New Thing: Zoella Beauty

I'm always excited when bloggers & youtubers release their own products. And I was super excited about Zoella's beauty range (it's actually more of a pamper range). The range contains several things such as body lotion, candle and even a makeup bag and there were several products I wanted to try but after all I've decided to only go for the Fizz Bar (the Soak Opera it asctually my best friend's but she reviewed it for me). Now the question is what do I actually think of those products?


Let's talk about the packaging first because it's just adorable. So cute and girly, I love every little detail about it! The Fizz Bar looks like a chocolate bar and you're supposed to drop 1-2 cubes into your warm bath. I love the smell of it, it's fresh and not too sweet but I have to say I was a bit disappointed by it. It does nothing special to your bath so if you're expecting a nice bubble bath don't go for this one. On the other hand it made me feel relaxed and I slept great after it. Now onto the Soak Opera which is basically a shower cream. It looks amazing in the tube, smells amazing (like pomegranate aah) and does the job well. Oh and did I mention it is huge? I really wanted to try the body mist but sadly feelunique doesn't ship it to the Czech Republic. Overall I think Zoe done an excelent job and I'm so proud of her!

have you tried anything from Zoe's beauty range?

Jsem vždycky hrozně nadšená, když bloggeři a youtubeři přijdou s vlastní řadou produktů. A byla jsem ještě víc nadšená, když se svou vlastní beauty řadou přišla Zoella. Její řada zahrnuje několik produktů od body lotion přes svíčku až po kosmetickou taštičku. Chtěla jsem vyzkoušet několik produktů, nakonec jsem se ale rozhodla pouze pro Fizz Bar (Soak Opera je mé nejlepší kamarádky, ta mi ale poskytla takovou mini recenzi). Tak se na to pojďme podívat. 

Jako první musím rozhodně vyzdvihnout balení - je strašně krásné, roztomilé a holčičí, se spoustou hezkých detailů. Fizz Bar vypadá jako tabulka čokolády a na jednu koupel použijete jednu až dvě kostičky. Zamilovala jsem se do vůně, je fresh a ne moc sladká, přesně tak jak to mám ráda. Musím ale přiznat, že jsem z něj byla trochu zklamaná. Nedělá nic speciálního, takže pokud čekáte super bublinkovou koupel, šup do LUSH. Na druhou stranu jsem byla po koupeli příjemně zrelaxovaná a usnula jsem během minuty. No a Soak Opera je prostě klasický shower cream. Krásně (ale vážně krásně) voní po granátovém jablku, vypadá ještě líp a dělá to co má (a to balení je vážně velké). Moc jsem chtěla vyzkoušet body mist, ale feelunique bohužel neposílá vůně a takové věci k nám, takže třeba někdy jindy. Celkově si myslím, že Zoe odvedla skvělou práci a jsem na ni strašně pyšná!

vyzkoušeli jste něco od Zoe?


3 komentáře

  1. Fizzbar mě taky moc nenadchnul, tak jsem si zbytek dala do skříně mezi oblečení :D :))
    Mám ještě krém a body mist. Krém je boží, vydrží dlooooooouho vonět na kůži a mohl by kvalitou strčit do kapsy kdejaký Garnier. Mist je super, ale mohl by vydržet déle (oh kéž by udělala EDT). Všechno voní stejně jako fizzbar, takže je to skvělý set. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé zrovna na tyhle dvě věci jsem taky koukala! a jestli voní jako Fizzbar, tak je chci!:D

      Vymazat
  2. tohle je úplně úžasná řada až mě fakt mrzí, že nemá více produktů :) nic jsem nezkoušela, ale dost o tom přemýšlím! je to tak sladký <3

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig