Ultimate Topshop Lips Review + Swatches

Grab a cup of tea and relax because this post is gonna be quite long. I don't even know where to start. Well as you may or may not know I love statement lipsticks. And great quality for a reasonable price is not that easy to find BUT all my prayers have been answered with the Topshop Lips range. These lipsticks come in the most cutest packaging (which unfortunately rubs off quite quickly) but the main thing about these is the color range. I own nine of them so we got a lot of to talk about!

Let's talk about the price first. They cost 8 GBP (=12 USD) which means they're in the same price range as let's say L'Oréal or Bourjois. So these are not one of the cheapest ones but definitely not expensive. They come in variety of shades and finishes (I got three matte ones: Brighton Rock, All About Me and Hazard) but most of them are creamy with a bit of shine to them. The longevity is also great for most of them (for example Staight Ace stayed on my lips for hours and even after removing my makeup I could still see the stain it left) but it depends on the finish of each one. Now let's take a look at some of my favourite ones!

Infrared: This one is actually my oldest one and also the most beloved one. It's a orange with a hint of red which I really like. It's really creamy and looks shiny on the lips. 

Beguiled: One of my all time favourites for fall. This dark berry has a sheer texture which can be build up to quite an opaque finish. Sadly the longevity of this one is not as good as with the other ones.

Brighton Rock: I need to wear this one more! It's a really nice light pink with a matte finish (but totally non-drying). Great for spring & summer. 

Depth: I know this looks scary to you but I love. Already spoke about it here so you can check it out!

There are several more shades I want to try out and they come out with new ones all the time! So there's something for everyone and for the quality/price I can't recommend them enough. (Oh and I swatched them all on my lips to give you a better idea of the shades. Hope you enjoyed it!)

Do you own any of the Topshop Lips? Which one is your favourite?

(L-R) Straight Ace, Depth, Beguiled, Hazard, Mischeif, Infrared, Ohh La La, Brighton Rock, All About Me
CZ
Asi si k tomuhle článku raději vezměte šálek čaje a pohodlně se usaďte, protože nebude úplně krátký. Vlastně ani nevím, jak začít. No jak asi hodně z Vás ví, mám ráda výrazné (občas by se dalo říct i zvláštní) rtěnky. Najít ale něco zajímavého za příjemnou cenu (a ještě k tomu kvalitního) je trochu oříšek. Mé prosby byly ale vyslyšeny v podobě řady rtěnek Topshop Lips. Doteď jsem jich stačil nasbírat devět, tak se na ně podíváme.

Asi by bylo nejlepší začít cenou. U nás vyjdou na 299Kč (se studentskou slevou na 270Kč), což je řadí mezi cenovou hladinu rtěnek od L'Oréal či Bourjois. Nejsou tedy nejlevnější, rozhodně bych je ale nezařadila do těch dražších (například rtěnky MAC u nás stojí okolo 500Kč a tyhle jim dost často šlapou na paty). V celé řadě najdete nespočet odstínů v různých texturách (mám tři matné: Brighton Rock, Hazard a All About Me), ale většina z nich má krémovou texturu s trochou lesku. Výdrž se u jednotlivých rtěnek liší, ale jako na celek si na tento bod stěžovat nemůžu (například Staight Ace vydržela dlouhé hodiny a i po odlíčení jsem na rtech stále viděla stain, který po sobě zanechala). Pojďme se teď kouknout na pár mých oblíbenců. 

Infrared: Tohle je má první a stále asi nejmilovanější z nich. Je to výrazná oranžová s trochou červené, která prozáří každé líčení. 

Beguiled: Tenhle berry odstín mám nejraději na podzim. Texturou bych ji zařadila mezi ty víc sheer rtěnky a od toho se také ovíjí její výdrž (nejvíce se mi osvědčilo rtěnku jemně 'vklepat' do rtů). 

Brighton Rock: Tato by měla dostávat víc pozornosti! Je to krásná světle růžová s matným finishem, který ovšem vůbec nevysušuje.

 Depth: No a nakonec ta trochu šílená. Psala jsem o ní a ještě o Straight Ace tady, tak se můžete podívat na samotný článek. 

Mám ještě pár odstínů, které chci zkusit a Topshop pořád vymýšlí nějaké nové, takže si z nich vybere vážně každý. A já je v poměru kvalita/cena můžu s klidným srdcem doporučit Vám všem! (Dala jsem si práci i s reálnými swatchi na rtech, tak snad to alespoň někomu pomůže.)

Máte zkušenosti se rtěnkami z Topshopu? Jaká je Vaše oblíbená?


10 komentářů

  1. Amazing post! Love all the swatches, Infrared and Ooh La La look particularly gorgeous on you. I own Ooh La La but sadly I think it may be a tad too pale for me, just looks a little off, which is a shame since it's such a pretty shade.

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you Tasha! I love Ohh La La but it looks quite pale even on my skin tone :( but I think something like Beguiled would look amazing on you :)

      Vymazat
  2. Sluší Ti úplně všechny! Paráda! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Depth a Beguiled <3 uplne jsi me jima nalakala a tobe teda hrozne slusej snad vsechny ty odstiny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc! :) určitě je vyzkoušej, mají spoustu barev, tak určitě něco vybereš :)

      Vymazat
  4. Beguiled vypadá zajímavě. Z Topshopu si jedu na lacích na nehty, rtěnku jsem ještě nezkoušela. Občas se mi nějaký odstín líbí na netu, ale na prodejně ho na vyzkoušení nemají:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Beguiled je jedna z mých nejnejnej)) teď jim nedávno přišly nové myslím, tak se skoč podívat! :)

      Vymazat
  5. už jsem okolo nich kroužila, protože ty jejich barvy fakt nemají chybu! Ohh La La a Beguiled jsou mé favoritky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Beguiled je strašně krásná! Určitě jí vyzkoušej :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig