FOTD: Thai Edition/Fantastic Five: August

Today's post is a 2 in 1. I know I kinda skipped the August favourites but it's been mainly because of the fact that I was ill back home and then we left for Thailand. So not a lot of products used to be honest. But in this post I'm gonna show you the products I've brought with me to Asia and tell you a little bit about my makeup routine here.

I've brought 5 makeup related things with me (plus a lip butter): Rimmel Stay Blushed! Blush in the shade Cherry Me, which is really nice natural looking blush which looks great with tan (and it's also cream/mousse formula so it applies really easily); Rimmel Scandaleyes Kohl Kajal, the brown one - a multi-purpose product because I can use it to tight-line & also to apply it onto the lid and just smudge with my fingers (oh and the staying power is really nice); Clinique High Impact Mascara which is now one of my favourites (and funny enough I don't own any waterproof one, hmm); Clinique Brow Pencil, just in case I'm interested in having brows again lol and lastly the Maybelline Fit Me Concealer for the after-party days. But let's face it I rarely use any of it (ok I wore the mascara twice). I'm totally makeup-free in here and I love it to be honest. It's nice to take a break from time to time. And my freckles are happy as well.


what is yours makeup routine at the moment?
FACEBOOK // INSTAGRAM // TWITTER

Dnešní post je tak trochu 2 v 1. Vím, že jsem vynechala oblíbence za srpen (především kvůli tomu, že jsem nejdřív hrozně pracovala, pak byla nemocná a poslední týden už jsme odjížděli do Thajska). Takže jsem vlastně skoro žádné produkty nepoužívala. Dneska Vám ale ukážu věci, které jsem si s sebou vzala a povím Vám o mé makeup rutině tady.

Z řad makeupu jsem si vzala pouze pět produktů (plus lip butter): Rimmel Stay Blushed! v odstínu Cherry Me, přirozeně vypadající odstín, krémová konzistence a vypadá krásně s opálením; Rimmel Scandaleyes Kohl Kajal, klasická hnědá tužka na oči, která má skvělou výdrž a dá se použít jak na vodní linku, tak i na víčko; Clinique High Impact Mascara, kterou poslední dobou miluju a vlastně ani žádnou voděodolnou nemám,hmm; Clinique Brow Pencil, jen pro případ, že bych zase chtěla mít obočí a jako poslední Maybelline Fit Me Concealer na after-party rána. Ale pojďme si to říct na rovinu. Nepoužívám tu nic (ok řasenku jsem měla dvakrát) a jsem spokojená. Občas je super, dát si pauzu. (A moje pihy jsou taky šťastné haha.)

jaká je Vaše nynější makeup routine?
FACEBOOK // INSTAGRAM // TWITTER

oh and this happened. I got freckles on my lips for the very first time.


6 komentářů

  1. na dovolené se také téměř nedonutím aplikovat nějaký make-up. ale co, pleť si potřebuje taky odpočinout :)

    ty pihy jsou nádherný, vždycky jsem je považovala za znamínka krásy :)

    OdpovědětVymazat
  2. ty jsi kočička, to není možné! <3

    OdpovědětVymazat
  3. na dovolené a celkově v létě se vůbec nemaluji, naopak si to pak vynahrazuji na podzim a v zimě, kdy namalovaná chodím snad pořád :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak nějak! na podzim pak vždycky vytahuju všechny tmavé rtěnky a tak, vlastně je to moje nejoblíbenější období vůbec :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig