EASY SUNDAY #15: CHRISTMAS AT LUSH

Autumn has just started I know but last week I had the opportunity to go to the Christmas Collection presentation at LUSH Store here in Prague. It's kinda strange to already talk about Christmas but as it's my favourite holiday I can not complain. The Christmas atmosphere was all over the place and I loved it! So let's take a look at all of those beautiful sparkly things!

There are several new things coming from hand & body soaps (such as Yog Nog or Reindeer Rock which actually has reindeers all over - it's my favourite one) to bath bombs (I've tried the Father Christmas which makes your bath all green and smells really nice but really strong as well). You can also buy the well-known Rose Jam & Snow Fairy shower gels! Per usual LUSH pre-makes awesome Christmas boxes in different price categories and let me tell you something - the look so cute and lovely! If you're fan of hand-made cosmetics I would highly recommend checking this out (I might come back for the Butterbear Bath Bomb)!

What is your favourite LUSH product?

CZ
Však já vím, že podzim teprve začal, ale minulý týden jsem měla možnost se podívat na prezentaci vánoční kolekce LUSH a jelikož jsou Vánoce mým nejoblíbenějším svátkem, nemůžu si stěžovat. Bylo to strašně zvláštní nasávat vánoční atmosféru už takhle brzy, ale strašně jsem si to užila - viděli jsme různé bath bombs v akci, milé slečny nám o všem řekly a všechno jsme si mohly vyzkoušet. Tak se pojďme podívat, co v obchůdku nyní seženete. 

Ve vánoční kolekci je spousta produktů od mýdel na tělo a ruce (třeba Yog Nog nebo Reindeer Rock, který je můj favorit, protože má všude malé soby) až po bath bombs (já dostala na vyzkoušení Father Christmas, který vaši koupel zbarví do zelena a krásně, ale možná až moc silně, voní). Také jsou zpátky všemi oblíbené Rose Jam a Snow Fairy sprchové gely (také se mi moc líbil Hot Teddy, který má v sobě miniaturní třpytky). A jako obvykle má LUSH také před-udělané vánoční balíčky v různých cenových kategoriích a musím říct, že se ty letošní vážně povedly, jako dárky budou ideální. Pokud máte rádi ručně vyráběnou kosmetiku, doporučuju Vám se do pražského obchůdku stavit (nebo se podívat na celou kolekci tady). 

Jaké jsou Vaše oblíbené LUSH produkty?






5 komentářů

  1. Ta mýdla jsou skvělá, já si právě pořídila oat porridge, ale užasné byly i ty spešl vánoční.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já pořád přemýšlím nad tím Yog Nog, strašně krásně vonělo!

      Vymazat
  2. sice nakupuju vánoční dárky průběžně už od září, ale Vánoce v obchodech už během října mi přijde fakt bizarní :D díky bohu, že Lush nemám blízko - utrácela bych tam jako blázen! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. u něčeho takového, jako je kolekce věcí do koupele a tak mi to tolik nevadí, přeci jen si ty věci aspoň užijeme o něco déle :)

      Vymazat
  3. děkuju :)
    já moc věcí od Lush zatím nevyzkoušela, ale Godivu šampon zní skvěle, tak se pro něj třeba zastavím :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig