byla to jen tahle (celou recenzi i s lip swatchem si můžete přečíst tady). Nějak se mi také povedlo se znovu zbláznit do mých MAC stínů a to přesněji do stínu Vex. Je to takový stříbrný monochrome s trochou růžové a zelené, který v internetovém světě nedostává tolik lásky, kolik by měl. Určitě se na něj zajděte podívat, já teď musela jeden koupit i mamce, která si ho zamilovala. Posledním produktem z řad makeupu je Soap&Glory Brow Archery. Mám ji sice teprve asi dva týdny, musím ale říct, že je skvělá. Používám jen tu část, která vypadá jako fixa (samotná tužka je dost tuhá a nepracuje se s ní až tak dobře) a ta vytváří to nejpřirozeněji vypadající obočí! Jen barva mi 100% nesedí, ale s tím se nějak dokážu vyrovnat. Minulý týden jsem psala článek na Bb Hairdresser's Primer a nadšená jsem stále (recenzi si můžete přečíst tady). Vaše vlasy po něm budou lesklé a jemné bez toho, aniž by vypadaly mastně nebo se mastily rychleji. Pro mě jeden z nejlepších objevů letoška! No a jako poslední trochu nudnější věc, ale zato dost potřebná. Poslední týden mám šílený problém se svými rty, jsou strašně suché a citlivé, takže zase přišel na pomoc NUXE Reve de Miel. Jako vždy.

A jaké byly Vaše oblíbené produkty?

4 komentáře

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig