My 5 'I am gonna repurchase this untill I die' Products

There are some products you may like but as soon as you finish them you feel no need to repurchase them. But there are also some product you really like and you feel like your life is not gonna be same without them (haha me being dramatic again). And today I'm gonna show you my five products I'm gonna repurchase untill I die.

Topshop Blush in Afternoon Tea - I've spoke about this multiple times and yes, it's my favourite blush of all time. It's perfect in every aspect (from the cream to powder formula to the most amazing pink color which gives your cheeks such a nice glow). It's my go-to blush when I don't really know what to wear. 
Maybelline Color Whisper in Lust for Blush - I'm quite surprised this was mentioned only once on this blog. It's the most perfect mauve/pink which acts kinda like a balm (so do not expect an opaque color) and moisturise your lips. 
NARS Tinted Moisturiser in Finland - I don't even want to go into this again. My favourite product of all time. Really.
MAC Charcoal Brown Eyeshadow - Well I'm not as keen on the MAC eyeshadows as I've been in the past but this one is still in my heart. I can use it for my brows, in my crease and I can also contour my face with it. It kinda my perfect shade for almost everything. 
NARS Brow Perfector in Kalamata - The best eyebrow pencil ever. I love this to the moon and back and I know I'm gonna repurchase when I'm done with it (which is not gonna take long actually, sad face).

and what are yours favourite products of all time/things you're gonna repurchase?


CZ
Jsou produkty, které sice máte rádi, ale jakmile je vypotřebujete, necítíte vůbec potřebu si je pořídit znovu. U některých produktů máte naopak pocit, že ani nevíte, co byste bez nich vůbec dělali. Já Vám dneska ukážu pět takových produktů, které si budu znovu kupovat snad do konce života. 

Topshop Blush v odstínu Afternoon Tea - Mluvila jsem tu o ní už asi milionkrát a ano, je to moje nejoblíbenější tvářenka vůbec, už jen proto, že je skvělá ve všech aspektech (cream to powder konzistencí počínaje a skvělou barvou konče). Je to přesně ten produkt, pro který sáhnu ve dnech, kdy nevím coby.
Maybelline Color Whisper v odstínu Lust for Blush - Jsem vcelku překvapena, že jsem ji tu zmínila jen jednou. Perfektní růžová s fialovým podtónem, která se dá nosit celý den, týden, život. Skvělé je také to, že funguje trochu jako balzám (tudíž nečekejte skvělou pigmentaci) a rty hezky hydratuje.
NARS Tinted Moisturiser v odstínu Finland - Už o tom ani nechci znovu mluvit. Můj nejoblíbenější beauty produkt. Vážně.
MAC Charcoal Brown - I když už si na MAC stíny nepotrpím tolik jako dřív, tyhle budou mít vždycky místo v mém srdci (haha). Můžu je použít na obočí, pro zvýraznění záhybu oka, na konturování. Je to takový můj odstín pro všechno. 
NARS Brow Perfector v odstínu Kalamata - Nejlepší tužka na obočí na světě. Vosková konzistence, která drží celý den a perfektně se nanáší. Produkt, u kterého vážně vím, že si ho budu kupovat až do konce života.

a jaké jsou Vaše nejoblíbenější produkty/produkty, které byste si určitě koupili znovu?

3 komentáře

  1. Hmm, na tu Maybellinku se podívám! A Charcoal brown potřebuju :))

    OdpovědětVymazat
  2. Clinique DDML, make - up od Chanel Vitalumiere, rtěnka Rimmel Kate Moss ostín 009 a Hypnose od Lancome...mám někdy pocit, že v kosmetické taštičce bych mohla mít jen je :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. haha taky si říkám, že by mi stačilo jen tohle.. ale pak vidím všechny ty krásy a je to pryč:D od Chanelu chci hrozně dlouho zkusit Vitalumiere Aqua, tak snad brzo!

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig