NYC Beauty Wishlist


Today's post is gonna be quite different. As you may noticed I'm going to New York next week to see one of my best friends. And going to the US means a lot of makeup for someone like me - I actually can't wait to go to Sephora there but I guess it can be overwhelming and I want to be prepared! So today I want to share with you my NYC beauty wishlist.

MAKEUP: My main goal is to get brands you can't easily get hold of in the Czech Republic and by that I mean for example Hourglass (I already own their blusher but I really want to try the Brow Sculptor & Liquid Lipstick), Tarte (Gifted Mascara!!!!!), Bite Beauty (I really want to try their Matte Lip Crayons but this set pictured above looks great as well) or Marc Jacobs (those stick shadows really got me so we shall see how they perform in real life). I also can't wait to see all of the Sephora Favourites Sets for example this one which contains six eyeliners (from brands like Kat Von D, Stila, Marc Jacobs etc. - for 30USD????). And of course I have to have the Digital World Lip Pencil Set from NARS' Holiday Gifting.

SKINCARE: I already own too much skincare but it can't stop me from wanting more. There are three brands in particular I'm the most excited about: Boscia (for their Make-Up Break-Up), Fresh (for everything) and Josie Maran (for the 100% Argan Oil because my skin is incredibly dry atm). 

NAILS & HAIR: I don't think I have to mention the Formula X nailpolish range. Everyone raves about them and I hope to do so. But recently I've been really curious about the nails inc. Nailkale range so we shall see. Let's talk about hair for a bit. I need to get a haircut asap because I just can't handle my hair anymore. It's flat, too long, I literally hate everything about it. And as I want to cut my hair quite short I need some styling bits (Bumble&bumble is on my list, especially their thickening range). 

FRAGRANCE: And last but not least fragrance. We're flying to the US from London and there's one thing I want to get at the duty free there - Jo Malone's Wood Sage and Sea Salt cologne. I love this ever since I've tried it at the airport in Dubai and nothing can stop me from getting it! But there's another fragrance I really want to try and it's the Elizabeth&James Nirvana White. 

What would you buy? Do you have any recommendations? 

all pics via sephora.com
CZ
Jak asi pár z Vás ví, příští týden se chystám do New Yorku za jednou ze svých nejlepších kamarádek. No a cesta do Ameriky může pro někoho, jako jsem já, znamenat především jednu věc - spoustu kosmetiky. Ani nedokážu popsat, jak strašně se těším do jejich Sephory. Je mi na druhou stranu ale jasné, že to může být trochu ohromující zážitek a tak chci být připravená (abych ostatní netrápila a netrávila tam až moc času). Takže Vám dnes ukážu, na jaké produkty si brousím zuby!

MAKEUP: Chci se zaměřit hlavně na značky, které u nás neseženu (a také na značky, které jsou v Americe o hodně levnější). Mezi takové značky patří například Hourglass (mám jejich tvářenku a určitě chci zkusit víc - hlavně jejich Brow Sculptor nebo Liquid Lipstick), Tarte (Gifted řasenku prostě musím mít, už jen kvůli tomu balení), Bite Beauty (od této značky bych chtěla vyzkoušet jejich Matte Lip Crayons, ale ten set nahoře také nevypadá špatně) nebo Marc Jacobs (od něj jsem koukala hlavně na oční stíny v tužce). Také se moc těším na všechny Sephora Favourites sety a to hlavně na ten nahoře, který je zaměřený na oční linky (v balení je 6 linek od značek jako je Kat Von D, Marc Jacobs či Stila, cena 30dolarů, proč něco takového taky nemáme??). No a musím prostě musím mít ten krásný Digital World Lip Pencil Set z vánoční kolekce NARS. 

SKINCARE: Mám strašně moc péče o pleť, ale nemůžu si pomoct. Zaujaly mě hlavně tři značky a to Boscia (pro jejich Make-Up Break-Up), Fresh (asi úplně pro všechno) a Josie Maran (pro 100% Argan Oil, jelikož můj obličej už je zase jako poušť). 

NAILS & HAIR: O Formula X lacích snad ani mluvit nemusím, šílí z nich snad všichni a já tak trochu doufám, že budu také. V poslední době jsem ale hodně slýchala o Nailkale od nails inc., měly by to být úplně revoluční laky, no tak uvidíme. No a pojďme se na chvíli bavit o vlasech. Nutně se potřebuju nechat ostříhat, protože už tyhle vlasy prostě nezvládám. Jsou moc dlouhé, bez objemu, prostě nudné. No a jelikož chci radikální změnu, bude potřeba nějakých těch stylingových produktů - Bumble&bumble je na seznamu a to především Thickening řada.

FRAGRANCE: No a jako poslední tu mám dvě vůně. Jelikož letíme před Londýn, určitě se konečně zastavím pro Jo Malone Wood Sage & Sea Salt. Do té vůně jsem zamilovaná už od prvního setkání v Dubaji a nemůžu se dočkat, až bude konečně moje. A jako druhou chci rozhodně vyzkoušet Elizabeth&James Nirvana White, která by měla vonět po pivoňkách. 

Co byste si v Americe koupili Vy? Nějaké tipy?

8 komentářů

  1. ta řasenka od Tarte by mi taky udělala radost, Lily Pebbles o ní teď dost mluvila :) já bych se tam v drogérii asi zbláznila a utratila bych všechny úspory :D moc se mi líbí sortiment značky Sonia Kashuk, koukni na to ;)

    OdpovědětVymazat
  2. I nominated you for One Lovely Blog Award, http://katielennon94.blogspot.co.uk/2014/10/one-lovely-blog-award.html
    xx

    OdpovědětVymazat
  3. Jo Malone! Byla jsem v butiku v Římě a byla jsem tak zmatená ze všech vůní, že jsem si nepořídila žádnou, v prosinci to v Londýně rozhodně napravím :) tvůj wishlist je dokonalost, chci asi všechno, haha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem je právě zkoušela v Dubaji a byla jsem nadšená z té Wood Sage, ale říkala jsem si, že by na letišti v LDN mohla být levnější a je to tak haha. Takže se tam zajdi taky podívat, mají ceny třeba o deset liber dolů :)

      Vymazat
  4. Enjoy your trip to the US! I always write wishlists too because otherwise I would forget what to get or end up spending on what I don't need! The Dior foundation is on my wishlist too, and you'll love the Dipbrow Pomade!

    Stephanie | theFantasia.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. thank you lovely! writing wishlists is actually the best thing you can do before going abroad!

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig