NEW THING: NARS AUDACIOUS LIPSTICKS

NARS comes with new stuff all the time this year but do you actually know why? It's brand's 20th anniversary this year and the product I got for you today holds a special place in these celebrations. When Francois Nars launched 12 lipsticks in Barney's NY in 1994, NARS was born. So what comes to your mind? New range of lipsticks, yes. Audacious Lipsticks. They came out with 40 brand new shades (10 of them are Barney's and NARS Boutique exclusives - I was lucky enough to visit their store in Kuala Lumpur and to pick up two of these). And I'm telling you, there is a shade for everyone. They come from the lightest nudes to the darkest berries and I want them all.

 Can we take a moment and worship this lipstick packaging? I'm team black everytime but this is like a dream come true for me (if I could make my own lipstick the packaging would be pretty similar). It's a classic NARS packaging with a twist I would say because there is no rubbery feeling and it's all black. The bullet itself has a NARS logo embossed to it which makes it so luxurious looking. Oh and it has a magnetic closure which is more than satisfying. But let's talk about the most important thing: the formula. Now these are full coverage lipsticks and I really mean that - the pigmentation is something I've never experienced in lipstick which is not matte (they have a semi-matte finish I would say). The only downside of the pigmentation is the fact that you need to be patient with them, the darker shades are a little bit harder to work with but it's not a problem for me. They're extremly creamy and glide on the lips like nothing else. And they stay on for a decent amount of time (for about six hours without touch up).

They're named after iconic women like Audrey, Marlene or Charlotte (which stands for Charlotte Rampling, British actress and face of this campaign). I picked up two of them, both the Barney's exclusive shades: Dominique (wearing it here) which is a pink lilac with a hint of gray to it. I knew I wanted this one from the first time I saw it and I couldn't be happier with it (sadly it's sold out online and in most of the stores now). It an edgy color which can actually look pretty natural when applied with a light hand. The second one is Vivien, a red plum, which is a perfect A/W shade for me (and it's the one I'm wearing in the picture below). I really recommend trying them out, they're spot on perfect.

Are you planning on picking up one of these? Which shade is your favourite?


CZ
NARS tento rok představuje jednu novinku za druhou. A víte vůbec proč? Letošní rok je rokem 20. výročí značky a produkt, který Vám dnes ukážu má v těchto oslavách své speciální místo. Když Francois Nars v roce 1994 uvedl v Barney's NY řadu 12 rtěnek, byl to začátek samotné značky NARS. Takže co Vás napadne jako první? Ano, nová kolekce rtěnek - Audacious Lipsticks. Tato kolekce obsahuje 40 nových odstínů (10 z nich je Barney's a NARS Stores exclusives - já měla to štěstí navštívit jejich obchod v Kuala Lumpur a koupit si dvě z nich). A opravdu si v této řadě vybere každý, najdete v ní barvy od nejsvětlejších nude až po nejtmavší vínové a fialové (a já je chci všechny).

Můžeme teď věnovat chvíli novému balení? Svou lásku k černé už snad ani nemusím připomínat, ale tohle je něco neskutečného (pokud bych někdy měla možnost navrhnout svou vlastní rtěnku, balení by vypadalo hodně podobně). Popsala bych ho jako klasické NARS balení s něčím navíc, hladké na dotek a nesbírající tolik otisků prstů a špíny. Na samotné rtěnce je vyryto logo značky a to tento produkt posunuje na vyšší úroveň, alespoň co se estetického hlediska týče. A taky se zavírá na magnet, což je víc než uspokojivé. Ale pojďme si říci něco o tom nejdůležitějším: jaká že samotná rtěnka vlastně je. Jde o full coverage rtěnky a to bez diskuzí - mají pigmentaci, jakou jsem nikdy předtím neviděla u rtěnky, která není matná (samotný finish rtěnky je spíš semi-matte, pokud to tak jde nazvat). Jediná nevýhoda této pigmentace je fakt, že při aplikaci musíte dávat větší pozor a nespěchat, jinak ji můžete mít všude (to mi ale nedělá žádný výrazný problém). Jsou extrémně krémové a po rtech kloužou jedna báseň (což ale neznamená, že by ze rtů hned zmizely nebo se nehezky roztékaly). A ani výdrž není k zahození, na rtech vydržela bez změny na cca 6 hodin bez znovu nanášení.

Jsou pojmenovány po ikonických ženách jako Audrey, Marlene či Charlotte (tedy Charlotte Rampling, britské herečce a tváři samotné kampaně). Já se nakonec rozhodla pro dvě z nich, obě jsou Barney's exclusive: Dominique (můžete ji vidět tady) je krásná lila barva s trochou růžové a šedé. Tuhle jsem chtěla už od první chvíle, kdy jsem ji uviděla a nemůžu být spokojenější. Je to něco jiného, ale můžete ji i pouze jemně nanést na rty a vypadá krásně a přirozeně (bohužel už je ale vyprodaná online i ve většině obchodů). Viven je popsána jako red plum a dle mého je to ideální A/W barva (můžete ji vidět na fotce nahoře). Doporučuji se na ně zajít podívat, až se k nám do Sephory dostanou (což by mělo být na konci září, tedy každým dnem). Opravdu stojí i za tu poněkud vyšší cenu. 

Plánujete koupi některé z nich? A kterou barvu?

5 komentářů

  1. Tyhle dva odstíny jsou jak dělané přímo na tebe! :) Až k nám přijdou a dostanu se do Sephory, tak určitě taky vyzkouším (ale asi nějaké jiné odstíny, protože přinejmenším ta fialová mi k modrým očím vůbec nesedí :( ).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju)) určitě je vyzkoušej, jsem z nich vážně nadšená a myslím, že si určitě najdeš nějaký skvělý odstín pro sebe (a neboj se něčeho výrazného)! :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. sestře se děsně líbí ta úplně rudá, má ju missglamorazzi na videu a úplně se do ní zbláznila :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig